Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noagent

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
Gondolom sokan emlékszenek még arra, amikor Deutsch Tomi tüntetett a csehszlovák demokráciáért. Most a kormány leváltása kapcsán a csehek bebizonyították, hogy ott működik a demokrácia és a korrupcióellenesség, miközben nálunk ilyen elő sem fordulhat, kultúránk teljesen…..
Csak kezdeményezések vannak, de mai sajtóhírek alapján keményen beindult a lobbi, hogy dotálják az autóvásárlásokat. Magyarországnak persze nincsenek olyan lehetőségei az anyagi támogatásra, mint Németországnak, ám a szakma és a kormányzat az Európában bevezetett dotációt…..
Örülhet az adófizető, mert Molnár Csaba Audija nem 800, hanem csak 400 ezer forintjába kerül. Fantasztikus. Eközben a miniszterelnök sajtótájékoztaton oktatja ki a 800 ezer forintot firtató újságírót. A miniszter autójának van egy másik olvasata is. Felmerül a kérdés,…..
Nem hittem volna, hogy Gyurcsánynak egyszer igaza lesz. Miniszterelnökünk pár évvel ezelőtt azt üzente a magyar vállalkozásoknak; el lehet menni ebből az országból. Aki hallgatott rá, az jól járt.Már az ominózus kijelentés előtt is megindul egyes magyar cégek áttelepülése…..
Természetesen mindannyian tudjuk, hogy egy esetleges súlyos gázhiány esetén fellépő korlátozások a lakosságot csak a végső esetben érik el, de ideje megelőzni a bulvármédiát, s felkészülni arra, hogyan lehet átvészelni 5 napot fűtés és meleg víz nélkül.1.   …..
Október 23-ához (s tulajdonképpen az összes nagy nemzeti ünnephez) az utóbbi időszak alapvetően két érzelem kapcsolódik: el kell menekülni Budapestről, de lehetőség szerint a lángoló autók miatt nézni kell a HírTV-t. A külső szemlélő számára legmélyebb szakmai színvonalon…..
Százmilliárdos nagyságrendű likviditási tartalékkal rendelkezik az OTP Bank – közölte ma Csányi Sándor. Nem akarnak venni saját részvényt sem, ülnek a pénzen. A bank saját tőkéje 945 milliárd forintra rúg, s eladták Garancia biztosítót 164 milliárd forintért. Az…..
Szóbeli garanciát adott a kormány, hogy korlátlan mértékben megvédik a lakossági bankbetéteket. Akinek Gyurcsány szava nem elég (könnyek között akár mikor vissza tudja vonni az ígéretét), annak megvilágítjuk, hogy miért fognak minden körülmények között helytállni a…..
Elkeseredve olvasgatják a Financial Times-ot az olasz bankvezérek Milánóban. CDS, MBS, CDO. Nem értik a három betűs szavakat. A második előétel fogyasztása közben arról beszélgetnek, nem értik, hogy cseszhették el ennyire odaát az USA-ban. Azt sem vágják, hogy most konkrétan mi…..
Ömlenek a százmilliárdok az amerikai bankszektorba, miközben Európában is megjelentek a megmentésre szoruló bankok. Joggal merülhet fel a kérdés, miért kell megmenteni ezeket a bankokat. Nagyon sok pénzt kerestek, egyék meg amit főztek. Tapossuk sárba az öltönyös gazembereket! A…..
Akit nem az akció izgat, annak felesleges csajokért akármelyik erotikus tartalmú csatornára kapcsolnia, hiszen az elsősorban a gazdaságban erős CNBC-nek is sikerült pár „magas intelligenciájú” bemondóhölgyet szerződtetnie. Bár az amerikai hírcsatorna profi grafikonokkal,…..