Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monoki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a…..
monoki 2009.09.04 04:41:32
@Vérnűsző Barom:
azt hiszem, az a takarékkönyv inkább csak egy kedves emlék lesz - talán később még érdekelhet gyűjtőket -, az OTP-től visszaszerezni még a takarékbetétkönyvekben lévő pénzt is csak nehezen lehet. (nálunk is van vagy 3 ilyen kallódó betétkönyv, hasonló összegekkel, egyszer rákérdeztem, akkor közölték, hogy az 1995 előtti kartonok már valami külső irattárban vannak - ők már azokkal nem foglalkoznak.)
egyenként nem sok persze, de országosan egész pofás összeg lehet. elvben kamatot is számolnak el rá... kamat, amit nem kell kifizetni...
 Jutka sokat kommentelt, ezért alapítványi támogatással eljutott a Balatonra, de levele és fotói szerint olyan állapotú szállást kapott, ahol nem szívesen töltött volna el a gyerekekkel egy éjszakát sem. A reklamációra válaszul megkapta, hogy akkor nem is igazi rászoruló…..
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..