Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rules

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a jövőben a folytatás mellett döntünk, érdemes megvizsgálni további országok bevonását a ligába – nyilatkozta blogunknak Ferencz I. Szabolcs, a Mol kommunikációs igazgatója. A liganévadó még nem fejezte be az első szezon értékelését. Kisinterjú. –…..
Az elmúlt hetek történései alapján meglepőnek is mondhatjuk, hogy a román döntő első mérkőzésén a sokszoros bajnok SC legyőzte a trónkövetelő HC-t. Már a vezetést is az SC szerezte meg, Mihály Árpádék futottak az eredmény után, néhányszor egyenlítettek, de…..
rules 2009.03.12 07:37:02
@beluja: Nagyon lehangoló ....
Próbálnak ellehetetleniteni minket a románok és ti vitatkoztok egy hokimeccs miatt(ez nem is kifelyezés) meg fenyegetitek egymást sőt , az este még egy megrendelt verés is lezajlott az 5 kutya előtt. SZÉGYEN !!!! Lehet azt kapjuk amit érdemlünk
Székelyek....
Szerda este helyi idő szerint 19.15-kor kezdetét veszi a román – esetleg székely – bajnoki döntő Csíkszeredában. A HC Csíkszereda és az SC Csíkszereda legalább négyszer, legfeljebb hétszer találkozik. A Sport Club a legutóbbi két kiírás győztese, tízszeres román…..
A legmagasabban jegyzett magyar játékvezető remekül fújt az EBEL-negyeddöntőkön. A legrosszabb értékelése is a jó volt, így ismét komoly megtiszteltetésben részesült, az elődöntőben is feladatot kapott. És egyéni szponzori szerződést is kötött a héten. Vasárnap a…..
Az Alba Volán a 2009/10-es szezonban is az osztrák bajnokságban indul, tudta meg a jégkorongblog id. Ocskay Gábortól. A szakosztály-igazgató közölte, két névadószponzor-jelölttel tárgyalnak, és van esély, hogy hároméves szerződést kössenek valamelyikükkel. Fehérváron olyan…..
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
rules 2009.02.26 19:43:02
@Hakami: Ne haragudj Hakami, de nem értek 1et veled. Láttam Ebel-es meccseket , az alapszakaszban simán befért volna ez a mai mach. Ez a mai eredmény , hogy csak ne feledkezzetek meg a Csikkszeredai hokiról és főleg ne irjátok le. És hogy megnyugtassalak a SC tartalékos csapattal állt ki a Volán ellen, különben biztos nem igy alakult volna az eredmeny .
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
A káposztásmegyeri Ice Centerben a mai napon találkozik először a kölyök korosztály tehetséggondozási kerete. 2008 októberében lezajlott az 1995-ben és az 1996-ban született jégkorongozók felmérése, ennek alapján rengeteg kis hokist hívtak meg az első összetartásra a…..
rules 2009.01.28 11:43:23
@qx92: Ladayeknal helyes a feltetelezesed! Ladiko kapusnak a fia jatszik Kercso csapataban es tehetseges gyerek. Kar hogy nem Csikszeredanak jatszik.
Az SC-nél már azt számolják, hányszor játszanak még a szezonban a HC-vel, a HC vezetőedzője szerint a Mol Liga létrehozása mindkét ország jégkorongját fellendítette, az UTE magyar bajnokságot szeretne nyerni, a Starsnál a játékkal elégedettek.Gál Sándor, SC Csíkszereda:…..
Biztosan Csíkszeredába kerülnek az aranyérmek az első Mol Liga-szezon végén. Ez a második elődöntőn derült ki, amelyen a HC Csíkszereda fölényes győzelmet aratott az NZ-Stars felett. A hírek szerint az első harmadban a Stars egyenrangú ellenfél volt, de gólt csak a HC ütött,…..
Elérkezett a szeptember közepe óta tartó erőltetett menet első szakaszának végjátéka. Szombaton és vasárnap Csíkszeredában már a Mol Liga elődöntőire kerül sor. Elég alaposra vettük a beharangozást. Hírek körülmények, kulcsjátékosok, elemzés.Ismét csak irigykedhetünk a…..
Még kora délután kaptuk a hírt, hogy súlyos szemsérülést szenvedett Szilassy Zoltán, a Dab.Docler csapatkapitánya. A 33 éves játékost az Acélbikák edzésén érte a baleset,  azonnal Budapestre szállították. A klub közleményében úgy fogalmaztak, "csak remélni tudjuk,…..
Az ügyektől szinte mindvégig mentes Mol Liga-alapszakasz végén összejött néhány olyan történet, amelyet a magyar jégkorongsport korábbi éveiben megszokhattunk. A Steaua óvásáról már beszámoltunk itt és itt, első fokú döntés hétfőn várható az ügyben. Most Csíkszeredára…..
Jégkorong Meghalt Antal István 2009.01.09 15:35:00
Életének 51. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt a Sport Club Csíkszereda elnöke. A csapat – amelyben az elhunyt elnök fia is játszik – ma este nyolc órakor az FTC vendégeként lépett volna pályára Budapesten, de amint értesültek a tragikus hírről, azonnal…..
Huszonnégy mérkőzés van már csak hátra a Mol Liga alapszakaszából, de még mindig akadnak nyitott kérdések. Pénteken este öt helyszínen folytatódik a küzdelem. Mindkét Romániába induló magyarországi csapat komoly nehézségekkel küzd, pedig közülük a Dab.Docler számára…..
Változik a keret, jöttek a sérülések, az U20-as világbajnokság is hátráltatta a gyergyói csapatot az elmúlt héten, miközben két meccset kellett játszaniuk.A hét első mérkőzésén – mint arról beszámoltunk – súlyos vereséget szenvedtek az SC Csíkszeredától,…..
Lassacskán nem lesz olyan mérkőzésnap, amely ne lenne kiemelten fontos a Mol Liga rájátszása felől nézvést. Pénteken dupla csatát rendeznek Csíkszeredában. Az U20-as világbajnokság és a karácsony miatt december végéig a magyar jégkorong takarékon üzemel, csak a Fradi hét…..
Rendhagyó módon hétfőn is rendeztek Mol Liga-mérkőzést, a középmezőnyhöz tartozó FTC az élmezőny masszív tagját, az SC Csíkszeredát fogadta, és nem bírt vele. Patrik Wallenberg megint ütött gólt, Johan Ramstedt és Péter Róbert dettó, a zöld-fehérek részéről a…..
rules 2008.12.09 14:58:10
A HC Csíkszereda vezetése szombaton 15 hónapos együttműködés után megvált Marcel Ozimák vezetőedzőtől. Helyét Timo Lahtinen veszi át, aki 1993-ban a svéd Malmö csapatával megnyerte a legjelentősebb európai klubtrófeát. A 62 éves finn mester hétfőn vagy kedden érkezik a…..
Öt Mol Liga-meccsről lesz szó ebben a posztban, ilyenkor nem illik egy eredményt kiragadni a kontextusból, de most muszáj: rettenetesen megszórták a csíki csapatot a lila-fehérek. A nap másik rangadóján szoros csatában verte a Dab.Doclert az NZ-Stars. Az SC Csíkszereda még…..
Három sima mérkőzést várhattunk a vasárnapi Mol Liga-sorsolás alapján. Az is lett, de becsúszott egy hatalmas meglepetés. Az UTE, az NZ-Stars és a Progym nyert.Kezdjük a váratlansággal. A 38. percig vezető HC Csíkszereda negyedóra alatt hat gólt kapott Gyergyószentmiklóson, és a…..
Vasárnap 18.30-kor kezdődik Csíkszeredában a Kontinentális Kupa csoportdöntője (élő online közvetítést itt találnak). A hazai SC a Dab.Doclerrel mérkőzik. A győztes csapat a bolzanói utolsó selejtezőkörbe jut. Megmutatjuk a dunaújvárosiak első két mérkőzésének…..
Jégkorong Graz–Alba Volán 2-3 2008.10.19 20:57:00
Egymás után harmadszor végzett 2-2-re az Alba Volán az EBEL-ben. Ezúttal azonban a végén is a magyar bajnok örülhetett felhőtlenül, a büntetőpárbajban megszerezte a győzelmet. Három mérkőzésen négy pontot gyűjtöttek Sator mester játékosai.Vélhetően a Graz közvetlen…..