Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VáracliJános

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai…..
VáracliJános 2018.04.18 20:06:08
@Tisztességes Természettudomány: Konkrétan ezt mondja: "Tomikám, ezzel nekem is nagy szívességet tennél [...] különben is, megérdemli, hogy megdögöljön.” Így feltételes módban: "tennél... ha" nem felszólító módban, nem is kijelentő módban, hanem feltételesben. Vagyis semmi konkrét nincs a hangfelvételen. Az ilyen lenne: "Öld meg a fenyőt! Kapsz 5 milliót!"
VáracliJános 2018.04.18 20:10:47
@VáracliJános: a "tennél" helyett jobb lenne, ha mondjuk az lenne a felvételen: "Tegyél meg nekem egy szívességet Tomikám! Nyírd ki ezt a fenyőt, mert útban van. Kérj, amit akarsz!"
VáracliJános 2018.04.18 20:36:34
@ogli dzsí: Hát, nem tennék még 10 fillért sem az orbán rendszerre. Halálra van ítélve. Már a magyarországi vállalatok is aggódnak, egyszerűen nem bíznak orr bánban. Nem is csodálom. Amit itt művelt 2010-től kezdve. Senki nincs biztonságban.
Szombaton 120 ezer ember gyűlt össze a Kossuth téren, hogy megmutassa, a Fidesz szerezhetett kétharmadnyi parlamenti mandátumot, de az ország, a választók többsége még nem az övé. A legfontosabb benyomás a tüntetésről az, hogy a választók nem csak kritizálták az ellenzéki pártok megosztottságát, és…..
VáracliJános 2018.04.17 22:58:08
@tothh: Rendszerszintű csalás történt ez egyértelmű. A többmilliárdból fejlesztett választási szoftver leáll választás alatt, az indokát még ma se tudjuk, logfilet nem láttunk.A részvétel zuhanni kezd a végén 70%-ról majd 66-ra. Az vagy 3-400 ezer szavazat kb. ennyi kell a fidesz egyszerű többségéhez, vagyis a bukásukhoz, nem a kétharmadhoz. Okát még mindig nem tudjuk(illetve azt böfögték a kretének, hogy elhuzigálták a vonalakat, rossz előzetes adatot adtak le, kb. úgy 3-400 ezret. Aha, ja). Az eredményeket nem közlik, csak 4 óra elteltével arra hivatkozva, hogy még sorban állnak pesten, amit szándékosan csináltak, mert mindig így van és nem tettek semmit, hogy ez ne így legyen. Pesten kétharmaddal az ellenzék nyer, vidéken meg 88%-al a fidesz. Aha, persze. Vidéken ennyire hülyék mi? A nagy büdös faszt. Ezt Hódmezővásárhely is bizonyította, meg az előrehozott választások, hogy nem hülyék, ha nincs országos szavazás mindig bukik a fidesz. Érdekes.
VáracliJános 2018.04.17 23:04:21
@tothh: A papíralapú jegyzőkönyveket az alatt a 4 óra alatt hamisították, amíg nem közöltek adatot. Egy jó szoftver kiszámolja mi kell a kétharmadhoz(a hivatalos "véletlenül" leállt), ennek telepítése nem gond , majd ezt megküldve a fidesz baráti köröknek, (ahol nincs ellenzéki ellenőr)kommunista-fasiszta elvtársaknak ez alapján kitöltik a jegyzőkönyveket. Erre 4 óra elég.
VáracliJános 2018.04.17 23:37:19
@paráznabillegető: Gyurcsányt ne hasonlítsuk orbáncképű patkányhoz. Nincsenek egy kategóriában, ami a hazudozást, lopást, csalást illeti. No ebben legitim a csuti a geci. Abban nyert, az biztos. Sokaknak ez tetszik. Keménytökésű, öltönyös, bárczás gazember. A csuti milliárdokkal többet sikkasztott, évtizedekig hazudozott, rendszerszintűvé tette a lopást csalást, ebben übereli gyurcsányt, az biztos. Nem is tudja senki utánacsinálni. De demokratikus választásokban nehogymá elgogadjuk! Utazzon az azeri vidékre, ott menő ez a stílus, mint dicső elődje Rákosi pajtás.
2018.04.08 - vagyis 2. nap Alapvetően ez a nap is ugyanolyan nap volt, mint a többi - leszámítva azt, hogy lehetett dicsekedni ki hány embert rángatott magával a szavazásra (2018.04.08). A fröcsögés általánossá vált számomra is, meg sem botránkoztat már a nyilvánvalóan hazugságra épülő képek…..
VáracliJános 2018.04.17 07:59:37
T3h@.megmondoember.: @t akkor m De mi volt ebben meglepő? Már 2014-ben is ilyen csalással nyertek. Ugyanazt az orosz kémprogramot futtatták, mint most. Még az eredmény is ugyanaz lett. Megvárták míg befutnak az ellenzék által ellenőrzött adatok, a leállás alatt a legális szoftvert csalóra cserélt szoftver egy gyors számítási művelettel kiszámította, hogy az ellenzéki ellenőröktől mentes körzetekben mennyi szavazat kell a kétharmadhoz, azt szétosztotta köztük, ami alapján a fideszes seggnyalók elkészítették jegyzökönyveiket. Erre volt 4 órájuk este 11-ig. A napközbeni számítógépes leállás okára a mai napig indokot nem adtak, a logfileokat megnézni nem lehet. Ez számomra egyértelmű választási csalás.
VáracliJános 2018.04.17 13:17:31
@$pi$: 15 ezer munkáját féltő, megfélemlített fideszes seggnyaló nem is sok. De ezeket már 5 éve válogatják. Hű elvakult elvtársak ezek, olyanok mint te. Magadról birka el tudnád képzelni, hogy feljelented führered? No ugye hogy nem?
VáracliJános 2018.04.17 14:14:04
@eßemfaßom meg áll: Húgyagyú, én nem hamisítok. Ha hamisítanék azt nem vennéd észre. Egyszerűen csak egy birkatársad nickjéhez hasonlót vettem fel, ezzel jelezve, hogy szarok rátok. Azóta az a faszfej eltűnt a halál faszára, így a célom elértem.
Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra…..
VáracliJános 2018.04.16 18:09:37
@Ménár Atya: Korábban néztem, de a híradó különösebben nem érdekel. Egy napos fáziskésésben van a nethez képest, és minimális benne a politika. Az hogy megmérgezték csajágaröcsögén julcsi néni pincsijét, meg nem érdekel. Hosszabb politikai beszélgetéseket, vitákat( már amennyi van néha, mert nagyon sok lett a seggnyaló) nézek ismert gazdasági, politikai szereplőkkel( már aki egyáltalán meg mer szólalni, mert a csuti kretén bandája menekül mindenhonnan). Az meg hogy egy előre megtervezett, megkoreografált valóságshowban, meztelenül rohangászik egy idióta, telefingja a stúdiót nem nagyon érdekel.
VáracliJános 2018.04.16 20:07:45
@Ménár Atya: Most csökkenni fognak a fizetések. Orbáncfejű mindig csak akkor ad, amikor azt akarja hogy megválasszák. Egy hányinger a fickó. Mint a középkori királyok hűbéradománya. Szerintem meg kurva nagy gondban lesz az ország. A költségvetés már most 2000 milliárdos hiányban van, arra várnak a fideszfaszfejek, hogy az eu utaljon. De nem fog, ameddig a vejét le nem csukják. És ha még ehhez hozzájön egy világválság, orbáncnak annyi. Hajára kenheti az éhező vidéki cigányokat, ukrán migránsokat, székely seggnyalókat, akik megszavazták 5000 forintért.
VáracliJános 2018.04.16 23:56:02
@kamarti: Erről az ügynökaktáról egy simlicska szösszenet jutott az eszembe amikor viktorkát sorkatonaként elvitte a feketeautó egy kicsit megdolgozni. Csak nem rajta van ő is, azért titkolózik a kis patkány? Vagy a putyinhoz dörgölőzése is hirtelen azért lett aktuális, mert V. Putyin cár volt kgb vezér is rendelkezik egy ügynökakta másolattal a kreml iróasztala fiókjában? Ej ej viktorka, csak nem valami vaj van a füled mögött?
Alvó fény Nincs ellenzék 2018.04.15 15:30:32
Képes voltam elhinni, hogy létezik egyáltalán ma Magyarországon ellenzék. Az a baj, hogy nem beszélhetünk mára már arról, hogy adott a Fidesz, adott az xy párt, amely ha kell, a színfalak mögött összejátszik a másikkal, de amúgy él bennük egyfajta autonóm identitástudat. Nincs LMP. Nincs Jobbik.…..
VáracliJános 2018.04.16 14:25:16
@Cycmen: Még húsz év után is gyurcsányoztok, férgek. Ha gyurcsány azt csinálta volna veletek aljadékok, amit ti vele, már 2006 óta börtönben rohadnátok az állam megdöntésére tett 2006-os kísérlete miatt. Egyébként oszlatás helyett ez a féreg orbán inkább azt érdemelte volna, hogy 20 évre börtönbe basszák, mert szétverettette pestet utcakövekkel, felgyújtatta a tv székházat, és autókat borogattatott, miliárdos kárt okoztatva.
VáracliJános 2018.04.16 15:02:49
@VáracliJános: Ott helyben le kellett volna tartóztatni azon az éjszakán amikor áltt a balhé, az ágyából felriasztva. Váratlanul megjelent volna a házánál az állambiztonság, aztán bizonyítékok alapján rögtönítélő bíróság által a demokratikusan megválasztott kormány megdöntésére irányuló államellenes bűntett miatt 20 évre bebörtönözni.
VáracliJános 2018.04.16 15:10:42
@Armatúra: Orbáncpatkánynak felelőssége van abban, hogy a híveit lázadásra szította, a rombolásokat nem ítélte el 2006-ban. Ahogy a menekülteket segítő őcsényi vállalkozó elleni erőszakot is támogatta, a nyílvánvaló bűncselekményekkel egyetértett jó fasisztához méltóan. És ez csak a politikai felelősség. A törvényekkel megtámogatott milliárdos sikkasztások, az államnak, és ezzel a magyar állampolgároknak okozott többezermilliárdos károk már a 40 év börtönt is súrolják.
"Én abban az értelemben LMP-s vagyok..." — Karácsony Gergely, ATV, 2018. április 4. (sic!)  Ha SZDSZ vagy MSZP politikusként ismeri meg az ország nem lett volna képes népszerűséget szállítani az MSZP 2018-as (talán legutolsó) kampányába. Évekkel korábban, amikor egy random beszélgetésen…..
VáracliJános 2018.04.15 22:48:38
@Jamie72: De korábban nem bontották le a demokratikus normákat a fékeket ellensúlyokat. Most már látszik, hogy nagy hiba volt, mert felemelkedhetett a fasiszta sátán, orbánc. Szándékosan nem fideszt írtam, mert olyan párt nincs. Kdnp meg pláne nem létzik.
VáracliJános 2018.04.15 23:35:23
@kukko: Az együttre szavazhattál volna listán, az egyéniben meg orbán ellen.
Csak mondom Csalás, ámítás 2018.04.13 07:41:09
Ami engem illet, én belebetegedtem a kétharmadba. Újraszámolják vagy nem, már nem is érdekel, nem tartom persze kizártnak, hogy a számolásnál is történtek fura dolgok, de annyi trükk nem létezhet, ami végül egy ilyen eredményhez vezet. A csalás az egész megelőző időszak volt, az elmúlt nyolc év, ami…..
VáracliJános 2018.04.15 07:57:52
No számoljunk. Van tegyük fel 4 parlamenti ellenzéki párt. Ők összefognak, az egyéni helyeket a közvéleménykutatási adatok alapján elosztják, nem indulnak mindenhol. Így a jobbik 30, az mszp 30, a dk, lmp 20-20 helyen indít csak jelölteket egyéniben, mindenki máshol. Ezen parlamenti ellenzéki jelöltek mellett mindenhol lesz még vagy 23 kamupárt jelöltje, mert a fidesz lefizeti őket, és elindítja a közös jelöltek ellen. Vagyis ugyanúgy 25 jelöltre lehet szavazni, mint korábban. Ezt valaki el tudja képzelini, hogy megvalósulhat? Hogy a pártok ennyi helyen feladják jelöltjeiket? Majd ha ez esetleg megtörténik a fideszféreg kétharmad kitalál ellene valamit. Mondjuk előírja, hogy csak akkor indulhatnak, ha 50 helyen jelölnek jelöltet. Ezt már pedzegették. Vagy akármi. Ezek a fideszpatkányok mindenre képesek. Én egy utat látok. A teljes választási bojkottot, most pedig azt, hogy nem veszik fel a mandátumot. Ha ezt mégis megteszik, a fidesz seggét nyalják, és nem érdemes rájuk szavazni. Egyébként a bojkott a kvótanéoszavazásnál már bevált, nem értem miért ne lehetne sikeres. Merni kell nagyot húzni, az anyagiakat feladni, csak akkor lehet nyerni. A tegnapi tüntetés nem ért semmit. Fasisztákat így elzavarni nem lehet, csak sokkal erőszakosabb módszerekkel. Vagy ez a pöcsfej ellenzék azt elfogadja, hogy továbbra is hazudoznak a köztévén, félrvezetik a lakosságot? Be kell menni a köztévébe, aztán kiverni a balhét, mint 2006-ban. Nem utcakövekkel, de a tömeg erejével benyomni az ajtót.
Menjünk tüntetni. Legyen napos idő, enyhe szellő, négytől hatig tartson, aztán menjünk haza.Legyünk százezren, legyünk nagyon sokan, de érjünk haza a vacsorára.Utána majd nézzük meg ha kiáll a kormány sok nagyeszűje, és a képünkbe röhög. Meg azt mondja, demokrácia van, lehet tüntetni, de attól nem…..
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
VáracliJános 2018.04.12 14:53:08
@Meridian74: Birom mikor fideszes faszfejek megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant. Van amikor a gecijük szavait ismételve. Tipikus csóró fideszes faszfejek ezek.
A dokumentumokból kiderült, hogy Szita Károly a szocializmus lelkes híve volt, „hazafias alapon” jelentett, a rokonairól és a barátairól is...
BEKIÁLTÁS Orbán, a kártékony 2018.03.16 23:40:56
Kordont már bontott önkényesen, de nem fog habozni polgárháborús hisztériába is belevinni az országot. Hadd szögezzem le ismét, amit az orbáni, március 15-ei választási szónoklatról azon melegében rögzítettem az Aki nem rám szavaz, nem magyar című posztban: ha valaki nem tartozik Orbán Viktor…..
VáracliJános 2018.03.18 08:24:14
@Gamma Leonis: Nemhiába tart ott az ország ahol. Mindig ilyen vezetőik voltak, mint a mostaniak. Seggnyaló, tolvaj, hazug, csaló, korrupt, pénzéhes, arrogáns köcsögök.
VáracliJános 2018.03.18 08:31:31
@HUNGARIAN FIRST !!!: Külföldi ellenség nem létezik. A kutyát nem érdekli ez a porbafingó ország, a maga 10 millió emberével a többmilliárdos földön. Lásd 1956. A kutya nem foglalkozott velünk, ahogy most sem teszi senki, magunknak kell a saját házunkban rendet tenni és a parlamentben jelenleg bűzölgő szart lehúzni a vécén. Ezt a külföldi ellenség dumát a jelenlegi szarfaszú patkány vezetés találta ki, hogy legyen mitől rettegned, akiktől majd ők megvédenek.