Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daisy Kalan

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daisy Kalan Eating disorder 2018.09.02 17:35:07
Általános iskolában kezdődött, már azzal, hogy elkezdett nőni a cicim, teljesen kikeszultem miatta. Elkezdtem fiúsan öltözködni, alsónadrágot hordtam és fiú ruhákat. Gyűlöltem a testem minden centiméterét. Mindennapom önsanyargatással kezdődött és zárult. Mindig elkönyveltem magamban, hogy…..
Sziasztok!Egy igazán fontos dologban kérném sokak , sőt Mindenki segitségét!Egy édesanya élete a tét. Nem kér sokat, csak azt ami Neked már biztosan nem fog kelleni, és ami számodra teljes mértékben jelentéktelen, viszont Neki szó szerint az életet jelenti.  Kezdem az elején.Segitséget szeretnék…..
Hozzávalók: - Szója tejszín- 6 db fokhagyma- Só, Bors, Chili- Violife sajt- Tojás mentes tésztaElkészítés:A tejszínt beleöntöm egy kis serpenyőbe, belenyomkodom a fokhagymákat, sózom-borsozom, és addig főzöm míg szósz állagú nem lesz. Tésztát megfőzöm egy külön fazékban. Mikor készen van már…..
Ez egy nagyon könnyen és egyszerűen elkészíthető étel. És hihetetlen finom is, szeretik kicsik nagyok.Hozzávaló:- Egy doboz paradicsomszósz- 6 db fokhagyma- Só, bors- Tojásmentes tészta- Violife sajtElkészítés:Egy serpenyőbe beleöntöttem az összes paradicsomszószt, belenyomtam a fokhagymákat,…..
Hozzávalók:- 2 db alma- 1 db körte- Magozott meggy ízlés szerint- 1 db kiwi- 1 db banán- Fagyasztott szamóca- Nádcukor-  200 gr Szója joghurt- 1 tasak Vaníliás pudingpor - Fahéj- Őrölt gyömbér Elkészítés:A gyümölcsöket alaposan megmosom, és megpucolom. Darabolom őket, és felteszem annyi vízzel…..
Szépséges Jó reggelt!Már egy pár napja nem irtam, igy felgyülemlettek a receptek. Az oka annak, hogy nem tudtam aktiv lenni, az nem más, hogy a telefonommal még szintén adódnak problémák, a laptopon viszont a videók le renderelése miatt nem tudok megnyitni semmit, nehogy lefagyjon a gép.  Úgyhogy,…..
Daisy Kalan Töltött Wellington 2018.03.17 17:48:35
Szépséges napot kívánok Nektek annak ellenére, hogy elég borús az idő..!!!:) 16:44 van, pontban délben ebédeltünk, de még csak most jutott időm arra, hogy leüljek, és Blogoljak. Videót is vettem fel a heti Vloghoz, vasárnap lehet megtekinteni a Youtube csatornámon, ami a nevem alatt Él és…..
Daisy Kalan Vadas- tésztával 2018.03.16 09:25:20
Jó reggelt!8:46 van, most iszom a reggeli zöld teám, cukor és citromlé nélkül fogyasztom mint mindig, nagyon szeretem a sajátos izét, már el sem tudnám képzelni cukorral, szerintem teljesen felesleges bele. Igy, hogy zsirégető hatása van pláne feleslegesnek tartom azt, hogy minimum egy kanál cukrot…..
Hozzávalók:- 4 db répa- Zöldségleves kocka- Szójajoghurt- Só, Bors- Curry por ( figyeljünk, hogy ne csipős curry legyen )- Mustár- Pár csepp citromlé ( elhagyható)Elkészités:A 4 db répát megpucoltam-megmostam, majd karikákra vágtam. Ez idő alatt feltettem forrni vizet egy kis fazékban egy…..
Sziasztok!Daisy vagyok[ 25 éves ], két gyermekes anyuka. Azon tanakodtam a napokban, hogy kellene inditsak egy blogot a youtube csatornam mellé , ami még elég kezdetleges de itt tudjátok megtekinteni : Daisy Kalan. Témailag majd a gyermeknevelést, és a vegán étkezést- vegán ételek elkésziteset öleli…..