Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrcs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén tavasszal nagy álmom teljesült azzal, hogy eljuthattam Miamiba. A mozik és sorozatok világában Miami a sztárok, felhajtás, és hivalkodó luxus városa, de bizton állíthatom, itt (is) van stílus a Lamborghiniken és plasztikai sebészet élő-reklámtáblákon innen és túl. Amikor belevágtam a blogom…..
Mrcs 2018.09.06 10:15:58
@Hungarian Geographic: te nem érzed magad seggfejnek, amikor ilyet írsz?
Bejegyzéseitekben videót és más beágyazható elemeket is tudtok tenni, ehhez a videóbeszúrás ikont kell használnotok. A felugró ablakba egyszerűen csak be kell másolnotok a videó linkjét (nem minden szolgáltató támogatja!) vagy embed kódját. Mindkét esetben ugyanúgy…..
Tudja, miért fontos a jó futócipő? Sok kezdő futó esik abba a hibába, hogy sima sportcipőben indul neki a futásnak „miért is ne lenne ez jó, egy kis kocogáshoz”-felkiáltással. Vagy a jobbik eset – bár ez sem tökéletes megoldás –, ha vesznek egy olcsó futócipőt, arra gondolva, hogyha úgy hívják, már…..
Mindenhonnan azt halljuk, hogy a futás rendkívül veszélyes dolog. Tönkreteszi a lábat. A térdet. A derekat. Hacsak nem veszünk spéci futócipőt, ami tökéletesen alátámasztja a lábat mindenhol. Én is így gondoltam, eddig. Már nem így gondolom. ..