Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rostás

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaGYAUR De Gaulle és a két Orbán 2022.01.30 20:27:19
Újsághír: Az ifjú-trumpisták azt üzenik a magyar választóknak, hogyha meg akarják menteni a nyugati civilizációt, akkor szavazzanak Orbánra! (telex.hu) Ezzel szemben minden épeszű magyar választó tudja, hogy Orbán nemhogy nem akarja megmenteni a „hanyatló Nyugatot”, de ha tehetné, legszívesebben…..
rostás 2022.02.01 10:11:40
„Itt rend van és mindennek megvan a helye. Magyarországon kicsit káosz van” – mesélte Svájcról Andrea, aki masszőrként dolgozik az országban. Azt még nem döntötték el a férjével, nyugdíj után visszaköltöznek-e Magyarországra, mesélte Csillának...
  Ezt a videót úgy kezdtem nézni, hogy majd nagyon megmondom a magamét. A profdoktor Révész Péter ugyanis matematikai és informatikai szakember, ennek nem szokott jó vége lenni. A végére kicsit változott ez, de azért mégis van egy-két hozzáfűznivalóm, ugyanis nagyon erős tévedésekkel kezd. A…..
rostás 2019.07.29 23:55:24
@Laszlovszky András: Hát persze... Nekünk "finnugoroknak" semmi köze sem a hunokhoz, sem Attilához. :) Hiába írja minden régi forrásunk, hiába hívnak minket a világ összes nyelvén hunoknak, semmit sem jelent. Mind csak kitaláció. Hogyne, a régi magyarok, a krónikásaink mind idióták voltak, kizárólag a "finnugristák" tudósok. Olyan unalmasok vagytok már, hogy borzasztó. De tudod mit...?! A nyelvészkedő bohóckodásaitokat majd helyre teszi a genetika. Bár gondolom szerintetek a nyelvészkedés a dns-eket is felül írja igaz?! :)))
magyarnemzet.hu/kultura/pontot-tehetunk-a-hun-vitara-7160330/?fbclid=IwAR3Nu4nlvj25OrVGZV76ZEIiSMJo05AcLAvYYbA5T2ti-2w5YFgsi74As0o
rostás 2019.07.30 00:09:11
@Laszlovszky András: Miért a "nemesebb múlt" feltétlenül a hazugság?! Miért a hitvány halszagú őstörténetért izzadtok vért? Ma már pont annyira tűnik hülyeségnek mint a sumér eredet. :) Miért bizonygatjátok, hogy az összes krónikásunk, ősünk, buta, hazug idióta volt?! Minden hazugság volt amit a középkori krónikaíróink állítottak, csak onnan kezdődött az igazság, amikor a finnugristák megjelentek?! Miért hívnak minket a világ minden nyelvén hunoknak? Hülyeség, mi? Mondom, majd a genetika helyrerakja a dolgokat.
magyarnemzet.hu/kultura/pontot-tehetunk-a-hun-vitara-7160330/?fbclid=IwAR3Nu4nlvj25OrVGZV76ZEIiSMJo05AcLAvYYbA5T2ti-2w5YFgsi74As0o
rostás 2019.07.30 00:43:52
@Közbiztonság Szilárd: a törökök, magyarok, avarok stb. miért is vették volna át a finnugor nyelvet, te idióta? :) Volt nekik saját, fejlettebb. Mint ahogy a kultúrájuk is fejlettebb volt mindnek. :) És miután -szerinted - átvettük ezeknek a jelentéktelen senkiknek a nyelvét, utána hogy-hogy kitartottunk mellette azóta. Annyi "nálunk fejlettebb" népség masírozott ide-oda azóta a környékünkön, hogy-hogy nem lettünk azóta latin, német, tatár nyelvűek?! Kissé nagyobb hatást gyakoroltak a történetünkre mint a "finnugorok".
„Úgy érzem magam, mint egy házicseléd, akit csak arra tartanak, hogy rendbe rakja a fészkét”- És sok egyéb dolog miatt is a gyerektéma lassan felejtős lesz, mivel a pasi úgy hiszi, ő mindent jobban tud, és a nevelés az anya dolga. Mindezen túl figyelmetlen az ünnepek terén,…..
rostás 2019.05.22 10:15:37
@Womb Raider: Furcsa vagy. Valóban úgy gondolod, hogy itt mindenkinek neki kell menni, aki másképpen látja a dolgokat bármiben is mint te? Én barátságosan viszonyulok hozzád, tisztelem a véleményed, de nem bírod megállni, hogy ne szurkáljál? Miért? Mi bánt? Akarsz róla beszélni? :) Valamiért örökké, le akarsz sajnálni, még akkor is, ha én nem a saját, hanem magam körül látott dolgot írok le. Miért? Úgy érzed, ha lesajnálhatsz valakit, attól te fölénybe kerülsz vele szemben? Miért akarsz mindig mindenkivel szemben fölényben lenni? Mert nem vagy magadban biztos? Ha valaki úgy gondolja, hogy az ő feneke nem tetszik már a férjének, nem tartja magát elég vonzónak, nem bízik magában, akkor hiszi azt, hogy a férje minden más nő hátsóját bámulja. Ez a komplexus benne. Úgy gondolod, hogy olyan szellemi fölényben vagy, hogy kioktathatsz, kinyilatkoztathatsz, fölényeskedhetsz? Vagy csak a saját bizonytalanságodat próbálod leplezni a pökhendiskedéssel? A nagyhangú kioktatása másoknak általában nem az intelligencia jele. És a kioktató, fölényeskedő embereket nem is szeretik. Ugyanis nem komoly emberek, hanem inkább sajnálni való, ámde kellemetlen boldogtalanok. Próbáltam korrekt, udvarias párbeszédet folytatni veled, de te nem ezt akarod. Te kioktatni akarod és legyőzni a másikat. Mindenkit. Mert te aztán jobban tudod. Szar lehet neked. De pláne a partnerednek. Én a tengerimalacod sem lennék. Nos én befejeztem veled a kommunikációt, nem muszáj válaszolnod. De tudom, hogy te az a típus vagy, hogy beleőrülnél, ha nem a tiéd lenne az utolsó szó, ezért biztos vagyok benne, megint valami mondatonkénti sértegető cáfolatot fogsz írni. :) Szánalmas, ez a monomán pszichopaták jellemzője, de csináld. Én nem fogom elolvasni, ezt most jelzem. :)
rostás 2019.05.22 10:21:54
@Kritikus Intrikus: Nem látszott rajta előtte. Fokról, fokra csavarodott be. A kényelemtől ment el az esze. Ha három műszakban dolgozott volna egy szövőgyárban, lehet, hogy még most is jó anya lenne, de a sok szabadidő az agyára ment. Tudod a jólét és a szabadság kezeléséhez is intelligencia kell.
rostás 2019.05.22 15:14:25
@Kritikus Intrikus: Volt saját karrierje. Egy pénzügyi tanácsadói saját kis cége volt, plusz egy butikja. Csakhogy mindent alkalmazottakkal csináltatott, ő csak otthonról dirigált, közben mosta a saját agyát a neten a hülyeségekkel. :) Mondom, túl sok volt a szabadideje.
Nyilván mindenki a saját világnézete és vérmérséklete szerint válaszol a címben feltett kérdésre. A skandináv országban élő Bandirepublic azonban ennél kicsit továbbment és egy egészen érdekes megközelítéssel próbálkozott...
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
rostás 2019.02.14 13:09:40
@adamskij: Hagyd már ezt a pc újbeszélt. Ha valaki nem azonosul valami libsi ethosszal, az röhtön valamilyen "fób" lesz. Tehát ha nem szereted (ugyanis nem elég elviselni v békén hagyni őket, libsiék szerit szeretni kell, rajongani értük) a homokosokat, akkor homofób vagy. Ha szabályozott bevándorlást, akkor xenofób meg iszlamofób. A fóbia ráadásul azt jelenti, hogy indokolatlanul rettegsz a fóbiád tárgyától. Egy pszichés betegség. Tehát ha nem rajongsz a ratyikért (nem bántod, rekeszted ki őket, csak nem rajongsz értük) akkor te pszichésen beteg vagy. Ühüm. Hát a jó k@rva anyátokat. És az emberek többsége nem "retteg" a homároktól (legkevésbé sem félelmetesek, inkább szánalmasak) hanem legfeljebb irtózik tőlük. De ezt is tilos. Én nem szeretem a paradicsomos káposztát. Így alakult. Libsi logika szerint én paradicsomoskáposztafób vagyok, azaz indokolatlanul rettegek a paradicsomoskáposztától. Vagy mégsem? Szóval szerintem te itt ne nagyon homofóbozz senkit kisbarátom, nagy erkölcsi magaslatból, főleg ne olyat akinek az írásai hónapok óta szórakoztatják az ide járókat.
rostás 2019.02.14 13:19:57
@bElannaTorres: Épp erről írok. Nem kell őket "utálnod" ahhoz, hogy homofóbiával vádoljanak. Elég ha észreveszed, hogy mások, esetleg azt mondod, hogy neked ez undi. Már meg vagy bélyegezve. És igen. Ők is sokfélék. Greg pl. egy kis pondró :)
rostás 2019.02.15 10:36:55
@mobilos perpetuum: Te milyen kretén vagy már? Te nem tudsz itt értelmesen vitázni, csak sértegeted azt, aki nem ért veled egyet. Ha pedig kifogytál az érvekből, akkor a mások külsején gúnyolódsz. Az érzelmi intelligenciád kb. egy 11 éves gyerek szintjén van. Vélhetően tele vagy frusztrációval és komplexusokkal, azért acsarkodsz. Mondjuk eddig ez mind áll a félkegyelmű, sunyi, rosszindulatú, amorf nagypicsájú, (ha már...), hazug némber kedvencedre is Zsuzsukára, akit normális ember bottal sem piszkálna meg, ahogy gondolom téged sem, azért fröcsögsz itt. Itt különböző egyéniségek értelmes érvelés és a humor eszközeivel vitatkoztak és támogatták a kedvenceiket. Egymást nem gyalázták, hiszen az csak a gyáva senkik eszköze. És mi van akkor ha Roli kövér? Attól még több esze van mint a kedvenceidnek együttvéve. És ha kiesik? Hát sajnálni fogom, de neki így is jobb élete lesz mint annak az üresfejű kis idiótának valaha, mert lesznek barátai, társa stb., míg attól az önző, picsogó kis majomtól sikítva fognak menekülni az emberek. Jobb lenne, ha nők sértegetése helyett inkább letörölnéd a nyálad a monitorról és esetleg recskázz egyet Zsuzsukád fotójára hátha attól lenyugszol. Már ha férfi vagy egyáltalán. Ha nő, akkor még ijesztőbb... :)
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
rostás 2019.02.13 11:33:33
@.iIi.: EKG
rostás 2019.02.13 11:41:43
@Nyuszomuszo83: Zsu intstája de kurv@ "érdekes"... Műköröm, szoli, miteszem, szelfi, műköröm, konditerem, miteszem, szelfi, műköröm, szoli, miteszem, szelfi... etc. Ez teszi "gondolkodásának" 95 %-át, a maradék 5 a pisikaki+lélegzés gondolom.
rostás 2019.02.13 12:23:20
@Nyuszomuszo83: :D :D :D
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
rostás 2019.02.12 11:23:48
@Nyuszomuszo83: Köszi. Hátborzongatóak, mint a fb úgy általában. Bízzunk benne, hogy ezek csak a saját véleménybuborékukban aktivkodó hangos kisebbség. Jól értettem, hogy múltkor 50ezren szavaztak?! Nos, annyian azért nem emberkednek Zsu mellett a fb-on. :)
rostás 2019.02.12 11:39:43
@Sanda.Ipse: Majdnem mindenben egyetértünk itt, és nagyon hasonlóan látjuk a dolgokat. De... megkérhetnélek, hogy kevesebb politikát keverj ide? Tudod az agymosás az agymosás, bármelyik politikai oldalon. Idekeverni a "mélymagyar" szavazókat elég gáz. Főleg mert szerinted a "mélymagyar" szavazók a homokosokat és cigányokat támogatnák (ők voltak a szívcsapat magja)? Nocsak, eddig úgy tudtam kirekesztő, bigott, rasszista homofóbok? Én elhiszem, hogy nagyon utálod a kormánypárti szavazókat, de csak azért utáld őket amit valóban tesznek, gondolnak, az általuk vallott értékrenddel teljesen ellentétes tulajdonságukkal felruházni őket, csak azért hogy gyalázhasd őket hiteltelenné tesz. Épp az a lényege ennek a fórumnak itt, hogy többnyire értelmes emberek világnézetüktől függetlenül szinte azonosan látják mi a jó és mi a rossz, persze eltérően. Itt Viktorozni, meg "mélymagyarozni" elég szánalmas. Az rtl és egy trashreality kapcsán nagyon könnyű lenne libsizni meg genderezni, meg migránsozni is, de nem ide való. Tudod nézi jó pár "mélymagyar" ismerősöm is ezt a műsort és mind kivétel nélkül diplomás, művelt ember, akiknek ugyanazoktól fordul ki a bele mint neked meg nekem. Egy-két beszólás belefér és poén, mert a politikát sem kell túl komolyan venni, de ez a mindennapos direktbe uszítás itt tőled már kellemetlen. Amúgy szinte minden másban EKG.
rostás 2019.02.12 12:48:36
@Nyuszomuszo83: 100% EKG Én még reménykedem az emberek többségének józan eszében makacsul. Vélhetően ráfaragok :) Igen, én úgy látom egyébként, hogy odabent Rolinak van a legnagyobb szíve, ha nyaralni mennék biztos inkább rábíznám a kutyám/macskám/tengerimalacom, mint bármelyik másra. Tartja magát a szavához, uralkodik magán stb. Sunyizni meg hazugozni lehet, de félkegyelműekkel, sérült lelkű pszichopatákkal, közveszélyes agressziv marhákkal óvatosnak és cselesnek lenni egyszerű önvédelem, ezt odakint is csak így lehet :) Én is leszavaztam már rögvest adás után, nincs ezen mit töprengeni :)
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
rostás 2019.02.11 14:26:06
@Sanda.Ipse: Meg ő mindent 150%-ig túlpörget mert nem komplett. Greg megmondta, hogy Adrit várja vissza, tehát ha Gregnek a barátja, akkor neki is a barátja (tökmindegy hogy verte át) és akkor ő aztán jajjjjjjjj de naggggyon szurkol... Greg csak szeretne dolgokat, de ha nem jön össze, legalább uralkodik magán (legalábbis szemtől szemben), hiszen ez egy játék, de ez a szerencsétlen... Mindent halálosan komolyan vesz. Az illemet nem ismeri, a szavakat nem érti, az iróniáról azt sem tudja mi az, humora a tordadobálós seggrepacsis szinten van. Egy dackorszakos óvodás szintjén tengeti életét, mely csupa veszély és sértődés.
rostás 2019.02.11 15:02:04
@Gia: Biztos lehetsz benne. Én is azért szeretném, mert jó lenne látni a hisztis vergődését.
rostás 2019.02.11 15:15:11
@Gia: :):):)
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
rostás 2019.02.08 09:56:09
@Maximista vagyok: Pontosan ezt a kérdést teszem föl magamban minden VV-nél, de csak egyre rosszabb lesz a felhozatal. Legközelebb csak börtönviselt, színesbőrű, transznemű prostituáltakat fognak beválogatni, mert az a retek szerint "érdekes". Értem én, hogy ha akadémikusokat zárnának össze etikettanárokkal, az kevés nézőt hozna, bár szerintem még az sem biztos. A jó humorhoz intelligencia kell, lehet hogy néhány értelmes ember sokkal szórakoztatóbb lenne még ha nem is kurnának meg ordítanának egész nap :)
rostás 2019.02.08 12:09:18
@Tökös...: :) Te is tudod, hogy direkt válogatnak össze extrovertált, meghökkentő, néha felháborító alakokat, hiszen a cél éppen az érzelmi hatások kiváltása a nézőkből. És azt is tudod, hogy ha lemész a legközelebbi buszmegállóba, 15 perc alatt 20 ezeknél normálisabb, értelmesebb embert össze tudnál szedni, nem ezek a nagymagyarátlag.
rostás 2019.02.08 13:12:29
@moletty: Pont ezt mondtam a páromnak akivel néztük. Hogy basszus, ennek az anyja is szefósnak tünik!!!
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
rostás 2019.02.07 11:58:02
@Ármándójózsi: EKG És tényleg nem utálja különösebben, legfeljebb nem sok közöset lát és hát taszítja, főleg amiért az vele a kezdetektől olyan utálatosan viselkedett.
rostás 2019.02.07 12:25:25
@bElannaTorres: Előzőleg viszont Hunorra rakott, azzal, hogy az ő viszonyuk olyan semilyenösszevissza. Akár maradhatott volna most is annál. Kiszámíthatatlan a kiscsaj, épp ezért tartják veszélyesebbnek a kiszámíthatóan patkány Gollamnál.
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
rostás 2019.02.06 09:47:22
@introverted22: Senki nem mondta, hogy Roller egy Machiavellibe oltott Erwin Rommel. Csak egy srác, akin nem kizárólag a zsigerből jövő indulatok és/vagy a biológiai ösztönei uralkodnak, hanem próbálja néha használni az eszét. Néha bejön, néha nem. Legalább a szándék látszik.
rostás 2019.02.06 09:53:49
@Cinkeláb: Ez is igaz.
rostás 2019.02.06 10:11:17
@moletty: Tökéletesen egyetértek. Én azt a példát szoktam felhozni, mit szeretnél, ezek közül ki legyen a közvetlen szomszédod? Melyik az, aki nem mérgezné meg a kutyádat, ha kikaparná a virágait? Bocs, de én ebbe Reni sem fér bele. Ő az - meg Zsu - aki szarral kenné be a kilincsed, kiszúrná a kocsid kerekét és feljelentene az összes hatóságnál a legkisebb vélt v valós sérelem esetén. Zsu egyáltalán nem az a kedves, kis jóindulatú lányka. Olyan mint a kis helyes, bolondos cseléd a birtokon. Na nem szobalány, mert ahhoz intelligencia és diszkréciói kell, hanem aki a zöldséget pucolja a konyhában és nevetni lehet az idétlenségén, de a kastélyba azért nincs bejárása.
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
rostás 2019.02.05 10:17:44
@Nyuszomuszo83: ugyanez lett volna az eredmény, mivel Zsu 100% Rolira teszi, csak így volt egy esélye, ami nem jött be.
rostás 2019.02.05 11:36:36
Zsuval az a baj, hogy nem látszik, hogy volna saját személyisége. A legelején beállt a kétszínűsködő szív-kretének közé, és gyakorlatilag azt utánozta amit ők csináltak, azt hajtogatta amit ők mondtak mint egy papagáj. Ha azok infantilis idióta módjára sikongatva fogócskáztak, akkor ő is, ha felháborodtak, ő is felháborodott, ha azok szidtak valakit, ő is nekiállt mocskolni az illetőt, és nem sokkal finomabb jelzőkkel mint Reni. Igazi papagájmajom volt. Most visszajött nagy dérrel dúrral, de okosabb nem lett. Azt üvöltözte, hogy ő nem színésznő. Mintha ez lett volna a lényege az egésznek. Vélhetően ez volt az utolsó, amit felfogott. Ő fog sírva puncsolni majd Gregnek, hiszen ő volt azért bent a társa. Adri játékát lehet ügyesnek nevezni, bár az "ügyesség" nálam nem pont azt jelenti, hogy futok egyik brigádtól a másikig árulkodni. Az azért elég gyomorforgató volt, amikor a neki mondott mondat utolsó hangja még el sem halt a levegőben és ő már loholt minden VV legundorítóbb kreténjéhez, Greghez szó szerint visszamondani. Eleve már az megutáltatta velem, hogy ki is mondta, hogy ő beáll Gregék csapatába. Akkor erre senki sem kényszerítette és elég kiegyensúlyozottak voltak az erőviszonyok, nem úgy tűt, hogy bármi érdeke fűződne hozzá, mert az az erősebb csapat. Önként benyalni Gregnek, meg Reninek... na az már valami, ahhoz gyomor kell. Ez szerintem az ő emberi minőségéről is jelez valamit.
rostás 2019.02.05 15:47:11
@Tökös...: "a sunyiság eggyébként nem rossz tulajdonság" na ezt azért te sem gondolod komolyan... :) a sunyi többek között az, aki mosolyog rád szemből aztán hátba döf. nem kívánok neked sem sunyi barátokat, sem sunyi kollégákat. ne keverjük a sunyiságot a ravaszsággal. amúgy ebben a műsorban a fősunyik Greg, Reni, időnként Adri. Roli nem játszott sunyin. Néha elejtett itt ott egy kis dezinformációt, megpróbált befolyásolni embereket, elhallgatott dolgokat, de nem láttam különösebben puha gerincűnek, ami pedig a sunyiskodás alapfeltétele :)
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
rostás 2019.02.04 12:28:32
@bElannaTorres: Igazad van. Kösz a helyreigazítást, látod, az elfogultság vakká tehet :)
rostás 2019.02.04 14:41:19
@Cinkeláb: Ebben teljesen egyetértek. Fogalmam sincs miért hiszik azt, hogy Csoki döntős lett volna ha marad. Ostoba, bunkó, agressziv, erőszakos f@szkalap volt, nem sokkal jobb Radicsnál. Annyi különbség volt, hogy bohóckodott és a pákós marháskodásával meg a rekedt vinnyogásával időnként megmosolyogtatta a nézőket. De ő is egy ultregós, hőbörgő barom volt, Renike méltó párja. Ha nem záratta volna ki magát, akkor mostanában esne ki. Látható, hogya nézők nem sokáig jutalmazzák ezt a tipusú viselkedést.
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
rostás 2019.01.28 12:23:23
@úgymond olvasó mmkk: Simán. Jóarcú elszöszmötöl itt surranópályán... :) Még arra is lenne esélye, hogy simán visszajöjjön.
rostás 2019.01.28 12:49:50
@hereverő heverő: Miért, ebben a vv-ben most ki szép? Ezeknek még olyanjuk sincs ami elmúljon.
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
rostás 2019.01.25 10:10:23
@bElannaTorres: Én nem tudom, te mit néztél...?? Hunor nem azért rakta ki Adrit az ágyból mert túl jóképünek találta magát, ezt az előitéletes, f@szságot miből vontad le? Hanem azért mert Adri egy jellemtelen kis besúgó lett. Minden beszélgetésük után amit vele, v Rolival hármasban folytattak, azonnal (szó szerint azonnal) rohant a Gusztustalan Hármashoz jelenteni mit mondtak a fiúk. Ebből lett elege és ezt elég egyértelműen el is mondta. Mit kell ide keverni ezt az ididóta álfeminista maszlagot?!
És most nem egy a félig – vagy majdnem egészen – lebontott, szétrohadt házról van szó, hanem egy elvileg lakható és lakott házról. Pár napja írta meg az Index, hogy a Dob utcá- ban életveszélyessé nyilvánított az Elmű egy lakóházat a villanyvezetékek miatt, ahol már nem csak a vízcsap, hanem az…..
rostás 2019.01.22 14:24:53
Úgy tudom a lakók ma már visszaköltözhetnek a saját lakásaikba. Az önkormányzat nem csak az önkormányzati bérlőknek, hanem két magántulajdonos lakás lakóinak is biztosított szállást. Ez az önkormányzat legalább ír ki pályázatokat, sok kerületben egyébként ennyi lehetőség sincs. Érdekes ez a mentalitás. Hiába van tulajdonosa a legtöbb lakásnak, épületnek, a "tanács" felügyelje annak műszaki állapotát és az adófizetők pénzén javítgassa a magántulajdont?! Miért is? Amikor a bérlők annak idején fillérekért megvásárolták a lakásukat, azt hitték, hogy csak az a "doboz" az övék, sokan fel sem fogták, hogy nem, hanem a strangok, körfolyosók, irdatlan tetőterek, pincék, lépcsőházak stb. karbantartásának költségeit is megvásárolták. A "kapitalizmus" nem csak abból áll, hogy nekem lett tulajdonom és a többit tartsa karban nekem az "ikv" mások pénzéből :), hanem abból is hogy onnantól az én felelősségem az egésznek a gondját viselni. Ez annyira pesti hozzáállás, minthogy söpörjön a házam előtt az önkormányzat. Bár még mindig jogszabály írja elő, hogy a homlokzat előtti járdaszakasz tisztántartása (mint ahogy az vidéken v kertvárosokban természetes) a tulajdonos dolga. Én csak lakom, de a házamat és a környezetemet tartsák rendben mások. Szerintem ha egy önkormányzat erre bármennyi pénzt ad magántulajdonosoknak, azt meg kell dicsérni, nem kevesellni :) Menjenek be faluhelyen a polgármesterhez, hogy "tessék megcsináltatni a villanyvezetékemet, felújítani a tetőmet és minden reggel összesöpörni előttem", megkérdeznék, hogy "mi lelt Jóska, megsütötte a fejedet a nap?"
A Kádár-kor egyenlőbb elvtársai a Horty-korszak arisztokratáit majmolták: íme a szocialista Magyarország elitjének luxus életvitele...
rostás 2019.01.15 18:32:34
@Hegge Balázs: A különbség az, hogy a "dolgozó népnek", akiket vezettek azt sulykolták, hogy nálunk minden jobb, nyugaton elnyomás és dekadencia van, a mi iparunk "élenjáró" és a szocialista termékeket kell vásárolni. Ehhez képest ők fürdőztek a nyugati, vagy háború előtti nagypolgári, egyenesen arisztokrata életmódban, attitüdökben, termékekben, tárgyakban, szokásokban. Ez volt a képmutató. Most senki nem mondja azt, hogy csak Ladát vehetsz te, de neki jár a Merci. Ha van pénzed azt veszel amit akarsz, nem fog rádmenni a rendőrség, hogy miért van ónémet tálalószekrényed és ott nyaralsz ahol akarsz.
rostás 2019.01.15 18:32:47
@Mr. Hyde: A pártelitről írtak, nem az átlag káderről vagy az egyszerű proliról. Antik bútorok között pasaréten és a rózsadombon éltek és nem a vállalati üdülőkben nyaraltak.
rostás 2019.01.15 18:32:56
@fifibá55: Ja... Pl. legyél megbízható, jó káder, párttag, nehogy éljen rokonod nyugaton. Olyan "meghatározott feltételek", amiket az ország lakosságának nagy része nem tudott teljesíteni :)
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..