Regisztráció Blogot indítok
Adatok
9876

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hónapban egy Hong Kong-i Wicked Lasers nevű cég számos oldal figyelmét felkeltette az Artic Spider III lézerével, egyrészt mert kicsi és erős, másrészt mert egy az egyben úgy néz ki, mint a lézerkardok. Nos, a Lucasfilm jogi osztályát is érdekli az ügy. A Lucasfilm…..
Az, hogy az ejtőernyős katonák minden hadseregben a legjobbaknak számítanak, az evidens. De hogy köztük is vannak még jobban képzettek, akik az elit elitjét alkotják, azt már kevesen tudják. Ilyenek az Amerikai Egyesült Államok hadseregének Pathfinderjei, azok a katonák, akik a…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ami engem illet, amennyire vissza tudok emlékezni, zsenge gyermekkorom pályaválasztási elképzelései között (a szinte kötelező kovboj, villamosvezető és űrhajós után közvetlenül) előkelő helyen szerepelt a vérszomjas kalóz. Kismy mai…..
9876 2010.04.21 21:37:34
Gyermekkorom kedvenc olvasmánya volt Emilio Salgari: Fekete kalóz c. regénye mek.oszk.hu/02400/02439/, ami Maracaibo ostromáról szól és a posztban említett kalózok is szerepelnek benne. Fikció persze, a kalózromantika példaműve. Ha jól emlékszem ez a szerző írta a Sandokan-t is.
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
9876 2010.03.08 17:39:38
@Art Mooney: Azért a háromezren felüli ismerőst, rakás véleményt nem tudtad produkálni. Szóval lehet igazi.
De a kitett anyag az e-mail cím megszerzésével és a jelszó kitalálásával feltörés nélkül megszerezhető. És úgy láttam csak a Vona Gábor iwiw fiókjából szerepelnek anyagok.
A levelek közzététele egyébként bűncselekmény, levéltitok megsértése. Ha nem ismerik el valódinak, akkor pedig nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás.
Előző bejegyzésemben már felvetettem az üggyel kapcsolatban néhány megválaszolatlan kérdést. Vajon hozhat-e ennyi idő után fordulatot Táncos Gábor ügye? Vannak erre példák. Előfordult már a kriminalisztika történetében, hogy akár húsz év elteltével bebukott az igazi…..
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete szerint etikátlan, hogy az alapképzésben nyelvvizsgához kötik az oklevél kiadását a felsőfokú intézmények. Nos, röviden: szerintem meg etikátlan, hogy mindenféle bunkó szülők minél könnyebb úton szeretnének diplomát kicsikarni az…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..