Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A disznó ÓLAMOT nem biznám Vona Gáborra

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• A taktikai koalíció nem legitimálná a Jobbik ideológiáját, viszont ha nincs együttműködés, akkor végképp tort ül az illiberális állam - mondja Cas Mudde • Orbán Viktor már négy éve azt közölte bizalmasan, hogy megszabadul a civil szervezetektől • Ráfizethet a Fidesz, ha sokan járulnak az…..
Könnyű lenne ma Kósáról írni, de akad nála fontosabb. Lajosunkról régóta azt tartjuk, hogy egy elképesztően ostoba paprikajancsi, mostantól csak ugyanez a köbön, a másik komoly agysebész, Tállai mester szellemi színvonala. Az a jó bennük, hogy ők többet hisznek magukról, ezért szeretnek pofázni és…..
• Szíjjártó máris nagy terveket sző az új olasz kormánnyal kapcsolatban a migráció ellen • A Fidesz még nem tért magához a hódmezővásárhelyi pofon után és csak gyengítik az újabb és újabb korrupciós ügyek • Ha Fico bukik, amire jó esély van, akkor fontos szövetségesét veszti el Orbán Viktor..
Szél-kormány - avagy az előzmények Fotó a Népszava online címlapján 2018.03.12. Az LMP eredményre vezetőnek gondolt stratégiával indult neki a 2018-as választásoknak. Úgy gondolták, hogy elhatárolódva a megosztó személyiség, a Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök által vezetett Demokratikus…..
A disznó ÓLAMOT nem biznám Vona Gáborra 2018.03.14 00:21:38
Az elmúlt héten hivatalosan is elkezdődött az MSZP és az LMP közötti egyezkedés a egyéni választókerületekben való koordinált jelöltállításról. Kunhalmi Ágnes ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy ha az LMP 5-6 budapesti körzetben segít, akkor “ki lehet takarítani a Fideszt a fővárosból”. kép…..
A disznó ÓLAMOT nem biznám Vona Gáborra 2018.03.14 00:11:22