Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GasztRózsa

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illatosít, ízesít, relaxál, szemet gyönyörködtet, gyógyít ♥. Elérkezett az év azon időszaka, amikor a levendula virágzik és illatozik. Ez a virág számomra a BOLDOGSÁG! Imádom az illatát, amikor kezeimmel megsimogatom a bokrokat. Szeretek vele sütni, főzni és kozmetikai termékeket készíteni belőle.…..
Ez a hónap az ünneplésé. Már az első napot a munka ünnepével kezdjük, aztán az első hét utolsó napján az édesanyákat köszöntjük. Mindeközben a kisebbik leányom is betölti a 2. életévét, majd a gyereknappal zárul a hónap! Ebben az időszakban elvirágoznak a gyümölcsfák és új köntösben várják a…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy amit kigondolok, megálmodok, azt az ügyes férjem életre kelti, megvalósítja! Hála Istennek, szeret fával foglalkozni és barkácsolni – van, hogy órákig a garázsban tesz - vesz-, inkább ott, mint máshol :-)! Szóval nagy a kertünk és szépen lassan,…..
Megérkezett, végre - végre a várva várt nagybetűs TAVASZ :-) Kertem is lassan felölti ünnepi ruháját, hisz érzik a napsugár hívogató szavát! Kinyíltak az ibolyák, az aranyvessző is sárgán pompázik már, csillagvirágok kéken, salátaboglárkáim sárgán virítanak a zöldben! Miután elfogytak a maradék…..
  Lassan 40 napja, hogy elkezdtem a Nagyböjtöt! Február 14-én hamvazó szerdával, és nem a szerelmesek napjával voltam elfoglalva. Nem csak vallás miatt, hanem mert úgy éreztem, tisztulásra vágyom! Nekem nem nehéz megállni, hogy ne egyek húst, ez által az ökológiai lábnyomomat is csökkenthetem! Egy…..
  „A tavasz nem csak önmagában szép, nem csak önmagáért szereted. (...) A tavaszban ugyanis már ott van a nyár ígérete. A ragyogó napsütésé, a melegé, az életé. Még nincs nyár, de már tudod, hogy jön, hogy az következik. Így a boldog várakozás ideje is a tavasz. És így kétszeresen szép. De van…..
Amíg várjuk, hogy kitavaszodjon, úgy igazán, :-) , engedjétek meg, hogy bemutatkozzam! Kata Réka vagyok, 33 éves NŐ, 2 leányzó édes ANYJA és FELESÉG. Galgahévízen élünk immáron 10 éve, boldogságban, szeretetben… „GasztRózsa” nevem, takarja a gasztronómia és a természet iránti szeretetemet…..