Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szomszédsrác

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
szomszédsrác 2015.07.28 14:54:20
@bandinyúl: a könyvek sokat segítenek a dekódolásban (bár a lezárás különbözik , de az idősíkok tisztába lettek téve az első könyv végére)
Kedves olvasók! Eljött az ideje, hogy podcastunk szerkesztése során gyakoroljuk a szerénység erényét, és átadjuk másnak a mikrofont. A mai adásban annak az interjúnak az első részét közöljük le, melyet Szekeres József nyugállományú ezredessel, a magyar páncélos fegyvernem…..
A Screen Junkies Honest Trailer-sorozatának legutóbbi darabján a sorozat rajongójaként is sírva röhögtem.  ..
szomszédsrác 2013.10.25 11:54:33
@tiszavirag777: Felhasználói aktivitás : 11 komment amiben sixxet gyalázod .. neked is van életed :)
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Sokan vannak, akiket szinte sehogy sem lehet elvinni a géptől. Tavaly októberben Moszkvában kipróbáltak, hogy mennyire elszántak a legelszántabbak. A Counter Strike 1.6 két legjobb oroszországi csapatának rendeztek egy küzdelmet, ahol a szervezők némi figyelemelterelés bevetettek.…..
Kismy barátunk (aki igen határozott léptekkel közeledik a blogszerkesztői státuszt jelentő második csillag felé) folytatja a tengeri rablókról elkezdett sorozatát, melynek mai részében arról a fazonról ír, akit nemes egyszerűséggel már azok a kortársai is Kalózkirálynak…..
szomszédsrác 2010.05.10 10:34:46
@Titus Pullo Urbino: pont erről volt szó az én értelmezésem szerint a cikkben ->elfoglalták a magasabb , jol védhető poziciókat a város mellett . A lovasság meg szépen nekik rohant a kedvezőtlen feltételek ellenére . Mondjuk azt pont nemtaláltam meg a cikkben , hogy hány kalóz vitte végre ezt a bravúrt , de a 400 lovas elsőre elég hihető számnak tűnik .
'Sora3100' valami érdekeset talált a Newgrounds fórumán. Egy vállalkozó kedvű programozó fogta magát és nekiállt a Big Rigs-et szép lassan kijavítani azzá, aminek (gondolom) eredetileg szánták (Pár dolgon azért változtatott, pl a kocsikon). Mivel tudjuk, hogy milyen a Big…..
Geekblog GeexKomix 21. 2010.02.12 13:15:00
Robotzsaru, Alien, Predator – sok régi jó ismerős tér vissza a képregények lapjaira mostanság, úgyhogy ez igazi szupergeekeknek szóló kiadás. Szó esik benne az istenek otthonának ostromáról, a Kick-Ass első sztorijának vérben és bélben gázoló utolsó részéről, a…..
szomszédsrác 2010.02.13 20:39:58
@Wostry Ferenc: linket amint kész . határozottan érdeklődök a dolog iránt de kritika nélkül nem szoktam beruházni semmibe ittmeg csak egy kis kedvcsináló van .. :)
(Előző részt lásd itt.)A leányvállalatok merényletei, kísérleteiAz al-Káida stratégiájának fontos része volt „márkanevének” kialakítása és terjesztése az iszlám világban, de az érintettek is gyorsan felismerték, hogy az al-Káida név több figyelmet és…..
Amikor Carter Bays és írótársa, Craig Thomas öt év meló után otthagyták David Lettermant, és átköltöztek a 20th Century Television irodáiba, egyikük sem gondolta volna, hogy nyolc évvel később olyan szerződést írnak alá a stúdióval, ami jó esetben akár nyolcszámjegyű is…..
Most, közeledve a blogtalálkozóhoz, meg annyi sok gonosz, csúnya, feszültséggel teli konfliktus, meg történet után egy kis játékra hívjuk kedves blogolvasóinkat. Csak úgy, a szemek gyönyörködtetésére. Tíz képes feladvány áll itt alant a posztban, s várja a fürkésző…..
Meglepő eredménnyel zárult a Teszt Plussz fogyasztóvédő magazin nagy barackpálinka-tesztje: az elmúlt években nevet szerzett kis magán főzdék italai a 17 tagú mezőny közepén és a legvégén rekedtek, a dobogón viszont két nagyvállalat pálinkája is szerepelt. Komoly elemzésnek…..
szomszédsrác 2010.01.19 13:07:06
@Jazz/O: szintén vajdasági származású vagyok . ugye ott törvényileg nem nagyon van korlátozva a főzés , van is minden második házban saját pálinka . Nekem van egy palackom , drága nagyapám főzte , saccra 30 éves . hűvös helyen van tárolva , 2-3 éve kostolásra felbontottuk , verhetetlen volt . szakszerűen visszazártuk , következő kibontás majd az esküvőmön várható , ha lesz egyszer :D
IDDQD Dante újratöltve 2010.01.15 16:34:00
„Az emberélet útjának felén / egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, / mivel az igaz útat nem lelém. / Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan, / s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon: / már rágondolva reszketek legottan.” – kezdődik Dante Alighieri Isteni színjátéka…..
szomszédsrác 2010.01.18 15:55:22
@G.d.Magister: én dantét ilyen "ocsmány" boritoval akarok .. van egy kis warhammeres beütése és dantéra simán illik a dark fantasy jelző azthiszem .. :)
A kérdésre a válasz, hogy mert akkor nem születnének olyan kiváló írások, melyekből ma kettővel ismertetnénk meg a tisztelt olvasót. Az első John Podhoretz filmkritikája az Avatar c. filmről, a másik egy érdekes összefoglalója az izraeli-palesztin konfliktusnak a HM és a…..
szomszédsrác 2010.01.12 10:26:24
szomszédsrác 2010.01.14 09:37:58
@Rynard: nem alapjaiban hibás felvetés sztem de rossz példát hoztál fel . Hamasznak tudtommal van egyenruhája , Gázán belül a hivatásos rendfenntartásért 24/7ben HAMAszos milicisták felelnek satöbbi . a te rendszerednek megfelelő terroristák inkább az AQhoz kapcsolódó átlagmuszlimnak kinéző turbánosok , akik pl beszivárognak európába v az USÁba békés bevándorlóként , majd ott robbantanak .
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
szomszédsrác 2009.12.22 12:45:33
@Balazsboy: tudom tudom mindenki letölt , de azért felesleges még népszerűsíteni is a torrentet .
Először: köszönet azért, hogy beleblogolhatok ebbe a blogba. A nyájas olvasóknak elmondom, hogy látom az élesítetlen posztokat. Szegény tiboru, mennyi pajzán képet kell kiirtania a vázlatokból... A videók beillesztése meg mátrix-os élmény: kódban látod magad előtt a…..
Olvasóink jól tudják, hogy nem szoktuk őket saját nyavalyáinkkal és problémáinkkal fárasztani. Mai posztunkban azonban kénytelenek vagyunk kivételt tenni, mert véleményünk szerint a frankfurti nemzetközi repülőtéren három héttel ezelőtt megélt események igenis megérdemlik,…..
szomszédsrác 2009.12.11 17:05:52
@Thaddeus Griffin: olyannyira hogy ujraolvastam úgy , h következetesen lecseréltem a frankfurtot budapestre és simán működőképes maradt a sztori . részvét egyébként a zippok miatt , én biztos fizikai erőszakot alkalmaznék , ha le akarnák nyúlni az enyémet :)
A különböző milíciák a világ minden szegletében hangulatos promóvideókat készítenek az Ügyről, az erejük fitogtatására és a gaz ellen elrettentésére. Most nálunk is született egy rendkívül impresszív bemutatkozóanyag a sogenannte "Betyárseregtől". Ennek…..
...az utánzás, legalábbis a közmondás így tartja. Úgy látszik azonban, hogy a britek, legalábbis közülük néhányan, egyáltalán nem így gondolják. Másképp minimum több megértéssel viseltetnének egyik egykori gyarmatuk magatartása iránt. (folyt=>)Srí Lanka hadserege a…..
szomszédsrác 2009.10.29 15:02:31
@bz249: afganisztán nem éri meg a belefektetett energiát az egyértelmű . kérdés , hogy a nemzetközi terrorizmus hátországának felszámolása mennyit ér .. és itt nem csak afganisztánról van szó , ha ott nagyságrendekkel több pénzt forditanak az üldözésükre , akkor pakisztánt is erősíteni kell , ami újabb kérdéseket vet fel ..
szomszédsrác 2009.10.29 18:16:46
@SchA: kicsit félreérthetően fogalmaztam , nyilván nem nyerné meg a terror elleni háborút egy esetleges afganisztáni vagy iraki siker . De ha már az USA és szövetségesei odamentek ahol eddig senki se mutatott fel jelentősebb sikereket (SZU , Brit Birodalom meg aki még arra járt) legalább érhetnének el részleges sikereket akár az AQ akár a tálibok visszaszoritásával , amihez a szingalézek módszereit se ártana felhasználni . Persze egy nyugati demokrácia ezt nem teheti meg a morális felsőbbrendűsége miatt ...
szomszédsrác 2009.10.29 18:19:01
@szferi: szerintem soha nem lesz irak és afganisztán rendezett nyugati demokrácia , de jópár katona ettől még ott harcol , köztük magyarok is ,úgyhogy érdemes lenne inkább nekik drukkolni és használható stratégiát adni a kezükbe , bármit is mond az ENSZ az Amnesty és a Vöröskereszt . vagy hazahozni őket minnél hamarabb
Geekblog Mert oly sötét az éj 1. 2009.08.23 00:00:00
Mától kezdve egy héten keresztül, pontban éjfélkor hét félelmetes rövidfilmet prezentálunk nektek, amelyeket természetesen csak éjszakának idején érdemes megnézni. Íme az első, a He dies at the end. ..
szomszédsrác 2009.08.23 19:48:53
Professor Pizka itt járt a szomszédban, a Peking melletti kínai Légierő-Múzeumban (van ennek hosszabb neve is, de ettől most eltekintenék), s ha már úgyis fotózott egy keveset, nekidurálta magát egy vendégposzt megírásának, hogy az élmények ne menjenek veszendőbe, s hogy a kínai…..
...pontosabban csak kész lesz, majd egyszer - de a tesztelése már megkezdődhet. A Visakhapatnam-i haditengerészeti bázison India a napokban vízre bocsátotta a félelmetesnek szánt névre elkeresztelt, első atomtengeralattjáróját.       A jeles eseményre stílusosan a…..
szomszédsrác 2009.08.02 14:32:26
@NAR: az orosz mérnökökben se bizol ? a lényeget ők tervezték és gyártották le :)