Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pucáros

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ideológiai tévék azért is jók, mert ott nincs ez a gusztustalanul hosszú nyári szünet. De azért a politikai újságíró is szabadságra megy néha, így Kálmán Olga is.Az utóbbi időben rákaptam az Egyenes beszédre, ezért ezen a héten is nézem. De sajnos most Bánó András…..
pucáros 2010.01.02 19:20:41
@AntiChrist: @Dr. No: Először Dr.No-deillyet elől kiskereszt Dr. utána nagykereszt vezetéknév, egy analfabéta Dr. így irja le a nevét, te már egykicsit fejlettebb vagy, mert a No aztjelenti no doktor vagyis nem, de akkor mi? Nekem négyelemis nézőnek halgatónak nincs jogom a nagykereszt elé kiskeresztet írni, mert egyszer sem buktam (azért ez nemsemmi).Szerény véleményem szernt a riporternek, ha jobboldali alanya van baloldalinak kell lenni ha baloldali alanya van jobboldalinak kell, hogy legyen. Nem az a fontos Ő milyen buta, hanem az, hogy az alany milyenokos. Aki a riporter okosságán, vagy okoskodásán akad fenn az nemtudja az alany mitmond, mert nemérdekli, csak az érdekli a riporter milyen buta. Gondoljon bele ha a riporter minden intejú alanyától okosabb lenne milyen hülyék irányítanák ezt az országot. Kedves Anti aki Chriszt is vagy, tudod a zsidók miért nemfogadják el a tiszta zsidó Chrisztust!!!? Mert Jézus Krisztus azt mondta 2000-évvel ezelőtt, hogy szeresd az ellenségedet. Te meg Én meg minden zsidó és mindenki más, nemtanuljuk meg a szeretetet, elsülyedünk az együgyüség, hitványság mocsarában és velünk sülyed az egész világ. Te és azok akiket az érdekel mit mondott a riporter, már derékig vagytok a mocsárban.Én még csak térdig, mert az is érdekel mitmond az alany.
pucáros 2010.01.03 20:34:55
@Seb:@grigorij (törölt): Csak olyan modorban és szavakkal sértegessetek embereket nyilvánosan, hogy a sértettegetésetek más olvasót netöltsön el undorral, mert a feleségeiteket mikor hazamentek úgy üdvözlitek (előre bocsánatot kérek minden jóérzésű olvasótól)te mocskoskurva mitcsináltál egésznap!! Vagy asztalnál a gyerekeiteknek (ha nem a földről esztek)rendesen zabáljatok, mert különben szarral tömöm be a pofátokat. Nem baj (legalább is a jóérzésű olvasóknak),mert a négyfal között van, de ha kihallatszik akkor baj. Most a riporterről és a riport alanyról. Mondjuk énvagyok a riporter és megkérdezem: hogyvan a feleséged a gyerekek hogyérzitek magatokat, és te a barátnőd szépségét dicséred azzal vagy eltelve, de én arra vagyok kiváncsi a családod hogy van megadsz mindent nekik ami az erődből tudásodból tellik? Persze, hogy közbeszólok, én nem a barátnődre vagyok kiváncsi. Remélem másoksem.
Mint azt az elmúlt hónapban is olvashattátok, jelentős fejlesztésekbe kezdtünk az Fórumokon. Reményeink szerint Ti is tapasztaltátok, hogy a Fórumok jelentősen stabilabban, gyorsabban szolgált benneteket az elmúlt hónapban, mint annak előtte. Júliusban a teljes rendszer…..
Amitől féltem. Aggódnak érted! 2009.06.22 12:22:18
 AGGÓDNAK ÉRTED (végig nagybetűvel) Soós Zoltán verse. Ezt a verset Soós Zoltán 1962-ben írta. 17-évvel a második világháboru és 6-évvel az 56-os forradalom után. Azért idézek, mert azt hiszem értünk egyszerű emberekért a méz gyüjtő munkásokért senki…..
A Fidesz nagyon nyerni akar júniusban az EP választáson. Mindenféle közvéleménykutatások szerint a győzelem biztos, a kérdés az, hogy a mostani 2/3-os többség kitart-e a parlamenti választásokig, vagy csökken-e, de még mindig 50% fölött marad. Ebben a gigászi versenyben egyedül…..
Napi hírösszefoglaló a komolykodás világából Alakul a cigány gárda - Ez valószínűleg valami válasz lehet valami másik szervezet létezésére. Gárdától szokatlan módon a tagok nem viselnek majd egyenruhát, de szerencsére az egyik főszervező szerint ennek ellenére bevetés…..
A történelemkönyvek 2009 március 19-ről majd úgy fognak megemlékezni, mint a napról, amikor megindult a végső ütközet Gyurcsány Ferencért. Előbb az eddig ismeretlen Böcskei Balázs jelentkezett, este pedig már egy igazi nagyágyú, Bauer Tamás közgazdász és egykori politikus…..
pucáros 2009.03.20 20:53:41
@kutty: 1952-ben mint DISZ-tag (16 évesen)papir gyüjtésen vettem részt, és a kezembe akadt egy 1946-os ujság, olvasgatni kezdtem. Megakadt a szemem egy interjun: Mi a fasizmus? Kérdezte az ujságiró Szentgyörgyi Albert úrtól. Kétszer elovastam majd harmadszor is, és megdöbbentem. Az interjuban a professzor úr elmondta, hogy mi a fasizmus és akkor megértettem, hogy a Rákosi vezette szocialista rendszer a fasizmus legaljasabb formája. Nagy Imre noha az aljas bolsevikok között élt nemértette meg, nemvette tudomásul, hogy aljas miliókat letaposó megalázó tömeggyilkosok. A szovjeteknek már 1955-ben elkellett volna hagyni hazánkat ahogy Ausztriát. Ezek az ujfasiszták ránk kényszeritették aljas nemzeteket megalázó rendszerüket és kineveltek egy uj emberfajtát. Az uj ember olyan lett mint nagytiszteletet érdemlő Hofi Géza művész úr mondta: Ő nagyon-nagyon szereti, csak azt nem szereti, hogy más is szereti. Véleményem nem merem leirni, mert akik nagyonszeretik az én véleményem nem szeretik. Félek.
 A többi képviselővel együtt Gyurcsány Ferenc is közzétette 2008-as vagyonnyilatkozatát (és feleségéét is). Miniszterelnöki fizetése bruttó 18 millió forint volt tavaly, amit feltételezhetően továbbra is jótékonysági célokra fordít. Az Altus ZRt. egyszemélyes…..
Egy 30 fős társaság - egyelőre ismeretlen okkal, vagy éppen ok nélkül - rátámadt az MKB Veszprém játékosaira. A szíven szúrt Marian Cozma belehalt sérüléseibe (R.I.P), az MKB szerb irányítóját és horvát kapusát is megkéselték.Ilyenkor persze nehéz higgadtnak maradni, de…..
iskolai fogalmazás Apukám rendőr. Fegyvere is van. Minden nap meg is mutatja. Ha nagy leszek, megtanít majd lőni. Így vigyázzatok velem. Apukám tudja, mi a helyes és a helytelen. Vigyáz rá, hogy a dolgok helyes mederben folyjanak. Sokszor elő is veszi a derékszíját. Nagyon bölcs…..