Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feriboy

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár városban azért kiélezett és izgalmas lesz a vasárnapi szavazás, az egyik ilyen Miskolc, ahol Káli Sándor polgármester próbálja megtartani a székét ... Káli 1994-től alpolgármester, 1998-tól az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökségének tagja. 2000-től az MSZP miskolci…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
feriboy 2010.07.11 23:50:50
24, betűvel is: huszonnégy, éve csak szemlélői vagyunk a nagy focis seregszemléknek. Akarva-akaratlanul keresünk fogódzkodókat, hogy magyar vonatkozású dolgokat találjunk egy-egy világeseményen. Nem sajnálva időt és energiát, nekiláttunk felkutatni minél több olyan játékost,…..
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Egyharmad? Kétharmad? Háromharmad? Micsoda izgalmak ... 22:16Hétfő reggel narancssárga hajnalra ébred az ország. Jó éjszakát!20:46Mesterházy:"Haza nem lehet ellenzék nélkül." Törésvonal: Demokratikus oldal, nem demokratikus oldal.20:42Történelmi vereség ez Ildikó.…..
feriboy 2010.04.25 20:07:11
Az utóbbi hetekben kissé elhanyagoltam a blogolást. Ennek a hátterében több tényező is áll, egyrészt nem sok komment érkezett a legutolsó Bélabá archetípusát bemutató bejegyezésemre, másrészt be kellett látnom, hogy sportfogadásilag kicsit pihennem kellett.Egy igazi…..
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
feriboy 2010.04.20 09:51:13
@qgiate: Szlovák állapotok? Szerinted Magyarország keleti részén mi van? Bizony jól gondolod, lepattant települések.
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Vastagbőr Ünnepi stream 2010.03.15 13:00:00
Ünnepi stream. MSZP: Fidesz:    Jobbik: Percről-percre origo. Percről-percre index...
feriboy 2010.03.15 16:54:37
@.Pierre Bezuhov.: én is erre lettem figyelmes, kár érte
Szerencsére nem vagyunk közéleti blog, ezért csak az aktuálpolitikai hírérték lecsengése után írunk pár sort az otthoni pálinkafőzés esetleges legalizálásról. A választási küzdelem témái több más ponton is elérték az alkoholbarátok mindennapjait: fiatal hölgyek…..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
A konteósok (a Voynich-kézirattal foglalkozó poszt kommentjeinek tanúsága szerint) igencsak kedvelik a régi kéziratok megfejtésével összefüggő feladatokat. Mai kínálatunk egy hasonlót mutat be, noha ebben az esetben nem is az írás tartalma a kérdés (ezt már nagyjából…..
feriboy 2010.03.02 00:02:18
@tiboru: Haveréknál kint van a katonaság ilyesmikkel: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/5/51/20090403124750!Sisu_XA-180-IFOR.jpg meg a rendőrség is nivákkal!!!
A szemünk előtt előtt történik a konspiráció!
feriboy 2010.03.02 00:51:45
@csurtus: pont arról van szó.
olyan fura hogy semmit se tudni, az egész ország nappali fényben úszott most meg teljes a csönd, meg a hivatalos szervek nem észleltek semmit!
Politoxikománia HungaroTunguska 2010.03.01 20:24:00
avagy nem minden meteor ami fénylik   2010. február 29.-én lecsapott ránk a világűr. Miránk, vagy miránk is, ez még nem tisztázott. Ide jött a világegyetem ebbe a lángoktól ölelt kicsiny országba. Látták is sokan, Én magam sajnos lemaradtam a fényjelenségről és az…..
  A Mandiner információi szerint a mai nyomozás során letartóztatták a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Főosztályának egyik vezetőjét, és a főosztályt fel is függesztették. A Mandiner ezen kívül arról is értesült, hogy az ügy folyományaként az informatikai…..
feriboy 2010.02.16 20:06:45
@Francois Pignon: anyámat ma 16! rendőr igazoltatta. Biztos elkapták már az összes korrupt politikust, gyilkost, rablót tolvajt. (Bár ez valószínűleg nem igaz, egyik haverom falujában 15 betörés volt az utóbbi időben és még semmi eredmény)
A CBS még tegnap bejelentette, hogy 54 év és 13 000 epizód után leveszi műsoráról az As the World Turns című szappanoperát, amit itthon az Ahogyan a világ halad címen emlegetnek, de őszintén megmondom, nem tudom, melyik adó adta, vagy azt, hogy volt-e látható nálunk…..
feriboy 2009.12.11 09:05:28
A Big Mac index megmondja, hogy mennyit ér a pénzünk; egyesek szerint pontosabban, mint a valutaárfolyamok. Az alapötlet egyszerű: meg kell nézni, mennyibe kerül az egyes országokban a McDonald's zászlóshajója, és máris össze tudjuk hasonlítani az adott valuták vásárlóértékét.…..
feriboy 2009.08.24 00:25:30
@kokoro: hol? van még hely?
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
Vastagbőr Késelés éneklésért 2009.05.21 10:01:00
Ilyen ország tényleg nincs, hogy a blog jelmondatát idézzem. Valahol a világ egyik eldugott csücskében tudnék ilyet elképzelni, nem itt nálunk, "Európa szívében"...... A sonline.hu cikke: "Kilencszer szúrt egy zákányfalui fiatal. Az eset 2008. február 1-jén…..
Bikiniszezon Hamlet mehet a fenébe 2009.04.16 07:24:00
A puffasztott izékkel csak egy baj van, hogy nincs ízük, viszünk nem olyan kevés bennük a kalória mint hinnénk. Ráadásul este egy zacskóval, hogy ha marná a gyomorom a gyomorsav, legyen mivel lefujtani, erre nem megettem az összeset?Múlt szombaton persze még túlettem magam…..
Van szép fekete edzőcipőm, egy derékban bevágó és combra pattanásig feszülő szürke térnadrágom és egy turkált márkás pólóm. Pont úgy nézek ki ebben a szerkóban, mint aki az elmúlt fél évet végigzabálta a tévé előtt és most kétségbe van esve. Az egy dolog, hogy…..
Szorul a hurok a parlamenti semmittevő népség körül, Damoklész kardjaként lebeg a fejük felett a népszavazás, miszerint "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..
A páros 27 éves női tagja nem volt megelégedve  partnere teljesítményével, talán a méretével sem, így aztán vásároltak egy vibrátort, hogy jobb legyen az asszonykának az ágyban. De a fehérmájú perszónának az sem volt kihívás, orgazmusa egyre csak váratott magára. Ebbe…..
Aki nem tudná, mire is használják derék szerveink a Sünt, az csekkolja le ezt a videót, egy Gyurcsányt anyázó tüntető kiemeléséről 03.15-én. Aztán a tovább után, mókázunk kicsit. Jó lesz!        l Kevésbé alkalmazott bevetési…..
 Szolgálaton kívüli rendőrre támadtak tegnap Budapesten, a Köztársaság téren. A rendőr hiába helyezte magát szolgálatba, így is eltörték az orrát, a vele lévő férfi koponyasérüléseket szenvedett, ráadásul ki is rabolták őket: telefont, notebookot és egyéb…..
feriboy 2009.03.18 14:17:47
@Pelso..: ja, már rég a fogdában ülne a mocsokreakciósnácirasszistafasiszta rendőr...