Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pellaxfides

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akármilyen elbaszott is, de ez a demokrácia, a kisebbségnek – bármi fájdalmas is, – tudomásul kell venni az eredményt.         Amikor már lehetett látni a magas részvételt, akkor tudni lehetett, valaki nagyon pofára fog esni. Az ember esze és benne lakozó naivitása Hódmezővásárhely után a…..
Ne áltassuk magunkat, ez itt a Ground Zero. A Fidesz újabb kétharmada minden eddigi ellenzéki stratégiát, elképzelést, munkát érvénytelenített. Mint ellenzék, másodszor futunk neki a Fidesz leváltásának, és másodszor vallunk nagyjából ugyanúgy kudarcot.  A legegyszerűbb lépés most a bűnbakkeresés.…..
pellaxfides 2018.04.10 13:36:59
pellaxfides 2018.04.10 13:51:17
@jewel79bp: erre ott volt az egész xx. század... most már internet van, facebook...kinyilt a világ...mindenkinek...még a legkisebb sötét, ócska faluban is van teleház... a buta, sötét, fogalmatlan prolikat nem lehet kivezetni a "sötétségből" akarata ellenére, ahogy mindenki saját magának hozhatja el a megváltást.... helyetted senki nem fog megmenteni, helyetted senki nem lesz okos. Ez a helyzet: csakafidesztne.blog.hu/2018/04/09/neremenykedjetek
pellaxfides 2018.04.10 13:54:47
@ben2: ott a pont nálad! mindenben.
Tomanovics Gergely Elkúrtuk. 2018.04.09 16:26:13
"Nem kicsit, nagyon! És nem csak Orbán, nem csak Gyurcsány, hanem te is, én is, mindannyian, akik hagytuk, hogy idáig süllyedjünk. Nézzünk szembe a tényekkel, és önmagunkkal is... Én most teszek egy próbát." Ezeket a sorokat nem most írtam, hanem 2016 őszén az őszödi beszéd 10. évfordulójára…..
A politikai számítás tehát szinte hibátlanul bevált – írtam négy évvel ezelőtt a Miért nyert (ennyire) a Fidesz? című blogbejegyzésben. Most ennél többet kell állítanom: a Fidesz ugyanis nagyobb fölénnyel nyerte meg a 2018-as választást, mint amire akár maga is számított. Ha megnézzük a választás…..
pellaxfides 2018.04.09 11:49:18
pellaxfides 2018.04.09 11:46:52
  Jó egészséget és 100 % NERt kívánok azoknak a honfitársaimnak, akiknek köszönhetően jóideig narancsködbe burkolózik az ország. Jó egészséget azért, hogy sokáig élvezhessék munkájuk gyümölcsét. Mert NEReménykedjenek, megkapják. Ahogy a klasszikus bon mot fogalmaz: nekik az lesz a jutalom, ami…..
A Facebook - adatvédelmi botrányok ide vagy oda - sok csodát tartogat ám, és nap mint nap bizonyítja azt a tételt, amit már a régi rómaiak is tudtak (a görögökről nem is beszélve), hogy nagy az isten állatkertje. Ennek az egyik szép példánya Sz. István győri illetőségű lakos, hithű Fidesz-szavazó…..
Orbán Viktor mai beszédéről azt írják, hogy  csak a fenyegetés maradt. Nos, valóban... Egy rövid kísérletet végeztünk. Adott egy Facebook- bejegyzés, amely még a beszéd előtt néhány órával íródott.   Néhány perc múlva érkezett rá egy válasz (fontos megjegyezni, hogy nem a poszt írójától,…..
Amikor ennek a cikknek az ötlete megfogalmazódott bennem, azt kérdeztem magamtól: számít ez az ötvenmillió? Hiszen milliárdok mentek a határkerítésre, százmilliók a Soros-plakátokra. Felmerült bennem, hogy egy legyintéssel elintézhető, hiszen ez a pénz a NER-lovagok számára bagatell összeg,…..