Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lánypicu

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek az apropóján készült az interjú Edináékat nagyon régről ismerjük, sokat ötleteltünk és dolgoztunk is velük már egészen a projekt kezdete óta, de az interjú nem erről szól. Történetük tökéletesen példázza, hogy minőségi írásaikon, posztjaikon és előadásaikon keresztül mára már „Mianmar…..
Az első mianmari utunk egyik érdekes pillanata egy mindössze néhány percig tartó beszélgetés, mely mégis oly sok tartalommal bír. A délutánt a yangoni forgatagban töltöttük, egy fotó itt, egy szelfi ott, mitagadás könnyen elütöttük az időt, míg ránk nem esteledett. Miközben mezítláb toporogtunk,…..
A magyar utazók körében Délkelet-Ázsia egyre elérhetőbb és népszerűbb úticél, köszönhetően annak, hogy mindenki a pénztárcájának megfelelően, igen széles palettán válogathat a kínálatból. Thaiföld és Vietnam az árakat tekintve még mindig verhetetlenek, de a Fülöp szigetek, és Bali is…..
Egy egzotikus luxus utazásról leginkább a Maldív-szigetek, vagy Bora Bora mesés tengerbe nyúló bungalói jutnak eszünkbe, mint sem egy nyugati világ felé éppen csak kapuit megnyitó elfeledett ázsiai ország. Mianmarral - és úgy általában a legtöbb hozzá közel eső úti céllal kapcsolatban - egyből az…..
Reggel 6 órakor a közvilágítás nélküli sötét utcákon nesztelenül gurult végig autónk. Az első néhány nap izgalma, és a sok hajnali mászkálás után jóleső érzés volt a csendben hátradőlni, és újra végiggondolni a mandalayi élményeket. Legszebb emlékem a buddhista ceremónia a Mahamuni Payaban, a…..
A tradicionális mianmari konyhát földrajzi elhelyezkedéséből adódóan a szomszédos országok - India, Kína és Thaiföld - izgalmas gasztronómiája befolyásolta. Az indiai hatás hozadéka a curry, a kínaiaktól a sütési technikákat, a szójaszószt, és a különböző tészta variációkat, míg Thaiföldtől többek…..
Hello tourist du bist in Mandalay, ex-capitol of MyanmarFor a little money I will show you this beautiful city 1. PAPUCS Egy viszonylag rövid, 10 órás repülőút után Bangkokban szálltunk le, majd következhetett egy kis rápihenés az előttünk álló hetekre. Evés, ivás, masszázs a Khao San…..
Fehér homok, kristálytiszta tengervízbe nyúló pálmafa, és nem árt egy hinta is, ahonnan megcsodálhatjuk a horizonton lemenő nap sugarait. Kétségkívül mindenki a tökéletes egzotikus strandot keresi, lehetőleg minél olcsóbban, azonban jó, ha már az indulás előtt tisztában vagyunk néhány alapvető…..
Varázslatos Mianmar B.B.Ú.É.K. 2018.04.17 06:15:00
Jól sikerült a szilveszteri buli? Duplázz, és ünnepelj még egyszer Mianmarban! Ha április közepén repülsz az országba nem csak a költségeiden spórolsz, de egy remek élménnyel is gazdagodhatsz, ráadásul öt napon keresztül ünnepelheted a burmai új évet. A mianmariak buddhista eredetű nemzeti…..
Varázslatos Mianmar Hello mi? 2018.03.27 07:30:00
Picu mindössze néhány hónapja dolgozott a cégnél, amikor a főnöke előállt azzal az ötlettel, hogy a kínaiakkal gyártatják le az egyik terméküket, márciusban utazzon Kínába és vezényelje le a projektet 6 nap alatt. Emlékszem, örült ennek a lehetőségnek, mint majom a farkának, mert nem csak szakmailag…..