Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thEListener

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy közeledünk a Trónok harca végéhez, úgy lesznek egyre dühösebbek az eddigi rajongók a soroztra. De van alapja ezeknek a vádaknak? És mi történt azzal a kávés pohárral, amiről mindenki beszélt az epizód után? Ilyen témákkal jelentkezik az eheti spoileres nézőnaplónk...
thEListener 2019.05.12 16:41:49
@Gazz:

A Retroshock YT csatorna SW 8 videójából egy idevágó idézet:

"Nem készíthetsz jó filmet úgy, hogy tiéd a legjobb setting, de nem vagy képes ebben a jól felépített világban elmesélni semmi érdekeset"

Sajnos a GoT-tal is pontosan ugyanez történt... : /
Ezek a nyárelő legjobb akciós ajánlatai, ha árammal haladnál, de nem csíped a trolit és a villamost...
thEListener 2019.04.24 08:11:01
@goodjohnwin: a microtransport járművek a jelen, a közlekedési kultúra van lemaradva, de nagyon. Elsősorban az ezekre a járművekre optimalizált közlekedési infrastruktúra is hiányzik.
Érdemes a zsűritag Simon Cowell arcát nézni akkor, amikot a szombathelyi születésű Vajda Vivien azt mondja az America's Got Talent válogatójának színpadán, hogy ő most ugrókötelezni fog. Még rá is kérdeznek a többiek, hogy azt gondolja, hogy az ugrókötelezéssel nyerni fog? Biztos benne? Vajda…..
thEListener 2018.06.27 18:30:57
@KinaKid: mert kettős állampolgár. Szokásos történet: itthon nem kellett amit csinált, hát elment oda ahol értékelték. (anyagilag is)
A vörös szőnyegen rajongunk értük, hiszen mindig mesések és elegánsak. De mi történik a strandon? Ott, ahol a tökéletes frizura és smink nem segíthet, ott is csodásak kedvenc sztárjaink? Összegyűjtöttük nektek kedvenc amerikai énekesnőink, színésznőink fürdőruhás képeit, és hogy honnan tudtok…..
Újra jelentkezünk a szokásos kis GearBest kupon listánkkal, ahol egyre több akciós termék szerepel, szerencsére. Akciós termékek, tehát a készletek végesek. Ahhoz, hogy a terméket olcsóbban megtudjátok vásárolni használjátok a kupon kódokat. Ha pedig áfa/vám mentesen szeretnél vásárolni akkor…..
Nude Girls Meggan Mallone 2018.05.08 10:00:00
thEListener 2018.05.09 20:13:46
@Piri és Barkas: Tényleg nincs, mert plasztik babává fotóboltolták. De ahogy elnéznem, itt tök mindegy, hogy ember, vagy csak arra hasonlító valami a fotózás tárgya. Ha vannak rajta mellekre és pinára emlékeztető részek, akkor már jó nő. :D
Tegnap kaptuk egy levelet a GearBest-től, de a nagy készülődésben már időnk sem volt elolvasni. Tudjátok, korábban beszámoltunk róla, hogy a kínai fekete péntek (11.11) és a karácsony előtti időszak miatti rengeteg rendelés folytán a szállítások lelassultak. A DPD-nél történő ellenőrzések miatt fel…..
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
Hagyományosnak ugyan még nem nevezhető, de szerencsére egy ideje már szépségversenye is van a Balatonnak. A Miss Balaton idei kiadása most fordult a célegyenesébe, augusztus 6-án rendezik a döntőt, a 16 lány erre készülve a napokban Balatonfüreden vett részt felkészítő táborban.Itt remek képeket…..
A Londonban élő, jelenleg 30 éves Ingrida Radevic nem szórakozott, ami a fittség visszaszerzését illeti. A terhessége alatt felszedett 25 kilótól mindössze 11 hónap alatt szabadult meg és meg sem állt egy bikini fitness versenyig, amit természetesen meg is nyert Amatőr Díva Fitness Model…..
Mostanában nagyon megszerettem a muffin készítést. Nagyon könnyű elkészíteni, nagyon hamar el is készül és persze finom is!..
Az utóbbi időkben több anyag is megjelent Mihalik Enikőről, íme most kettő. Az első a brazil Harper’s Bazaar júniusi számából való és David Roemer volt a fotós. Ezek a képek nagyon tetszenek, Enikő gyönyörű rajtuk. A második sorozat a francia Marie Claire júliusi számából…..
..
thEListener 2014.05.30 03:04:22
@Keménytökü: ezek a nem túl esztétikus ciciféleségek teljesen elvonták a figyelmet a puncijáról. Az valóban szép, de az előbbivel kezdeni kellene valamit. Gyorsan! Brr!
Barna hajú lányok Nessa 2014.05.24 06:10:00
..
thEListener 2014.05.25 13:56:27
ne@hejjde5x6: a puncusát kihagytad. A többivel egyet értek.
Barna hajú lányok Megan 2014.05.20 07:21:00
..
Vöröshajú lányok Daphne 2014.05.18 06:00:00
..
thEListener 2014.05.18 23:53:50
@InteriorLulu: a második mondattal egy az egyben számból vetted ki a szót. : ) + az az erőltetett vigyor párját ritkítja.