Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dyrtyho

408 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ma voltam a Tv2-be, igaz hogy nem adásba, de találkoztam 3 Pro4 műsorvezetőnővel, még hozzá Dórival, Kingával, és Emesével, aki nem tudná, hogy kikről is van szó, azoknak a figyelmébe ajánlom a Pro4 csatornán futó Topless Időjárás c. műsort, ami mostanában már sajnos csak…..
Ma kaptam ezt a Facebook üzenetet a Topless Időjárás oldal kezelőitől ..
Paneli Placcos Arc Blog PlayIt 2013 2013.04.14 16:43:16
A tegnapi nap kinéztem életem első PlayIt Showjára, ami a Millenáris Park, B csarnokjába került megrendezésre, igaz hogy 2009-ben már voltam egy hasonló rendezvényen, de az Gameshow néven futott, és azt a Papp László Sport Arénába rendezték meg, plusz a PlayIt teljesen…..
PlayIt Show Élő Közvetítés A Twitteren // ..
Egyszerűen annyira hihetetlen az az érzés, amikor az ember olyan nagy izgalommal és készülődéssel vár egy rendezvényt, és amikor eljön a nagy nap, amikor kijut a várva várt tematikus rendezvényre, itt az én esetemben a Nemzetközi Autó Motor és Tuning Showra, akkor először…..
Ez a bejegyzésem már egy jó ideje érik, mert már nem tudom szó nélkül hagyni, hogy a sorozat hivatalos facebook oldalán egyre több a negatív kritika, és egyáltalán nem tudják értékelni ha egy új fiatalokról fiataloknak szóló szituációs sorozat, vagy pedig valóságshow kezd el…..
Legjobb film : Az Argo-akció                     Django elszabadul                    …..
Nagyon úgy látszik hogy A Gyanú Árnyéka c. sorozat egy elég erős ugródeszka az amatőr szereplőknek, mivel az történt, hogy a tegnap délelőtt a Gyanú Árnyékában (83. rész - Az anyám beleszeretett a barátomba!) szereplő érett nőnek, milfnek, vagy idős nőnek, nevezzük aminek…..
Tegnap este, pontosabban ma hajnalba végre felkerült a youtubera az az unboxing videóm, amit még December 14. készitettem a Manoya - Hundred Arms albumról. Az 1 hónapos és 14 napos csúszásnak az az oka, hogy a múlthónapban nem igazán találtam se cracket, se patchet a Sony Vegas Pro…..
Sajnos kénytelen vagyok beismerni, hogy nagyon le maradó ember vagyok a divat terén, ráadásul a téli kollekcióknál, hiszen nálam még csak most jelentkezett az a mánia, hogy cső sálat akarok venni. A mai nap még csak 2 plázában voltam, az egyik az Árkád volt, és ott majdnem az…..
Az elmúlt 2-3napban mást sem lehetett olvasni, és hallani a médiában, csak azt hogy VV Veronika 100-150ezrekért szexel. Azt elismerem, hogy az Alekosz - Szerelem Legfelsőbb fokon c. műsor, és a Való Világ 5 ideje alatt nem szimpatizáltam vele bizonyos okok miatt, és még a VV Csabi…..
Tegnap este egy olyan nagy álmom vált valóra, amire már kb 1éve várok, mert tavaly december 28-án azt mondtam, hogy addig nem megyek más rap buliba az év vége előtt, amíg nem lesz RTM All Starz party, és az idei évbe ez meg is valósult, bár már tavasszal is be volt tervezve egy Mr.…..
Én személy szerint valahogy sohasem hittem ebben az egész világvége mizériában, mert 1999. december 31. is ugyan ezt mondták, hogy a 2000. évforduló is mindent megváltoztat, és leállnak majd a gépek, és minden adat elfog majd veszni. Ehhez képest most is mi van ? Semmi nem történt…..
Paneli Placcos Arc Blog 2éve 2012.12.14 16:45:00
Ma 2éve, hogy 2010. december. 16.-án 16:45.-kor elkezdtem edzeni a Jump Fitness edzőterembe, kezdetben elég fura érzés volt le menni a terembe, de mára már teljesen hozzá szoktam az ottani környezethez, meg az emberekhez, és azért azt is hozzá kell tenni, hogy amíg nem kezdtem el…..
Sokan nem értik, hogy a fiatalok miért csak most kezdenek el tiltakozni a felsőoktatás tönkre tétele ellen, amikor már a Gyurcsány kormány alatt bevezették a tandíjat. Szóval most megpróbálom megmagyarázni, legalábbis ahogy én látom ezt az egészet, és hogy hogy miért csak most…..
Ma 1éve, hogy az első komolyabb tv-s szereplésem megvolt a Prizma tv-n futó NekedValó c. műsorban, ahová úgy kerültem be, hogy előtte 1-2 héttel héttel VV Dya kiirt egy olyan felhívást a facebookra, hogy aki szeretne vele találkozni, az vagy emailben, vagy a bejegyzés alá…..