Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketea

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gerilla pályázó szünet 2011.04.05 23:52:00
 április 1-el elkeltem. meglátjuk meddig szünetel a blog.juhéé!:D..
gerilla pályázó intro 2011.03.23 14:25:00
Kis híján bölcsész vagyok, de leginkább projekt menedzsernek lehet beskatulyázni.Szeretek dolgokat kitalálni és nagyon szeretek kitalált dolgokat nagyon jól megvalósítani.Jelenleg nincs állásom, és ha ez nagyon hamar nem változik meg, el kell fogadnom a külföldi, de szellemileg…..
2006 októberében a felvetettem az ötletet, 2007 augusztusában írtam több minket képviselő tisztséget betöltőnek bitlevelet, melyben felajánlottam a szobrot a Kossuth térre. Többnyire kedves és udvarias, finom és semleges válaszokat kaptam, valamint a több érvvel megerősített a…..
AUGUSZTUS 7-ÉN (!) ESTE 6 ÓRÁTÓL A MŰCSARNOK PINCEBISZTRÓJÁBA VÁRUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL EGY NYÍLT BESZÉLGETÉSRE A SZÓNOKOK HORDÓJÁRÓL!8 után kötetlenebb keretek között folytatjuk az eszmecserét, valahol a közelben.(!)Az olimpia-megnyitóra való tekintettel…..
Elég, ha a márvány burkolat adja a szónokok méltóságát?Mert a jelek szerint ősztől egy márványplaccon, ám félreeső helyen, gyalogos forgalomtól távol, két hangos autóút kereszteződésében szabad majd az arrajáró ismeretlenekhez szólniuk a nyilvánosságot igénylőknek, egy…..
szólásszabadság-szobor re: 2008.07.06 13:47:00
Fejlemény, ígéret, kérés, ígéret:A héten találkoztunk a Szónokok hordójának ötletgazdájával.Részletesen összeírom eddigi elképzeléseimet,s változatlanul örömmel fogadok minden építő javaslatot a szólásszabadsággal, és/vagy esetleges szobrával kapcsolatban. Ide:…..
szólásszabadság-szobor Vége 2008.06.24 13:24:00
Nohát, most értesültem, hogy igényeimmel mennyire nem votlam egyedül. Az általam elképzeltekhez igen hasonló teret kap végre fővárosunk. Písz, fa..
A mai penzum a megtestesülésekről szól. A szólásszabadság-szoborhoz leginkább hasonló dolog tudtommal a Spreeksteen '?szónokkő' Amszterdamban. A speakers cornerek az Egyesült Királyságban táblával kijelölt területek, zöld parkokban, például marxizmust éltető nyugdíjas…..
Azért vagyok elszánt ez ügyben, mert hosszú távon látom fontosnak a cselekvést. Szeretnék olyan gyerekeket felnőni látni, akik képesek helyén kezelni a hallottakat/olvasottakat, s nem azonnal sértésnek veszik a nem tetsző mondatokat. Szeretném, hogy a békés együttélésért…..
szólásszabadság-szobor hova? 2008.06.17 20:59:31
Most látom, hogy a helyszínről még egy sort se írtam, pedig kardinális pont. Először a Kossuth térre gondoltam. A nyertes rendezési terven is szabadon maradt az általam kinézett négyzet e vitapontra a Parlament déli sarkánál a fűben, s emlékezetemben az a villamosmegálló…..
Kedves Honfitársaim, mit szólnátok egy 2009. október 23-i átadáshoz?Köztársaságunk 20. születésnapján tisztelgünk az '56-os bátrak emlékének, akik ki mertek állni véleményük mellett, megemlékezünk a '89 előtti rendszer tarthatatlanságáról, s jövőre megemlékezhetnénk az…..
A szólásszabadság fontosságát hangsúlyozó helyekből és eseményekből mazsoláztam nektek.Kedvenc hírem, hogy kontinensünk első szabadszó-zónája Prágában található 2004. november 17-e, a bársonyos forradalom 15. évfordulója óta. Egy angol üzletember,  Euan Edworthy a…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Drága Olvasók! Szeretnék egy szólásszabadság-szobrot. Egy 40x40x90 centis fehér márvány tömböt, ami mellé oda lehet állni és ott bármiről szabadon lehet beszélni. A beszélővel vitába lehet szállni, lehet rá legyinteni, és el se kell hinni az állításait. A…..