Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pri Tek

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs irgalom Ugye megmondtuk? 2009.10.27 15:15:00
"Amerika tíz leghíresebb jósa összefogott, hogy közzétegyék a jövő évre vonatkozó ismereteiket, amelyekre a csillagok állásából következtettek. Eszerint: vége a nagy influenzajárványoknak, mert japán tudósok a tintahalak tintájából olyan kémiai anyagot állítanak majd…..
A Red Hot Chili Peppers hivatalosan soha nem oszlott fel, viszont egy ideje nem is volt aktív. Chad Smith dobos volt a leginkább szem előtt a társaságból, mert ő összehozta a Chickenfoot nevű szupergroupot, ahol olyanokkal zenél együtt, mint Joe Satriani, Sammy Hagar és Michael Anthony.…..
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
Japán csajok minden nap! Rika Sato 2009.07.14 13:03:00
Rika Sato (佐藤里香) BD: 1987.4.18 ..
Pri Tek 2009.07.14 19:32:42
Egy ígéretes kezdeményezésről számolhatunk be: a budapesti Common Sense Society az angolszász területeken népszerű "debating society"-k mintájára egy színvonalas vitáknak teret adó közösséget próbál meg létrehozni. Tagjai főként magyar és külföldi, Budapesten…..
Biztos a személyes érintettség okán, de arra jutottam, hogy egy társadalom köcsögségének legjobb indikátora a hely át nem adása. Emlékszem, kisiskolásként, olyan 25 éve, rendszeresen találkoztam olyan buszsofőrrel, aki bemondta a mikrofonba, ha terhes vagy kisgyermekes anyuka…..
Konzervatórium neMDéeF 2009.05.13 12:01:00
                              A helyzet az MDF háza táján jelenleg az, hogy már nem csak a párt szavazóiról nem tudjuk, hogy kicsodák, hanem a politikusairól sem. Ugyanis olyanok nem nagyon maradtak. Hihetetlen, de…..
Pri Tek 2009.05.13 18:56:07
@Editor Bob: csak annyi, hogy fletóék őt is megvették kilóra
Húsvétkor főztem egy báránylevest, faszán sikerült. Vagyis ez a dolog elnyegléskedése: nem egyszerűen fasza volt, hanem az történt, hogy kidolgoztam egy elméleti koncepciót, ami a gyakorlatban szinte költői tápláléknak bizonyult.Minden úgy kezdődött, hogy Dr Bodolai…..
Kiderült: cigány asszony gyerekének nem volt hely, de az egy hónappal később jelentkező nem roma asszony akár már aznap beírathatta volna unokáját a szarvasi evangélikus általános iskolába. A beiratkozás hetén apák álltak sorba: az először jelentkező roma férfit helyhiányra…..
 Hétfő este megint a Kossuth tér felé sétáltunk, s mit ad Isten, megint Morvai Krisztinába ütköztünk, aki, úgy tűnik, már nagyon szeretne elhúzni innen Brüsszelbe. Amíg a mindenféle furcsa zászlók között jártunk-keltünk, a Honleány kétszáz rajongójával együtt végig…..
 Jó egy éve, a népszavazás után már készült egy feliratos remake A bukásból, a videó hasonló címen futott. Most, az újabb bukás tiszteletére itt az újabb Underdog-videó is, ami ezúttal Az összeomlás címen fut:  A tavalyi verzió nagyobbat ütött , de azért ezt is…..
Az olasz hegyek közt érte a halál március 26-án Shane McConkey freeski-bajnokot. A 39 éves kanadai világsztár nem csak versenyeredményeinek köszönhette hírnevét, hanem annak is. hogy számtalan extrémsí-filmben és -felvételen volt látható. Ő tette ismerté a síléccel végzett…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
 A címben szereplő felszólítás címzettje Spanyol' kollega volt, feladója pedig egy két és félméteres rendvédelmi dolgozó, akinek nagyon nyomhatta a micsodáját a szűkre méretezett herevédő, mert különös szigorral tapogatta a Szent István térre bejutni igyekvő…..
Nos, rákerestem, hogy van-e már orvosi kifejezés a graffititől való félelemre, de sajnos a phobialist.com oldal alapján erre még nem született szakszó. Graffóbia, vagy valami ilyesmi lehetne. Ha van jobb ötletetek, írjátok meg kommentben, ugyanis ausztráliában érik valaki(k)nek…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
 A Reakció popkulturális különkiadásában a világ legfontosabb rockzenekarának új lemezét felvezető etűdöt hallgathatja meg mindenki, aki szereti. A U2, élén Írország legfontosabb személyiségével, Bonóval, tegnap még a világ mostantól legfontosabb politikusát, Barack…..
Mit meg nem tesznek az emberek egy kis promócióért... Az idei MTV Movie Awardson James Franco és Seth Rogen élő adásban gyújtottak rá egy kövér jointra. A két bátor pr-stoner végig azt állította, sem a zacskó fű, sem a joint nem igazi, de igazából mindegy is, mert azért páran…..