Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan azt gondolják, Lázár meghülyült, vagy Orbán így bünteti. Pedig a videója egy tudatosan felépített stratégiára épül. Egyszerű elterelés...
Lazka 2018.03.11 10:19:32
Ez a cikk netto bal radikális győléletbeszéd:

A hazugságok:
1., óriási botrány : testvérem 25 éve kint él Bécsben és nem is hallott a dologról. A másik osztrák ismerősöm szintén nem. Tehát olyan óriási nem lehet ez a botrány.

2., A videó rasszista: (itt a cikk szerzője "fasisztát" említ, de valószínűleg nincs tisztában a szó jelentésével) pusztán azért nem lesz valaki rasszista mert más véleménye van migrációról ami egyébként egybeesik az emberek véleményével (kb 98%) és más európai országok véleményével. És attól sem lesz rasszista valaki ha a fehérek kis számán sajnálkozik. Ez csak egy vélemény és a sajátjához mindenkinek joga van.

3., Ezek a legelhetőbb városok listák ezek mindig szubjektív dolgok. Persze Bécs tiszta és pedáns és példaként szolgál Budapestnek, Azért vannak más vélemények is szép számban. Én ha megkérdezek egy német kollégát, hogy itt lakik e Frankfurtban akkor általában összeráncolják a homlokukat és mondanak egy nagy NÉÉÉÉ -t, pedig Frankfurt is benne szokott lenni az első 10-15 ben.

4. Soros idős öreg bácsika ??? A téma kifújt ??? EZEK Tények. Ezzel a nem létező témával próbálják zsarolgatni a MO-t és a tőbbi kelet-európai országot egy ideje. Tehát a Téma valószínűleg nem létezik.. Nincs mivel dicsekednie a kormánynak? nem csináltak ezek szerint semmit? ezt majd a választók eldöntik.

Ez a Elios ügy: hát nyilván ezt a témát nem a fidesz fogja erőltetni, ezt az ellenzéknek kellene, de ha ezt is olyan jól csinálják majd mint az elmúlt nyolc évet akkor nem sok minden lesz belőle. Ha az elterelés jól működik akkor annak is meg van az oka.....
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
Lazka 2018.03.09 12:41:23
@Bryan élete: Nem lesz ez a vesztük, bár ez most Lázártól tényleg öngól volt. De lehet, hogy direkt így akarta. A következő négy évben majd jobban odafigyelnek a dolgokra és eközben nem fognak feljönni az új ellenzéki erök. Mert ugye azt tudjatok, hogy ez a töketlen ellenzéki bagázs menni fog a levesbe. Egyszerően nem fogják őket tovább finanszírozni.