Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vona Gábor miért barátkozik a szemkilövőkkel ?

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Végre nekünk is van igazi, hamisítatlanul magyar netes hógolyónk, ami remélhetőleg még szép pillanatokat fog szerezni a kampány hátralévő időszakában.   Tréfás kedvű fiatalok mit sem sejtő polgártársaikat lepik meg azzal, hogy leüvöltik a fejüket, mégpedig a Soros-terv kifejezéssel. Ráadásul az…..
Vona Gábor miért barátkozik a szemkilövőkkel ? 2018.03.15 17:21:03
@Innovált kutyák: "Ha pedig ez így van, akkor ott a kínzó kérdés: kik fognak itt melózni, eltartani a nyugdíjasokat? Biztos, hogy a zéró migráns az érdekünk, vagy esetleg az ellenőrzött betelepítés? "

Nem vagy normalis, kinem szarja le a nyugdijat.
LEVAN SZARVA A NYUGDIJ. Nehogy mar azert foglaljak el es iszlamizaljak a orszagunkat, mert nyugdijat kell fizetni. Ilyen aron nem kell nyugdijat fizet. INKABB HALJON EHEN MINDEN NYUGDIJAS, MINTHOGY AZ ARABOK ELFOGLALJAK AZ ORSZAGUNKAT.
Vona Gábor miért barátkozik a szemkilövőkkel ? 2018.03.15 17:22:52
Alkalmanként 4-5 millió forintnyi svéd koronáért vadászgatott Semjén Zsolt Svédországban, néha helikoptert, néha egy egész hotel kibéreltek neki. ..
Vona Gábor miért barátkozik a szemkilövőkkel ? 2018.03.10 23:44:37
Vona Gábor miért barátkozik a szemkilövőkkel ? 2018.03.11 15:35:10
@vergyula: "Miért, barátkozik? "

Igen, valasztasi szovetsegrol targyalnak, azzal a Gyurcsany Ferencel, aki ellen az egesz Jobbik letrejott, es megerosodott. IGEN A SZEMKILOVETO GYURCSANNYAL TARGYALNAK.