Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kickgunner

27 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disztópia = az utópia ellentéte, egy negatívnak beállított jövő ábrázolása, mely többnyire valamiféle világvége esemény után (posztapokaliptikus történetben) állandó nyomor és harc keretei közt jeleníti meg a jövő társadalmát. A filmkedvelőket - miként az egész filmvilágot, vagyis írókat,…..
Kickgunner 2017.01.03 18:29:53
@Fortress: Ezzel az erővel a T1 és T2 sem illik ide, mivel, hogy a saját szavaiddal éljek "még aktívan zajlik a harc, nem pedig az azt követő, lepusztult új világban játszódnak az események". Csak néhány főszereplő van a lepusztult új világból, de maga a cselekmény még bőven előtte játszódik mindkét filmben, de még a 3. és 5-ben is.

Mad Max: Az első kettő nagyon jó, de a 3. valami szánalmas hulladékra sikerült, a Harag útja 100x jobb nála.

Azon kisebbséghez tartozom, akiknek a Blade Runner nem tetszik. A kitalált világ jó, de a cselekmény annyira vontatott és lassú, hogy az valami iszonyat és nem csak mai mércével. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy mitől lett ekkora klasszikus.
A Fehova ma nyitott és lehet kapni a Keserű standon korlátozott mennyiségben HDM-et és DA Onestát.  Utóbbi fegyverről az első user visszajelzések sajnos nem éppen pozitívak, több példánynál is gondok vannak DA módban a sütéssel, SA-ban működnek rendesen. Sajnos a DA modell…..
Ezen bejegyzésemben egy régebbi fegyver új, csak Magyarországra a Gunbox részére gyártott változatával ismertetem meg olvasóimat, ez a fegyver pedig a Record Chief névre hallgat, illetve annak egy gumibarát verziójáról van szó.…..
Kickgunner 2009.04.27 21:11:16
@lator6: Üdvözlöm!
Sajnos számíthat. Önvédekezés után aki fekszik, azt viszik a kórházba, aki talpon van azt viszik a rendőrök, majd a bíróságon akár 2 évig elemzik azt az 5 másodpercet ami alatt lezajlott az egész védekezés, hogy mit hogy kellett volna csinálnia a védekező állampolgárnak. Hazánkban jelenleg ilyen a Btk, nem éppen lakosságbarát, szinte 100% az esélye annak, hogy fegyverrel történő védekezés esetén bírósági ügy lesz a dologból, az ügyvéden múlik minden. Azt tanácsolom, hogy ha nem az otthonában védekezik, hanem közterületen, valahol a városban és ott használja gáz-riasztó/gumilövedékes fegyverét, akkor semmi esetre se maradjon a helyszínen, semmi kép se várja meg a rendőröket, mert ettől csak bonyolódik az ügy, azonnal el kell szelelni. Otthonvédelemkor sajnos számítani lehet, hogy hosszas jogi procedúra lehet a dologból, mely során bizony elvehetik öntől egyéb fegyvereit is. De ahogy mondani szokás, inkább két rendőr kísérje az embert, mint egy pap. 2010-től az új Btk tervezettel lehet, hogy fog ez az egész változni, ha elfogadják. Egyébként véleményem szerint nem feltétlenül a Btk-val van gond, hanem inkább a bírói gyakorlattal.
Kickgunner 2012.02.24 21:21:00
@opalcsiszolo:
Üdv!

A 6 mm szerintem még a határon belül van, azon talán nem fér át a 9mm-es gumilövedékes lőszer lövedéke, de 7-8mm-en már tuti kimenne, tovább ne kopjon. :-)
A marhalövő patronok 9x27mm-esek, az tuti nem fér be, a rövidebb 9x17mm-es disznóölő verzió meg szerintem feketelőporos, nem hiszem, hogy nagyobb teljesítményt érnél el vele és ráadásul károsítaná a fegyvert is, legoptimálisabb teljesítményt Lapua mellett a Keserű-MFS töltényekkel lehet elérni, nem szükséges mindenféle hentesipari eszközbe való üzemanyaggal etetni, nem erre tervezték a fegyvert.
Üdv
Tehát az RG-89-ről írnék ezen cikken belül. Ez egy általam igen sokra tartott gáz-riasztó revolver, melynek bizonyos változatai kiválóan képesek gumilövedékek kilövésére, mely tevékenység teljesen legális jelen jogszabályok szerint és semmilyen módosítás nem szükséges…..
Az elmúlt hónapokban a Keserű Művek frissítette néhány régebbi modelljét és új gumilövedékes fegyverrel is megjelent a piacon, a Home Defender sorozatban gyártott verziójával, melynek azóta a könnyített kivitele is elkészült. Először a frissített modelleket veszem sorra.…..
Kickgunner 2011.11.10 13:45:06
@Wekerlei:

1, Direkt lett így, fogalmazzunk úgy, hogy egy orbitális nagy hibát javítottak ki.
Inkább az a beszarás, hogy a szocializmus idején nem ismerték az ergonómiát. Mutass még egy olyan fegyvert, ahol az elülső markolat előrefelé áll, nekem az AMD-65 és AKM-63 nevű borzadályokon túl csak a Steyr TMP jut eszembe, de annál sem ilyen durva szögben áll az elülső markolat és egész más jellegű fegyver.

2, A német gázpisztoly manuálokban is így van, a rajzokon is csak a felfele történő lövést preferálják, jogi okai vannak a dolognak, mivel szabadon tartható eszközök. A gyártót nem terheli felelősség az eszköz felhasználását illetően, de mégis mindenki tudja, hogy mi célból készítették őket.
Kickgunner 2011.11.11 12:47:48
@Wekerlei:
1, Mi az hogy hogy tűrhettem? Mégis mi közöm lenne hozzájuk? A FÉG-nek a 48M óta nem volt egy normális konstrukciója, csak elavult másolatokat produkáltak, sehol egy innovatív fejlesztés nem volt, miért is voltak nagy hírűek? Maximum ebben az országban. Ha jól emlékszem sehol sem sértegettelek, maradjunk meg ezen a szinten, sehol nem írtam, hogy ergonómia doktor lennék. Sztem halál kényelmetlen az AMD-65 mellső markolata és komolyan nem ismertem még eddig olyan embert, akinek kényelmesebb volt egy 90 fokban függőleges vagy enyhén hátrahajló markolatnál.

Tehát írom még egyszer, mutass még egy példát a nemzetközi piacon, ahol ilyen szögben áll az elülső markolat.

"Én "nem középiskolás fokon" használtam magyar kalast, és a mellső markolat nekem kézhez állt."

Nem bántásból de próbálj ki más fegyvereket is és rájössz a különbségre, érezhető. El kéne gondolkozni ki a nyomorék kezű. Aki az AMD-65 elülső markolatát tervezte, vagy a világ többi része...

"A hátrahajló mellső markolat legfeljebb szuronyhasználat esetén lenne előnyös"

Persze, ennél a fegyvernél is a szurony használat az elsődleges:
www.tacticalshotgunaccessories.com/images/tacstar/tacgun.jpg

2, Kellemes futórózsára lövöldözgetést kívánok.
A Gunboxokban kapható 18 miliméteres "gumivető" toldatról írnék pár sort.   A toldatból gumizás a legolcsóbb megvásárolható gumilövedék kilövési képesség jelenleg, illetve ennek a 15 miliméteres változata a legolcsóbb, amire most nem térek ki, csakis a 18…..
Az alábbi linken megtekinthető a legújabb fegyvertörvény tervezet, melyet a szakmai szervezetek közösen dolgoztak ki, fogadtak el és nyújtottak be a jelenlegi kormány felkérésére. Véleményem szerint egy igen rendes iparos munkáról van szó, ha már a fele megvalósul az már…..
Ismét egy hazai fegyverről lesz szó, a Keserű Művek legújabb gumilövedékes fegyveréről, a Keserű Onestáról, mely egy 18mm-es névleges átmérőjű gumilövedék kilövésére alkalmas 4 lövetű forgópisztoly.                    …..
Kickgunner 2010.10.20 18:23:27
@The Gol: Hi!
Akár. Testalkat függő.
Kickgunner 2011.01.14 22:41:40
@ReAl2: Megvédheted magad és családod, de utána nem árt egy jó ügyvédet fogadni. A karhatalom üldöz minden állampolgárt, aki képes magát megvédeni és önvédekezés után azt viszik el aki állva maradt. Jogbizonytalanság van sajnos és Magyarország távolról sem jogállam.
A Keserű Művek bemutatta a Home Defender második, teljesen új verzióját, illetve annak prototípusát.   Tára 10 lövetű, töltve 3.75 kiló, tehát az első verziós HD súlyának kb. kétharmada. Elsütőszerkezete DAO, de a dobot továbbra is az elülső markolat (amit megint meg…..
Kickgunner 2011.01.14 22:39:10
@zsembes: Hi!
Még nem kapható, sztem még jóóóó sokáig nem is lesz.
Ezen bejegyzésben ismét a Keserű Művek fegyvergyár egy újításáról lesz szó, ugyanis kihozták a 12mm-es gumilövedékes Herkulest gáz-riasztó kivitelben, mely már nem 8mmK töltényt használ indítópatronként, hanem a jólval elterjedtebb 9mmK-t és a fegyver Magnum Defender-M…..
Kickgunner 2010.04.28 16:13:38
@csirmi: Nem lehet muzeálisra kapni. Olyat kell vásárolni, ami gáz-riasztónak van levizsgáztatva. Ilyet jelenleg újonnan nem lehet kapni, mert a gyártó engedélyét bevonták, jelenleg muzeálisat gyárthatnak csak, de használtan nagyon sok gázriasztó változat van kint.
Kickgunner 2010.04.28 21:03:32
@csirmi: Kétlem, hogy ezzel hirdették volna, legfeljebb a valóban gáz-riasztó verzióját. A Keserű Művekre jellemző, hogy egész más fegyvert hirdetnek honlapon, újságban mint amiből készletük van a boltjukban. Vásárláskor meg kellett volna nézned, hogy mi van ráírva az MKH tanúsítványára, úgy nem tudnak becsapni. A két fegyver különbözik egymástól még ha nem is jelentős mértékben, de semmikép sem kapná meg a gáz-riasztó tanúsítványt, kár vele vesződnöd.
Kickgunner 2010.10.13 11:02:29
@The Gol: Szia!
-Ha elsődlegesen otthonvédelemre kell, akkor egy 18mm-es Onestát javasolnék inkább.
-Másodlagos fegyvernek is csak revolvert. Szilveszterre meg játszani jó csak az öntöltő pisztoly.
-A gáztöltények a dobozán feltüntetett dátumig biztosan szavatosak, a te esetedben 2015-ig bátran viselheted betöltve. 2015 után már bizonytalan lehet a gáz állapota működtetéskor, lehet hogy még egy évig jó lesz, de lehet hogy csak egy hónapig. 2016-ban lődd el gyakorlás képpen.
-Jelenleg sajnos nem lehet újonnan gumibarát gáz-riasztó revolvert venni.
-Az otthonvédelem bármely magánterületre is kiterjedhet, ha nem az utcán dolgozol, akkor jogilag ugyanannak minősül a munkahelyi önvédelem, mintha otthon követted volna el. A jogszabály otthonvédelmet nem ismer, jogos védelem van.
Eljött, amire nagyon sokan vártunk már, 12mm-es gumilövedéket kilőni képes minőségi gáz-riasztó revolver. Ezúttal nem német fegyverrel van dolgunk, hanem cseh barátaink gyártottak a magyar jogszabályi környezethez igazodó, igazán kiváló revolvert. Az Alfa G030-ról van itt…..
Kickgunner 2010.04.28 16:11:20
@urmos: Hi!
A szerelt lőszeres gumis Alfa egyáltalán nem erősebb sőt, Lapuára töltve a magyar piacra szánt G030 még erősebb is, de a szerelt lőszeres az éles lőfegyvernek minősül, nem hozzáférhető hazánkban. Nem tudom, hogy jelenleg forgalmazzák-e a G030-at valahol, de a legjobb minőségű 12mm-es gumilövedékes gáz-riasztó, tehát mindenképpen megéri beruházni rá. Ezt a rendőrös basztatást nem igazán értem, eléggé kamuszagúnak tűnik, hogy betárazva tartás miatt büntettek, az ilyen rendőrt jól fel kell jelenteni, már ha tényleg igaz a hír, amit erősen kétlek. Nyugodtan lehet betárazva tartani és viselni is. Otthon védelemre jobb egy 18mm-es gumis, tartaléknak meg utcai viseletre a G030.

A 9mmK Lapua töltény NEM károsítja a fegyvert, a www.9mm.hu (nethirlap fórum fegyverek rész) fórumozói megejtettek egy 500 lövéses tesztet, csak Lapuával gumiztak és semmi baja sem lett a fegyvernek!
Kickgunner 2010.04.28 21:05:58
@urmos: Riggs saját maga készít nagyon profi töltőket, de meg is kéri az árukat és újabban inkább RG89s-hez készített. A gyári töltőt nem próbáltam, de egyébként sem használok hozzá semmilyen töltőt, könnyedén lehet nélkülük is megtölteni. RG89s-hez inkább javaslom, sokkalta nehézkesebb 10-es gumira tölteni őket.
Kickgunner 2010.06.16 15:40:50
@protect:
Hi!
Mindkettő megbízható típus, de a 040 nem gumibarát és nagyobb méretű, önvédelemre felejtős. G030 csak feketében van. Vegyesen tárazásnak csak PV-CS kombinációban van értelme, egy gázos és egy gumis fegyver két különböző szerepben képes helytállni, nem jó dolog a kettőt keverni és egy gáz-riasztóval teljesen máshova kell célozni, mint egy gumissal. Gumissal testre célzunk, gázossal meg fejre, egy PV haslövés senkit sem állít meg. Két külön fegyvert viselj, ha gázosítani és gumizni is akarsz!
 Hogy volt? Hát így volt! 2004 vége előtt meglehetősen satnya volt hazánkban a gumilövedékes fegyver felhozatal. A szerelt lőszeres gumisok ma is tiltott gyümölcsnek számítanak, illetve éles lőfegyverre kapható megszerzési engedély birtokában vásárolhatók meg, de ki az az…..
Kickgunner 2010.03.16 10:14:16
Kickgunner 2010.05.11 08:39:08
@Gyifko: Hi!

Ha muzeális, akkor természetesen nem kell.
Kickgunner 2010.05.13 11:05:13
@Gyifko: Ahogy írtam, ha már át van alakítva muzeálisra akkor engedélymentesen lehet tartani.
A Keserű Dragon egy magyar gyártmányú múzeális jellegű dupalcsövű gumilövedékes puska, előágyszán ismétlő (pump action a nagy víz túloldalán) rendszerű puskát imitál megjelenésében, azonban ez csalóka. Az előágyszán mindössze azt a célt szolgálja, hogy a…..
Kickgunner 2009.05.22 10:15:23
@Dragoner: Valószínűleg elraktároztak bizonyos mennyiségű alkatrészt későbbre, amúgy a Dragon igen egyszerű szerkezet, különleges alkatrészek nélkül, így azok pótlása egyáltalán nem egy nehéz feladat. Észérvekből pedig bizony sok van, ami a Dragon ellen szól és az Omerta mellett. Először is az Omerta előállítása sokkal egyszerűbb, olcsóbb, ergo nagyobb mennyiségben lehet gyártani, többet tudnak belőle eladni. Maga az Omerta megbízhatóbb és erősebb puska, mint a Dragon sőt, az ergonómiája is jobb. Gyakorlatilag amiben egyedül jobb a Dragon a mostani Omertánál az az, hogy cserélhető töltényűrköteges (gyors újratöltés), de a későbbi Omerta-T is az lesz, így a Dragon ezen előnye is eltűnik.
Kickgunner 2009.11.30 12:04:55
@BIrka: Hülyeség, most sem lehet kapni. Az nem forgalmazás, hogy fél évente előfordul egy számjegyű mennyiség.
Kickgunner 2010.03.14 18:43:18
@koszti99:
Most lehet utoljára kapni, 50 ezer ft az ára, sosem volt még ilyen olcsó, mikor megjelent, akkor volt 65 ezer, a gyártó állítása szerint többet biztosan nem lesz, ha kell, akkor most kell megvenni, már biztosan nincs sok, ez amolyan végkiárusítása a terméknek.
Elindult egy új fegyverekkel kapcsolatos portál, mely elsősorban videó formában rögzített fegyverteszteket tartalmaz. Amiért a blog szempontjából izgalmas az oldal, az az a tény, hogy jelenleg is és később is egyre több és több szabadon tartható gumilövedékes fegyverrel…..
Kickgunner 2010.03.12 22:36:09
@Eddy55: Ha a szomszédok nem szólnak be, akkor miért ne? Én is általában otthon tesztelek, jó nagy a kert szerencsére :-)
Kickgunner 2010.03.14 10:40:45
@Eddy55: Légpuskával meg airsoft játékfegyverekkel szobában is gyakorolhatsz, megfelelő fülvédelem esetén gáz-riasztó fegyverekkel, padláson esetleg a gumilövedékesekkel is. Olyan nincs, hogy indokolatlan fegyverhasználat, hasonló elnevezés van a karhatalomnál bizonyos esetekben, rád nem vonatkozik.
Ha a szomszédokat zavarja a durrogás, akkor beszéld meg velük, szépen becsöngetsz és informálod őket, hogy néni/bácsi durrogni fogok 20 percig a kertben.
Először is elnézést a hosszú kimaradásért, igyekszem majd ezután sűrűbben irogatni. Egy nagyon jó kis otthonvédelmi fegyver beharangozóját van szerencsém megosztani olvasó közönségemmel. Az új eszköz, mely remélhetlőeg majd tavasszal jelenik meg a kereskedelembe, a Keserű…..
Kickgunner 2010.02.04 23:33:58
@foreign affair:
Üdv!
Nem lehet.
Kickgunner 2010.02.22 10:33:50
@rg88G030: Március vége, április eleje. Egyenlőre 50 darab lesz legyártva, de később még 50 minimum lesz. Azért pár darabnál több készült a többi 18mm-es gumisból is, még a Dragonokból is több mint 100 példány lett, mire befejeződött a gyártásuk és az Omertákból is 300 fölött készült.
Kickgunner 2010.03.13 19:48:01
@DartagnanX:
Hi!

Majd meglátjuk, hogy mikor és mennyi lesz belőle.
Alább megtekinthető a Home Defender prototípus első hivatalos, nem gyártói tesztjén készült videó:  Link:vimeo.com/moogaloop.swf     keseru from johnuram on Vimeo...
 A pécsi egyetemi lövöldözés után kiújult a vita a fegyvertartási mizéria körül. Ismételten egymásnak feszülnek a pro és kontra érvek, a fegyvertartás ellenzők úgy érzik ismét új, erős érvet, azaz inkább negatív példát kaptak a kezükbe, melyet felhasználva a…..
Kickgunner 2009.11.28 16:18:53
@ninimimi: Így van. Illegál éles lőfegyvert sokkalta egyszerűbb szerezni, csak ezt ugye nem lehet egyszerűen megtiltani a bűnözőnek. A való élet sajnos azt mutatja, hogy nem attól kell félni, hogy az a néhány ezer (meglehetősen kevéske, évről-évre egyre kevesebb) sportlövő valamelyike bekattan, hanem hogy a Blahán vagy a Nyugatinál sétálva mikor bicskáznak meg a pénztárcádért, mobilodért, mp3 lejátszódért... Ezen persze nincs mit csámcsogni, szinte már beilleszkedett a mindennapi életvitelbe, a birka nép is hozzászokott az áldozatszerephez.
Kickgunner 2009.11.28 20:10:50
@Macskanátha: Senki sem írta, hogy olyan marha egyszerű lenne illegális éles lőfegyverhez jutni, nyilván nem találni belőle minden sarki kukában, de lényegesen egyszerűbb egy ilyenhez hozzájutni, mint egy közel 1 éves procedúra során megszerezni egy sportcélú nagykal. megszerzésit, mikor közben folyamatosan nagyítózzák az embert a sünök.

Látencia blabla: Hja, a sünök tök jól tudják kozmetikázni a hatékonysági statisztikájukat, kár hogy nagyon máshoz nem értenek, tisztelet a kevés, még lelkes kivételnek. Megbecsülni SEM lehet a kint lévő illegális fegyverek számát, de minimum sokszorosa a legális fegyverekének. Nem egy rendőr vagy ex-főrendőr bukott már le, hogy saját maguk által lefoglalt lőfegyvert adtak el jó pénzért bűnözőknek. Korruptisztánban minden lehetséges, szal nem kell a duma. Az tény, hogy nem olyan egyszerű illegál éles lőfegyverhez jutni, mint fél kiló párizsihoz, de sokkalta könnyebb, mint legális úton hozzájutni.
Kickgunner 2009.11.28 22:40:16
@Lófasz Hadnagy: Elenyésző, még a szabálysértések száma is baromi alacsony.
Ezen bejegyzésben egy 1994-es gyártású PTB452 számú Röhm RG99 gumibarát, nikkelezett felületkezelésű revolverről lesz szó.               Egy kis típus történelemA cikk főszereplője nagyon sokban különbözik a…..
Új muzeális gumilövedékes fegyverek fejlesztése tűnt fel az elmúlt hetekben a hazai illetőségű Keserű Művek Fegyvergyár boszorkány konyhájában. Számomra igencsak meglepő, mivel Keserű úr többször is kijelentette, hogy a közeljövőben nem számol a magyar piaccal, minden…..
Kickgunner 2009.05.09 20:25:27
@Baika2: Igen.
Kickgunner 2009.08.05 12:02:01
@Baika2: Üdv!
Én is beléjük futottam már. Omerta-T-ről lehet lesz néhány szó, főleg a különbségeket érintve a régi Omertához képest. Az Onesta karabélyt nem tervezem, az Alfa G030-at mindenképp, és még lesz más is. :-)
Ismét a hazai Keserű Művek fegyvergyár egyik terméke lesz a téma. Nem teljesen új termék, inkább csak egy "refit", egy korábbi ma már nem gyártott fegyver erősebb, hatékonyabb változata. A régebbi Keserű Herkules 10mm-es gumilövedékes, klasszikus Gázdefendernél is…..
Kickgunner 2009.03.26 09:25:28
@sava: Hi!
Először is köszi szépen, igyekszem.
Első fegyvernek otthonvédelemre mindenképpen 18 mm-es gumilövedékes fegyvert ajánlok, ennél kisebb kaliberű gumilövedékes fegyver másodlagos, kiegészítő szerepkörben lehet megfelelő, de sztem mind a Revenge, mind a Viper jobb fegyver a Herkulesnél, ha a 12mm-es mezőnyt nézzük.

A plinking olyan lövészetet jelent, ami amolyan otthon vagy saját telken belüli örömlövészet, nem szigorú szabályok szerint zajlik, hanem palackokra, kólás flakonokra történik a lövöldözés.
Kickgunner 2009.05.29 15:58:57
@Tódi: Üdv!
Először is riasztó töltények. Továbbá a kérdést nem igazán értem. Különböző kaliberekről van szó vagy egy adott kaliberen belül a különböző márkák a kérdés tárgya? Kaliberen belül is vannak eltérések jócskán, annak függvényében, hogy milyen gyártású a töltény, főleg ha gumizás a fő szempont.
A következő sorokban bemutatásra kerül egy új forgópisztolya a Keserű Műveknek. Az egyenlőre Megamax néven létező modellből még csak egy prototípus van, nem tudni, hogy valaha ténylegesen forgalomba kerül-e, ígéretek vannak csak rá. Na, de először jöjjön néhány kép a…..
Kickgunner 2009.03.19 12:54:02
@Baika2: Üdv!
Ilyen revolver nincs. Létezik muzeális ólomlövedékes is és gumilövedékes is, amik azonos torka épülnek, de ettől még a két fegyver nem ugyanaz, teljesen más a cső és a forgódob is. A Keserű Herkules a gumilövedékes, az ólomlövedékes pedig Magnum Defender és K-56 néven is futott, illetve asszem most utóbbi a néven fut.
Kickgunner 2009.03.20 09:17:40
@Baika2: Hi!
A Herkulesről már írtam, az ólmos verzióról nem tervezek cikket. Ebben a blogban csak az önvédelmi célra használható gumilövedékes fegyverekkel foglalkozom, az ólmos se nem gumilövedékes, se nem önvédelmi fegyver, ő az olcsó otthoni plinker revolver, üdítős flakonokra/dobozokra lőni való, nagyjából egy kategória a hasonló árfekvésű légpisztolyokkal.
Kickgunner 2009.05.28 13:22:06
@Tódi: Üdv!
Igen, használható. A blog tartalmául szolgáló összes fegyver használható magánterületen önvédelemre, hisz erről is szól a blog.
A soron következő fegyver a blog hasábjain a Keserű Gumbull.              A fegyver kiindulási alapja a Keserű Herkules volt. Ugyanúgy alumínium tokos, spiáter dobos fegyverről van szó, a dobja teljes egészében megegyezik a…..
azbeszt Piréz tudósok szerint... 2009.02.17 17:29:00
Az "angol tudósok" közmondásosak a hülyébbnél hülyébb, de olykor mégis meglepő kutatásaikról. A postot több kisebb, eredetileg külön témának szánt írásból raktam össze, csak úgy, ahogy épp eszembe jutott. Mivel ezek olyan témák, amik engem meglehetős mód…..
Kickgunner 2009.02.17 18:25:58