Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CineArt Studió

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy kavarodások vannak mostanában a MARVEL háza tályán, ettől függetlenül a rajongók érdeklődése nem csappant az új filmek iránt, sőt.... Hát most egy szemfüles néző gyorsan felvette, ahogy bemutatják a MARVEL legújabb terveit. Valószínűleg a Disney+ szolgáltatásukat szeretnék ezekkel a filmekkel…..
  Nem sokat lehetett eddig tudni a filmről, de most már legalább láthatjuk mire is számíthatunk valójában.    Az 1986-os film újra filmrevitelén már meg sem lepődünk a nagy remake hullám közepette. Az eredeti film a 80-as évek végén hatalmas sikert aratott. Nem is csoda, hiszen vagány srácok…..
  A The King's Man kezdetét feldolgozó film előzetes alapján, fogja tudni hozni az előző részek minőségét. Kíváncsian várjuk a titkos szolgálat megalakulásának körülményeit feldolgozó rész milyen vagány akció jelenetekkel fog előrukkolni Matthew Vaughn, a film rendezője. Az előző részek pörgős…..
A Bosszúállók a premier után 12 nap alatt termelt 2 milliárd dollárt, így nem is volt kérdéses, hogy utolérik e az Avatart. A Film mozi forgalmazása hivatalosan Vasárnap fejeződött be, így könyvelhetjük, hogy hiába küldték újra moziba a Bosszúállók bővített kiadását, a szuperhősök csak nem bírtak a…..
  Quentin Tarantino ismét hoz nekünk egy remekművet. Legalább is az előzetes alapján eléggé úgy tűnik. A filmben ismét, a rendezőtől megszokott sztárparádé várható Leonardo DiCaprio és Brad Pitt rendszeresen feltűnik az eéőzetesekben! A két színész külön-külön is elég meggyőző, hogy megnézzünk egy…..
A Warner Bros. már hivatalosan is megerősítette a Variety című lapnak, hogy az Alkonyat filmek sztárja Robert Pattinson lesz a soron következő immár 7. fekete álarcos.  A film rendezője is megvan aki az Új majmok Bojgója rendezője, Matt Reeves lesz. A filmet 2021 nyarára ígérik a…..
Itt a Rambo V. hivatalos trailere! Ahogy az várható is volt, a cannes-i trailer kiszivárgása után, hivatalosan is megjelent a Daráló 5. része. Az biztos hogy akcióból, és durva jelenetekből nem lesz hiány, de nem biztos, hogy a szétbotoxozott arcú Sylvester Stallone elbír egy ilyen volumenű filmet…..
Gotti (Június 14.) Már egy ideje nem láttunk rendes maffia filmet a mozikban és még régebb óta nem láttuk John Travoltát egy  ennyire izgalmas szerepben. A filmben szintén felbukkan Kelly Preston, aki nem csak a vásznon, hanem az életben is Travolta felesége. Érdekesség, hogy közös lányuk is…..