Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezer94

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban a legtöbb forrás szinte biztosra vette Andrea Cambiaso, ám felmerült egy akadály, a Genoának felajánlott Radu Drăgușin nem szeretne a másodosztályba kerülni a klubok által kiegyezett kölcsön keretében. A pletykák szerint a román játékos már visszatért Continassába a nyaralását…..
Maurizio Arrivabene a minap a Tuttosport munkatársának adott interjút, s ebben az interjúban több témát is érintett, és természetesen a fő témák egyike Paul Pogba és Matthijs de Ligt helyzete volt.  „A Juventusnak globális márkának kell lennie, amilyen a Ferrari, s a sporteredmények alapvető…..
lezer94 2022.06.30 16:49:22
@Galbandi: Szerintem egész jól járnánk egy Pulisic+60Misivel. Abbol a pénzből jöhetne Bremer. Es akkor kapnánk egy egész ügyes szélsőt + jöhetne a Serie A talán legjobb belső védője.
Az olasz bajnokság 35. fordulójában a Juventus a jelenleg biztos kiesőnek tűnő Venezia csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s mivel a zebramezesek nyolc pont előnnyel állnak az üldöző AS Roma előtt, egy esetleges győzelemmel gyakorlatilag bebiztosíthatnák a Bajnokok Ligája-indulást jelentő…..
lezer94 2022.05.01 13:46:18
@BigChris: Enis látom ezt, de viszont ha figyelembe vesszük azt, hogy egyedül szenved elöl, akkor érthető ... nem értem miért nem tesz fel mellé valakit, hogy megosszák a figyelmet, ugy hátha több esélye lenne valamit elől mutatnia.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az olasz bajnoki forduló záró mérkőzésén a Juventus a Sassuolo otthonába látogat, s a zebramezes csapat annak tudatában lépet pályára, hogy az üldöző AS Roma és Fiorentina botlása komoly lehetőséget nyit arra, hogy növelje előnyét a negyedik helyért zajló versenyfutásban. Ráadásul, mivel vasárnap…..
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
lezer94 2022.04.03 21:14:41
@Attilio79: tuti megússzák ..
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a Fiorentina otthonában lép pályára szerda este, s célja, hogy olyan eredményt éren el, amely révén kedvező helyzetből várhatja az április 21-én esedékes torinói visszavágót. Massimiliano Allegri keretét régen látott sérüléshullám sújtja, így…..
lezer94 2022.03.02 21:08:07
A Juventus folytatja küzdelmét az olasz bajnokság első négy helyének valamelyikéért, s a zebramezes csapat szombaton kora este az Empoli otthonába látogat a győzelemért és a három pontért. Massimiliano Allegri keretéből számos játékos hiányzik sérülés miatt, így Giorgio Chiellini, Federico Chiesa,…..
A Juventus hazája bajnokságában harcban van azon helyezésekért, amelyek biztosítják helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, de kedd este a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjében szerepel. Az ellenfél a Villarreal lesz, amely hazai pályán fogadja a zebramezes csapatot. A keretből…..
lezer94 2022.02.22 20:34:27
A januári átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Hellas Verona elleni győzelemmel, majd az Atalanta elleni döntetlennel folytatta szereplését a bajnokságban, s péntek este a torinói városi rangadóval hangolódik jövő heti fellépésére a Bajnokok Ligája…..
lezer94 2022.02.18 22:14:31
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
lezer94 2022.02.06 21:24:21
@GodPiero: enis ezen gondolkdodtam hogy Dybala vagy Vlaho
lezer94 2022.02.06 21:13:34
@Mark Szabo: ezt jatszatok mar le mashol, ne itt!! Kösz!
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Folytatódik az erőt próbáló januári menetrend a Juventus számára, amelynek következő állomásaként a zebramezesek a bajnoki címért is versenyben álló AC Milan otthonába látogatnak a három bajnoki pontért. Massimilaino Allegri keretéből továbbra is hiányzik Leonardo Bonucci és Aaron Ramsey, de az…..
A helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára már biztosító Juventus a csoportkör utolsó mérkőzésére készül, amelynek csak abban az esetben maradt tétje, amennyiben az első helyen álló Chelsea nem gyűjti be mind a három pontot a Zenit Szentpétervár otthonában. Szerda este a zebramezesek…..
A Juventusra igazán erős ellenfelektől mentes december vár, így a Salernitana elleni idegenbeli győzelmet követően vasárnap este a kiesőjelölt Genoa csapatát fogadva gyűjtheti be ismét az értékes három bajnoki pontot. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Aaron Ramsey, Mattia…..
lezer94 2021.12.05 22:13:43
Az elmúlt hét a Juventus jelenlegi szezonjának talán legmélyebb hullámvölgyét hozta. A csapat előbb a Bajnokok Ligája csoportkörében teljesen kilátástalan teljesítményt nyújtva szenvedett megalázó és megsemmisítő 4:0-ás vereséget a címvédő Chelsea otthonában, majd hazai pályán is pont nélkül zárta…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
A Juventus hét közben zsinórban negyedszer is elhódította az Olasz Kupát, s most egy gyakorlatilag már tét nélküli meccsen, Rómába látogatva biztosíthatja be matematikailag is zsinórban hetedik bajnoki címét, így pedig az európai top bajnokságok történetében először fordul majd elő, hogy egy csapat…..
lezer94 2018.05.13 21:17:21
@Magyar Közöny: Eltiltott
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..