Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ájdonszinkszó

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Netpincér (Foodpanda) VS Wolt futárkéntSziasztok!A koronavírus miatt ugyebár sokan elvesztették a munkájukat főleg pl. Budapesten a turisztikai vagy vendéglátói szektorban és az utcákon rengeteg biciklis vagy motoros ételfutárokat látni... Leginkább az ebédidőszakban (10:00-15:00) vagy most ugyebár…..
ájdonszinkszó 2022.11.11 16:29:43
@moruga4: Úgy-úgy, jól beszélsz.
ájdonszinkszó 2022.11.11 16:32:55
@C4rmin3: Igen, az ilyen büdös gyökereket kéne kibaszni a szolgáltatóipar bármely területéről (széles a skála, a futártól az orvosig), mint macskát szarni.
Mikor Sir Patrick Stewart bejelentette, hogy visszatér a Star Trek világába, a rajongók (köztük persze jómagam is) megörültek, hogy a Discovery újításai után végre kapunk egy klasszikus alapokon nyugvó sorozatot. Mivel kiderült, hogy a sorozat a Romulus pusztulása után játszódik, nagyon úgy…..
  Esküszöm, hogy a falat kapartam, amikor az ATV Egyenes beszéd című műsorát néztem, Schobert Norbi és Szentesi Éva vendégszereplésével. Valószínűleg naiv vagyok, és egészen biztosan ritkán kalandozom erre a csatornára, de eddig szentül meg voltam győződve arról, hogy a képmutatásnak ez a szintje…..
Noha első ránézésre csak egy újabb fejezet a brit uralkodói család szappanoperájában, a Harry herceg és (főleg) Meghan hercegné körüli botránynak súlyos üzenete van az Egyesült Királyságban élő határátkelők, így a magyarok számára is...
ájdonszinkszó 2020.01.19 14:28:17
@Golf2: sunáznám :)
Oké, a jogosítványszerzés nem egy párhetes procedúra, pláne ha esetleg nem is őstehetség az illető tanuló, de hogy ez ki se derülhessen 8 hónap alatt, azért az elég durva! Kedves Homár! Elképesztő és elkeserítő sztorit szeretnénk megosztani Veletek arról, hogy (nem) juthat el egy átlagember a…..
ájdonszinkszó 2018.03.30 06:18:43
Csigavér autós-motoros iskola.

Hát, csigavér, most magamnak is mondogathatom.

Tegnap szembesültem a magyar autós-motoros korrupt vizsgamaffia valóságával: mondvacsinált indokkal rosszindulatúan a vizsgabiztos majom 30 év baleset- és karcmentes autóvezetés (beleértve több éves angliai vezetést is, ahol mentálisan sérült emberek személyszállítását is valahogy rám merték bízni) és több év robogózás úgy találta, hogy "nem engedhet ki a forgalomba" úgy, hogy tudatában volt, hogy kifutottam az elméleti vizsga után rendelkezésre álló 2 év határidőből és nem tudok menni potvizsgázni. Van rajta sapka, nincs rajta sapka tipikus esete volt. Hányás. A1/B ( B125) motoros vizsgáról van szó. A rémhírek igazak: eleve úgy jönnek ki ehhez a kategóriához hogy megbuktatnak. Csak nekem esélyem sem volt a pótvizsgára és könyörtelenül elkaszált ennek ellenére. És ráadásul hülyeségeket mondott és amikor cáfoltam csak nyelt nagyokat és hajtogatta a magáét. Az oktatók nagyon el vannak szállva maguktól, élvezik a szituációs fölényüket és ezt erősen érzékeltetik is. De attól tartok, hogy ez általános jelenség ebben az "iparágban". Profi, de unott és lekezelő szolgáltatás, az összefonódás a vizsgabiztosokkal nem tisztázott, de erős a gyanúm, hogy.
Gratulálok, egy bizonyítottan megbízható, jó sofőrnek vettétek el a kedvét lehet, hogy örökre.

Abszurdisztán.
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Subba Inkább ne, jó? 2014.04.14 10:32:00
Mündég...
A cseh neonáci olyan, mint a magyar vagy a szlovák. És ahogy nézem a fotókat és a videofelvételeket egyre inkább úgy tűnik, hogy a roma kisebbséggel folytatott együttélés nyilvánvaló problémája csak a felszín, itt egy morcos, elégedetlen és elszegényedő tömeg általános…..
 Bándy Kata meggyilkolása kapcsán fejtette ki véleményét Dopeman. Szerinte az eset tovább mélyítheti a romák és a magyarok közötti ellentéte. Ő viszont úgy gondolja, a bűnnek nincs színe, nem ebből a szempontból kellene megítélni ezt az esetet...   ..
ájdonszinkszó 2012.07.24 15:39:42
@DopeManTV:

Az a szégyen, hogy téged kell itt is látni, bár amilyen híg fos a magyarországi közélet, nem lep meg, hogy ilyen alakok szereplési lehetőséghez jutnak, Lacika.
Nehéz kívülről megítélni, végül igazságos ítélet született-e a 2009 elején meggyilkolt Marian Cozma, illetve megsebesített sportolótársainak, Ivan Pesicnek és Zarko Sesumnak ügyében. Annyi biztos, hogy a súlyosabb, helyi szinten (Veszprémben) meghozott ítéletet a Győrí…..
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Szerintem meg kell nézni és beszélni kell róla.Majd húsz éve dolgozom és foglalkozom cigányokkal. Évek óta gondolkozom rajta, hogy meg kéne írni azt amit erről tudok, de sosem volt elég erőm hozzá, mert mindig amikor nekigyürkőztem eszembe jutott, hogy micsoda barmokkal kéne…..
ájdonszinkszó 2012.03.22 15:23:00
@ducas: LOL
ájdonszinkszó 2012.03.22 15:25:21
@livengood:

a "liberalizmus" szó legalább annyire el lett csépelve, mint a "szeretet" meg a "demokrácia", úgyhogy ne hasonulj meg, vannak még ezzel így mások is ;-)
ájdonszinkszó 2012.03.22 15:29:55
@bigthereal: hát ezt mondom én is

ami Lakatos Attilát illeti, vagy akkora a hatalma (és így a biztonsága), hogy el sem tudjuk képzelni, vagy pedig nagyon játszik a tűzzel, hogy a saját fajtáját élesen bírálja - ez esetben növeli a hitelességét;
ami pedig Forgácsot, valószínűleg nyálas stréber seggnyalónak tartják a cigányok, és nem követendő, hanem kiközösítendő példának tekintik... :-(
  Kommentár nélkül. Vitázzunk róla. Szabadon...
ájdonszinkszó 2012.03.22 15:16:00
@Holger Hartland:

Miért, a millióan a sajtószabadságért/demokráciáért-ba nem fér bele, hogy bárki (pl. Pesty, Forgács, Lakatos, stb.) hangot adjon a véleményének?

OMG
ájdonszinkszó 2012.03.22 15:17:38
@sisszi: márhá.

az OKTATÁS szót számold már meg a filmben, hányszor hangzik el.

például.
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
ájdonszinkszó 2012.03.06 23:04:58
ájdonszinkszó 2012.03.06 23:13:23
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

szeretnék felülemelkedni ezen az EGÉSZEN, ezért azt hiszem, visszamászok a fára, jó magasra, boldogan legelészni.
Jó nagy adag nácizás kísérte és szakította meg a Török Gábor által moderált legutóbbi két Tárcatükör vitát, a Pintér-Vona és a Navracsics-Gaudi párosok alkalmait. Egy korábbi posztomban foglalkoztam már az „árpádsávos primadonna” jelenségével; azt állítottam, hogy a…..
ájdonszinkszó 2012.03.06 22:57:41
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
ájdonszinkszó 2012.02.17 14:39:13
@büdipeti: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

telitalálat!
Egy héttel a plágium botrány kirobbanása után, végre megszólalt Schmitt Pál. A felmerült vádakra eddig mindössze egy kevéssé meggyőző közleményt adott ki hivatala. Maga az érintett nem reagált. Nem reagált, sőt, nyilvános programjait (szintén meglehetősen nehezen komolyan…..
Proszektúra A Bayer-stílus 2011.10.01 10:43:00
Bayer Zsolt megint elemében van. Olyan jelzőket használ Nyugdíjban címmel a Magyar Hírlap  Álláspont rovatában közreadott cikkében az ujjtörős Vágó pere kapcsán, hogy „rohadt szadista állatok”, „szemétládák”, „ Vágó nevű disznó”, stb.…..
ájdonszinkszó 2011.10.01 14:51:49
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
ájdonszinkszó 2011.08.04 16:39:30
@JuveKrisz:

Ez a lényege az egésznek:

"Tehát lehet itt a bankokat hibáztatni. Nyugodtan. A probléma forrását mégsem ott kell keresni. Ők csak kihasználták az emberek tudatlanságát és butaságát, no meg mohóságát. Ennyi."

De azok a kormányon lévő senkiháziak is b@sszák meg a jóédest, akik mindehhez asszisztáltak. Nyilván mutyik voltak a háttérben.
"Vétkesek közt cinkos, aki néma."
ájdonszinkszó 2011.08.04 16:46:17
@Cpt. Flint:

Ugyan már. Felnőtt, írni-olvasni tudó emberek saját belátásuk, felelősségük szerint aláírtak szerződéseket hosszú évekre, évtizedekre.

Mindemellett egy mocskos szemét dolog volt ez, kihasználták a butaságot, mohóságot, kivagyiságot és persze sok esetben a szükséget is.
ájdonszinkszó 2011.08.04 18:43:14
@tede: Vajon miből szűrted le, hogy én a bankok pártját fogom, nagyokos?

A lakáshiteleseket sajnálom, együttérzek velük, a nulla fedezettel 5 milliót autókára, csilivilire felvevő barmokat nem. Akár CHF, akár HUF.

A bankok és a mögöttük állá tudjukkik szemét, gonosz, manipulatív szándékát mélységesen elítélem.
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
ájdonszinkszó 2011.03.10 17:25:49
@Szun vu kung:

:-DDD
Unatkozik a Nemzet T(r)oll(j)a. Az aláírási nagyüzem szünetel, madridi észosztása után a külföldi érdeklődés is lanyhulni látszik személye iránt. De kedvenc mondásával élve no pain, no gain, feltűrt ingujjal nekilátott a hazai feladatok elvégzésének. Ne rémüljön meg a…..
ájdonszinkszó 2011.01.30 17:42:36
@zoxó: Mi az az "ilemmázás"?

LOL
ájdonszinkszó 2011.01.30 17:44:47
@Réz Aladár:

"más felfogásban tölti be a köztársasági elnöki pozíciót"

azt hiszem, elég nehéz felfogásban :-D
ájdonszinkszó 2011.01.30 17:48:12
@Pékszakállú Henceg:

Long Tongue Silver (azaz egy nagy seggnyaló sztornó-sztár)

LOL
Borsodban kampányolva nem lehet mellényúlni egy jóízű cigányozással. Százból százszor üzembiztosan hozza a hangoskodást, a bátrak vállon veregetését. Nem csoda. Aki Miskolcon egyszer is életében utazott a tizenhatos buszon a bányáig, a hatoson a kolóniáig, aki egyszer…..
ájdonszinkszó 2010.09.02 13:03:50
ájdonszinkszó 2010.09.02 13:06:19
@Archenemy:

Neked is :-)
ájdonszinkszó 2010.09.02 13:58:44
@házipálesz:

Pandzsábba? Ne bassz ki szegény indiaiakkal, nekik sem kellettek annak idején :-)

Az a mázlijuk a franciáknak, olaszoknak, stb. hogy ők "haza"küldhetik őket.
 Grafológia. De szép szó. Jól hangzik. Tudományos. Azt hinnénk a név mindent kifejez. Mint amikor a haverodat "szotyinak" hívod. Azt hinnénk, hogy mindent elárul. Pedig jelen esetben a mi szotyola barátunk magfizikával foglalkozik. Van ugyanis az áltudomány amit…..
ájdonszinkszó 2010.08.17 06:46:15
@Jankove:

Mi az, hogy "like HR", egy magyar szövegben, te majomparádé...
ájdonszinkszó 2010.08.17 06:49:21
ájdonszinkszó 2010.08.17 06:51:46
@Taligamajom: :-))
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..