Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4 dolog, amit az új kormánynévsor elárul, és 1, amit nem...
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.04.29 01:12:35
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.04.24 17:12:56
@Egéridomár: ""Ha muszaly valasztani, akkor inkabb az Orban" Érted? "muszály" :D ""

Nagyon jol tudom, hogy ket elipszilon, muszallly. Csak itt nem, lehet javitani.
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
Nem tartozom azok közé, akik az immár negyedik Orbán kormány és a sátán birodalma közé egyenlőség jelet dobnak. Ez a rendszer nem egy, nem két komoly értéket képviselő, jelentős változást hozott Magyarország életébe, számtalan súlyos problémával karöltve. Azokkal viszont messzemenőkig egyetértek,…..
  A Fidesz érdekében megalkotott választási törvény számos választási visszaélésre ad lehetőséget. Sajnos az idei kampányban Óbudán ismét számos ilyen szabálytalansággal kellett szembesülnünk. Kamupártok Azzal kezdődött a történet, hogy a választási rendszer tudatosan óriásira tárt kiskapuit…..
Milyen reményekkel tekintsünk április 8-a elé? Kezdjük ott, hogy nyolc éve ez az első választás, amelyikben benne van a meglepetés lehetősége. 2014-hez képest teljesen más a kampány dinamikája, régóta először nem kizárólag a Fidesz tematizálja a közbeszédet, és most a…..
"Az elmúlt években feltűnt nekünk a Duna ellenőrizetlen nyugati befolyása. A pontos szám 6 500 000 l/s, ezt nem fogjuk csak úgy lenyelni. Ha minden magyar fél litert iszik meg másodpercenként, akkor is kicsorogna. Erre a problémára nyújt megoldást a Stop Duna kampány.(...)melynek keretében…..
• A taktikai koalíció nem legitimálná a Jobbik ideológiáját, viszont ha nincs együttműködés, akkor végképp tort ül az illiberális állam - mondja Cas Mudde • Orbán Viktor már négy éve azt közölte bizalmasan, hogy megszabadul a civil szervezetektől • Ráfizethet a Fidesz, ha sokan járulnak az…..
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.30 22:18:30
@taga20: " hogy 2000 magyar embert megfigyel és listázza őket?"
Ezek NEM magyarok, hanem kulfoldi ugynokok bunozok, akik az orszagunkat probaljak megsemmisiteni.
E sorok szerzője elég konzekvensen ír arról, hogy milyen ellenzéki stratégiákkal lehet(ett volna) megverni a Fideszt. 2012-től, az Alaptörvény egyoldalú elfogadásától és a fékek és egyensúlyok mechanizmusának felszámolásától kezdve szorgalmaztam az ellenzék testületi kivonulását a parlamentből és…..
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.23 16:53:30
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Semjén elment vadásztúrára, teljesen legális módon, ahogy tízezer más ember is teszi. Műbotrány. ""

Gyermeteg modon szanalmas amit csinalnak. A kovetkezo biztos a lesz, hogy megkeresik a kegyetlenul lemeszarolt szarvas rokonait, es kis siro szarvas gidakkal fognak majd riportot kesziteni.
• Ahmed H elítélése mutatja, mennyire veszélyes az, ha együtt hat a terrorellenes drákói fellépés és a könyörtelen bánásmód a menekültekkel szemben • "Állam én vagyok!" - mondja a Napkirály pusztai utódja, Orbán Viktor • Magyar letelepedési kötvényt vehetett a szír diktátor egyik unokatestvére,…..
A képlet egyszerű, nagy súly kell az erőhöz és nagy terjedelem (volumen) az izomtömeg növeléséhez. A klasszikus iskolák így tanítják. De tényleg ennyire egyszerű és egyértelmű ez, és egyáltalán mi az, hogy nagy? Most utóbbi, azaz az izomtömeg növeléshez szükséges…..
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.13 15:51:57
Szűk egy hónap múlva esedékes a szűk egy hónap múlva esedékes, és végre megbolydultak kicsit a magyar közélet golyói. Meghasadt a NER, mert egy város azt mondta: elég volt. A választók olyan durván meghódmezővásárhelyezték a fideszes politikai és értelmiségi elitet, hogy azóta is, ha nem a tévének…..
Megfélemlítették Zalaegerszegen az önkormányzati dolgozókat, majd a helyieket, hogy Alföldi Róbert ne léphessen fel a városban. Az eset messze túl mutat a rendezőn...
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.12 23:23:02
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Nehogymar az orszagot kepviselo, az orszag ugyeit felelossen intezo embereknek szoba keljen allniuk a troger sorosberencekkel. Mint valaszto tiltanam meg az orszag miniszterelnokenek, hogy ilyen mocsadek bunozokkel szoba alljon, mert az az orszagot alazna meg.
Tiborc meg egy magan ember, azzal beszelget akivel akar.
Együtt vonul majd Morvai Krisztina és Szili Katalin...
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.09 01:25:10
Lázár János már arra sem veszi a fáradságot, hogy hihetően hazudjon. Elmesél mindenféle elborzasztó történetet arról, hogy milyen szörnyű is az élet Bécsben: szemét, rendezetlenség, elszegényedés... (Bár e legutóbbira a megoldás aligha az, hogy nem szabad migránsokat beengedni, de ugyebár aki…..
A határon túli magyarok szavazati jogával nem az a legnagyobb probléma, hogy listára leadhatnak egy szavazatot. Sokkal nagyobb probléma, hogy azáltal, hogy automatikusan állampolgárságot kaptak, jár nekik egy hatalmas – és rendkívül értékes – jog, mégpedig a választópolgári jog. Mi ezzel a…..
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.08 22:17:47
@vergyula: Talan mert a kulfoldon elo emberek eletet, erdekervenyesito kepeseget, alapvetoen meghatarozza, hogy egy magyarellenes, magyargyulolo kormany van hatalmon, vagy a magyar nemzeti erdekeket mindnek elottinek, a leges legfontosabbnak tarto kormany.
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.09 00:33:56
@ezneménvagyok: Ha nem latnam, hogy az Orban kormany kivaloan vedi a magyar erdekeket, akkor is nyilvanvalo lenne abbol, hogy kulfoldrol megszakitas nelkul tamadjak az orszagot es a kormanyt, mert a magyar erdekek sertik a kulfoldi erdekeket. Az rezsicsokkentestol, az arab betelepitesig a nemzeti erdekeknek megfeleloen jart el a kormany. Emelkednek a berek, nincs inflacio, nincs munkanelkuliseg, segitik a hataron tuliakat. Nekem ennyi eleg.

A hejessirasom meg mindig kivalo volt, en voltam a legjobb az iskolaban, tobb hejessirasi versenyt is megnyertem, pedig akkor meg nem voltam ilyen jo.
Lázár János látványosan kampányüzemmódba kapcsolt az elmúlt hetekben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kerek egy hónapja debütált egy saját honlappal, továbbá a weboldal mellett elindult saját Facebook oldala is, ahová folyamatosan teszi közzé a személyét bemutató videókat.  Ma azonban…..
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.08 14:44:10
@McZozo: "Szeretnenk mi most is annyira haldokolni mint az unio, cask kozbe a birka fideszprolit meg etetni kell ezzel a szarsaggal. "

Nem szeretnenk. Ma mar senki sem irigyli oket, es senki sem vagyik a nyugatra, mert latjuk, hogy mar ottaniak is menekulnek onnan. Utoljara a 80-as evekben volt meno dolog Becsbe utazni, ma senki nem akar oda menni, mert mindenkit megremit az iszlam terror, es a primitiv barbar neptomeg akik elfoglaljak, felelik, szetverik a nyugati nagyvarosokat.

Mindenki lathatta a napokban, Firenzeben tombolo majmokat.
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.08 17:53:25
@maintenator: "Lázár rosszul tartotta a kamerát, a kosz, piszok pont nem látszódott, ellenben akárhogy tartanám a kamerát Pesten, a szemét, mocsok, kutya ürülék azonnal a látó mezőbe kerülne."

Te is mellebeszelsz. Becset nem a 70-80 eve megszakitas nelkul szarul kinezo Budapesthez kell hasonlitani, hanem a 25 evvel ezelotti Becshez, ahova a magyarok vagytak. Budapest nem romlott 70 ev alatt, rogyasig allt a szemet akkor is, es most is.
Becs viszont KATASZTROFALISAN LEPUSZTULT az elmult 10-15 evben.
Es az, hogy meg vannak helyek, amik meg mindig rendezetebbek mint Budapest, az nem szamit mert a trend iranya szamit. Budapest lassan de FEJLODIK. Becs viszont 5-10 even belul KATASZTROFA SULYTOTTA OVEZETTE lesz nyilvanitva, ha ez romlas folytatodik. Magyarorszagrol, legfeljebb a katasztrofa turistak fognak hozajuk menni, hogy megnezek a harmadik vilagi allapotokat.
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.07 14:40:49
@MikeBoy: "
8.000.000*0,34= 2.720.000 ennyi szavazója volt a fidesznek decemberben
8.000.000*0,29= 2.320.000 ennyi szavazója van a fidesznek februárban."

Ja persze csak azt elfelejtetted hozzatenni, hogy a legfrisebb kozvelemeny kutatas alapjan marciusban ennyi szavazoja van a fidesznek:
8.000.000*0,52= 4.160.000

index.hu/belfold/2018/03/07/nezopont_nem_csokkent_a_fidesz_nepszerusege/
Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá 2018.03.07 16:26:14
@mikka:"Nekem úgy tűnik hogy migráns niggerek épp tönkreteszik Firenze belvárosát

888.hu/article-afrikai-migransok-randaliroztak-firenzeben"

URISTEN !!
Ezek a mult heten meg egy fan makogtak az oserdoben, egymast csepelve egy bananert, es nem tudtak, hogy letezik Europa nevu kontinens, most meg a 2 ezer eves Firenzet romboljak le, mert Soros Gyorgy elmagyarazta nekik, hogy mindenhez joguk van.
ORULET !