Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waces

57 bejegyzést írt és 523 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az első előzetes az AMC következő nagy dobásához, a NOS4A2-hoz (érted, mert Nosferatu), aminél hülyébb címe nem is tudom mikor volt egy sorozatnak. A június elején érkező új sorozat koncepciója annyira komplikált, hogy inkább csak a tovább mögött magyarázzuk el...
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
waces 2019.02.19 14:05:51
@Kolompár Magneto: angolul angel investor, akik az inkubatorhazakat futtatjak es a legelejen szallnak be a cegekbe, megadva nekik a kezdo toket, hogy egyaltalan el tudjanak erdemben indulni, de ok sajat zsetont tolnak bele es nem befektetoi cegek, akik meg ceges penzt. es altalaban ertik a sajat teruletuket (pl egy orvosi appnal lehet egy orvos angyalbefekteto ha van ra feles x millaja, hogy megtoljon egy jo otletet)
Tegnap a csajokat mutattuk meg, most jönnek a faszik, legalábbis az első három, akik beköltöznek majd a tegnapi csajadag mellé, és várják az exeiket, hogy legyen kavar meg dráma, meg kiesés. Norbi (26) az egyéjszakás kalandokban hisz, neki egy nőben a keze, az arca és a feneke a legfontosabb; Tamás…..
Neil Gaiman régi és új istenek harcáról szóló kultregényét Bryan Fuller, a Hannibal egyik alkotója vitte képernyőre a Starz nevű amerikai kábelcsatorna megbízásából, és az előzetesből is látszik, hogy nem sokat finomított az alapanyagon - ahol vérnek kell folynia, ott fog, patakszámra. A…..
Amikor kijönnek az adott év Emmy-jelölései, úgy 12 percet kell csak várni az első "az idei Emmy-díj nagy hiányzói" vagy a "miért nem jelölték Gézát is Emmyre?" típusú cikkekre. Természetesen a kesergésből a comment:com is kivette a részét, nekünk is vannak kedvenceink, jóhogy. Az idei lista…..
Már egészen fiatal koromban arra neveltek, hogy igyekezzek az időmet értelmesen beosztani. Tudjátok, legyen időd reggel fogat mosni iskola előtt, legyen idő megírni a leckét, miközben a haverokkal elzúztunk focizni vagy felfedezni a várost. Aztán később a lányok kergetése közben…..
waces 2016.04.06 09:06:48
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Próbáltuk rendezetlenül, próbáltuk kitett szabályzattal, próbáltuk tiltással, beszélgetéssel, nem ment. A posztok alatti társalgás nagy része megreked az értéktelen, semmirevaló, időrabló személyeskedés szintjén, a becsületsértéstől a rágalmazásig van itt minden. Hát jó, akkor mostantól…..
waces 2016.01.25 08:54:43
@Paeonia: nem jo otlet, mert akkor egy zart elitista klub fogja eldonteni, hogy mi moderalando es mi nem (tfh lesz addigra egy modus moderandi, mint alap). ugyan ez a baj a 444 feles disqus moderacioval is. a legegyszerubb meg mindig az ha (a'la index forummotor) a felhasznalo flaggeli a neki nem tetszo hozzaszolast. ezt kozpontositani csak baromi macerasan tudod es ahhoz a mostani komment motor keves. a hozzaszolasszam se garancia (ohm, nekem forumon meg internettos regem van, de ez nem jelenti azt, hogy ne irnek neha faszsagokat ;) )
Az FX új antológiasorozatának ez a szlogenje, legalábbis az egyik, azaz tényleg tudjuk, mi történt a tárgyalóteremben, a színfalak mögött, vagy a házban, ahol Simpson (nem) gyilkolta meg a csaját? A sorozatot Ryan Murphy jegyzi, aki annyira rákattant az antológia formátumra, hogy…..
Nem hiszem, hogy annak idején, amikor Ryan Murphy és Brad Falchuk eladta a horrorantológiasorozat tervét az FX-nek, komolyan bíztak volna abban, hogy a tévében jelenleg legbetegebb tartalommal bíró sorozatuk megéri a hatodik évadot. Pedig megérte: a kábelcsatorna a napokban jelentette…..
waces 2015.11.13 16:51:30
@mruniverzum: nem o furta ki langet, hanem lange mondta, hogy neki igy kb ennyi eleg is (vegul is mindent megnyert vele). remelem a mostani meg a kovetkezo jobb lesz, mint a 3.-4. volt. mert ott a jo alapotlet mellett voltak jo szereplok es jo karakterek es megis borzalmasan rossz lett (foleg a freakshow).
  Sixx: Oké, azzal kell kezdeni, hogy imádom Kurt Suttert. Egy gyökér a pali, egy igazi őstulok, aki leszarja, mit mondanak és gondolnak mások róla, megy a saját feje után. Ugyan ez az önfejűség egy olyan közegben, amilyen a tévés, nem sok jóra szokott vezetni, mivel Sutter nagy…..
avagy, kik azok a „kalózok” és hogyan hadakoznak a könyvkiadók ellen? Gyorsul az ekönyvek világa, de nem csak a legális oldalon. Januárban az nCore kifejezett kampányt indított az "ebook kategória felélénkítésére". Természetesen igyekszünk az eredményekről is hamarosan…..
NapiApp Folytatjuk 2015.02.17 16:51:24
A NapiApp.hu a legutolsó decemberi jelentése szerint különböző okok miatt sajnálatos módon befejezte tevékenységét. A mai nappal azonban újult erővel és szerkesztőgárdával vágunk neki ismét a techvilág profilunkba vágó részének. Az alapító swGuru ugyan elköszönt…..
waces 2015.02.17 16:55:38
És hívta harmadiknak maga és Dennis mellé a nyugiszobába.   ..
waces 2015.01.27 11:13:53
@jarics: igen
A VLC rég várt windows phone-os verziója pár napja gördült ki a VideoLAN műhelyéből, azonban túl sok örömet nem okozott, ugyanis finoman szólva egy bughalmaz volt az egész. Lassú, fagyogatós, valahogy nem igazán illett bele abba a képbe, amit mi a Windows Phone-ról tárolunk a…..
Az Indexen összeszedtük azokat a színészeket, akik a kéménybe krétával írják majd fel nagy ákombákom számokkal a 2014-et, mert jól megcsinálták maguknak a szerencséjüket. Most jöjjenek a tévés társak, akik között persze vannak olyanok, akik rendszeres filmszereplők, és pont…..
A Navmii navigációs alkalmazás végre elérhető Windows Phone készülékekre is. Bár az Áruházban így is vannak minőségi navigációs programok, de egy kis egészséges verseny sosem árt és a sokat által emlegetett "app gap" is csökken. Az app az OpenStreetMap térképeit…..
Két Windows 10-zel kapcsolatos hírünk is van mára. Az első egy picit lazább: a Microsoft nagyon örül, hogy milyen sikeres a Technical Preview programja. A blogposztjuk szerint eddig több, mint másfél millióan regisztráltak a kifejezetten hozzáértőknek szánt programban, és…..
waces 2014.12.18 14:28:53
@lorinser: ezt en is olvastam,koszi. bar a nagyon aktiv az ebben az olvasatban nem feltetlenul jelenti ezt. legalabbis a uservoice es tsait nezve. ami azert mervadobb ;) a reporting feedbacket is sokan hasznaljak/hasznaljuk megse szamoljuk oket aktiv tesztelonek :)
2014. 12. 16. - Közeledik a karácsony, magas fordulatszámon pörög az ajándékok beszerzése. Az áruhitelezésben piacvezető Cetelem adatai szerint a vásárlásokkal párhuzamosan az áruhitelezés is jelentősen megnő, a webáruházak térhódításával pedig egyre többen igényelnek…..
Budapest, 2014. december 12. – A Huawei, az információs és kommunikációs technológiák egyik vezető globális szállítója sajtóbeszélgetésen értékelte az idei év eddigi eredményeit, ismertette a vállalat jövő évi terveit, és bemutatta a Mate7 okostelefon prémium verzióját…..
Nyár végi indulása óta már több mint 4400-an regisztráltak egy új, civil szerveződésből indult honlap és mobil alkalmazás, a www.30km.hu szolgáltatására. A mobil alkalmazás segítségével bárki megnézheti, hogy közvetlen környezetében milyen zöldséget, gyümölcsöt…..
Az AVG vírusvadászai még november elején adtak ki egy tanulmányt, amiben igyekeztek fényt deríteni arra, mivel töltik az appjaink üres óráikat, amikor éppen nem a rendszer erőforrásait kellene zabálniuk. A végeredmény egy lista lett, ami megmutatja, mik a legaljasabb telefonrontó,…..
waces 2014.12.05 19:06:26
@bestpixel: bkue mail,touchdown,k9
waces 2014.12.05 19:11:50
@Hurrá Torpedó: ok. tfh 5-7 napos uzemido ugy,hogy az okostelefont leredukaltad egy "butatelefonna". nyilvan mashogy hasznalja mindenki a telefonjat,de pl nehez elkepzelnem,hogy 24 oraig nem jutok tolto kozelebe. vagyis onnantol kezdve mindegy,hogy mennyit birna meg. otthon tolton,irodaban tolton,autoba tolton. viszont megmarad az a funkcionalitas,hogy levelek/rss feedek/akarmik rogton megjonnek. megnezni meg fontossagtol fuggoen (ceges level rogton,rss majd amikor raerek).ha meg nem akarok foglalkozni vele,akkor sleep mode vagy egyszeruen nem nezek ra. de halal kenyelmetlen lenne mindent ki meg bekapcsolgatni allandoan (tudom,llama megcsinalja magatol,de akkor is). sync,wifi,bt,location always o es kesz
Mobilozás ablakon át Az LG G3 QuickCircleTM okostokján át elérhetők a legfontosabb funkciók Az LG Electronics (LG) vezető okostelefonja képességeihez illő tokot is kapott, amelynek ablaka hozzáférést enged az alapvető mobilfunkciókhoz, miközben trendi külsőben védi is a…..