Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stekovics Rita

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy nagyon súlyos tévedés, amiben még segítő pályám elején magam is voltam: azt gondoltam, hogy emberek mindig a nekik legjobbat választják a lehetőségek közül, és rossz sorsuk valóban nehezen változtatható, kemény küzdelmek árán. Hű, mekkorát tévedtem! Szerencsére hamar felismertem a tévedésem.…..
Stekovics Rita 2018.03.07 12:08:58
@na4: Dear! Neked biztos nincs 3 gyereked, ezért mondod ezt! Gondolom az állásodnál a pénz dominál, nem a hivatástudat. Ennek a nőnek hivatástudata is lehet, arra nem gondolsz? Szakmájában dolgozik, de az állásokat nem hirdetik meg, s azért nem emelik át státuszba, mert más, nálánál fontosabbat nyomnak a vezetőség részéről, s a diploma nélküli irányíthatókat veszik fel. Őtőle tartanak, mert szakmai múltja van a vezetőivel ellentétben.
Stekovics Rita 2018.03.07 12:11:54
@IT Knight: Mennyi időre cserélünk,s leszel te közmunkás s én a te helyedben? Lehet, hogy más is el tudja végezni azt, amit te, s akkor az utcára kerülhetsz! Könnyebb, mint gondolnád! De lehet, hogy Vera gondolkodó lény, s ezt a vezetők nem szeretik - főleg ha otthon a barátnőnél pincsikutyák!