Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címsor idézet a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról szép dalából. Annyira dallamos, hogy mindjárt fütyülni kezdem, holott a múlt század hetvenes éveiben, pályakezdő újságíróként hallottam. Azóta szerkesztőként kaptam tizenöt sort a lexikonokban, és negyedszázadot oktatóként töltöttem a…..
Ha stílszerűen akarunk fogalmazni, akkor azt kell mondanunk, hogy most visszanyalt a matrica. Az áprilisi választáson csúfosan elvérzett Hollik István kezdett ugyanis egyéni (?) akcióba néhány napja, melynek keretében öntapadós matricákkal jelölte meg azoknak a szervezetek az irodáit, melyek…..
A mai Népszava legérdekesebb cikkét Nagy Attila Tibor írta. A szerző nem tartozik a divatos politológusok képernyőről ismert szektájához, de ha hébe-hóba megszólal a nyilvánosság fórumain, akkor érdemes odafigyelni a mondandójára. Ezúttal a tisztújító kongresszusra készülő MSZP-ről fejtette ki az…..
Az új Orbán-kormány még meg sem alakult, de már bizonyította a régi dakota bölcsességet, mely szerint: Mindig van lejjebb. A miniszterjelöltek bizottsági meghallgatásaiból ugyanis kiderült, a rasszista kiszólásoktól sem ódzkodtak a régi és az új fideszes kárderek, annak érdekében, hogy hűségüket és…..
A választási eredményeket követően politikusok, elemzők, újságírók, és úgy általában minden más, politika iránt érdeklődő ember levonta a következtetést: mást gondolnak budapesti szavazók, mint az ország szinte bármely más pontján lakó választók...
„Ha hideg vízbe teszed a békát és elkezded azt forralni, akkor a béka úgy érzékeli a melegedő vizet, hogy még bírja, nem lesz gond. Ahogy a víz egyre forr, a béka szépen lassan megfő, ha viszont egyből forró vízbe dobnád, azonnal kiugrana belőle.” (Régi kínai bölcsesség)   A kampányban két…..
Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá 2018.04.16 03:38:07
@Venesz: Mindenki latta a migransokat, Becsben, Parizsban, Londonban. Nem varjuk meg amig ide ernek.
Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá 2018.04.16 21:02:51
@Venesz: Barki, ha hagynank ugyan ugy megszallnak az orszagunkat, mint nyugateuropat.
Prológ. Van két, közel egyenlő nagyságú választói halmaz. Az egyik egységes a hitében és tetteiben, a másik meg képtelen magát megszervezni a győzelemhez. Ugyanakkor csalást sejt, diktatúrát vizionál a vesztes, forradalmat, polgárháborút a győztes.  A választás és az eredménye legálisnak mondható.…..
8:40 A lábon lőtt Magyar Nemzet 2018.04.14 09:36:27
Simicska Lajos a költészet napján bezárta a Magyar Nemzetet, az újságírók május elejéig még kapnak fizetést, aztán ha nem sikerül eladni, úgy járnak, mint a Népszabadság közössége: szélnek eresztik őket. Orbán Viktor régi harcostársa csomagban szeretné eladni a Lánchíd Rádiót, a Heti Választ és a…..
Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra…..
Kedves tüntetők, Először is, hadd szögezzem le, örömömre szolgál, hogy vannak még az országban, akik unják az Orbán-rendszert. Bár azt gondolom, ha nagyon a részletekbe mennénk, az jönne ki eredményül, hogy nagyon nem vagyunk egy platformon, egy poszt erejéig most vállaljunk…..
Különösen nem ötből négy. Az a négy, amelyiket Nigéria lakosainak AIDS-es 80 %-a megerőszakolt. És most persze AIDS-esek lettek, de minimum HIV fertőzöttek. Ezt mind ifjabb Lomnici Zoltántól tudtam meg, aki alkotmányjogászhoz illő elfogulatlan szakértelmével világosította meg az elmém. Talán…..
Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá 2018.04.10 01:23:27
@Brendel Mátyás: "Fideszes magyarok nagyobb férfisoviniszta barmok vagytok, mint sok muszlim. a nőiteket veritek, erőszakoljátok. "

Eloszor is az a mi dolgunk, hogy mit csinalunk a magyar nokkel, es oriasi kulonseg, hogy mi dugjuk meg oket, vagy valami mocskos undorito arab.
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
Egy régi svádájú antiimperialista. (Az illető már nem él.) „A miniszterelnök közölte: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.” (Orbán:…..
Na de, akkor kire szavazzak? Három héttel a választások előtt erre a kérdésre továbbra sincs egyértelmű válasz. Egy biztos, kormánypártra soha. Ha csak a felszínt látja a választópolgár, már akkor is megzavarodik, és döntésképtelen lesz. A Fidesz rendesen tolja a kampányt. Megint egy zsák…..
Néhány hónapja még a miniszteri bársonyszékeket osztogatták egymás között a kormánypárt meghatározó politikusai, most néhányuk fejében még az is megfordult, hogy akár az is megtörténhet, hogy be se kerülnek a Parlamentbe. Az ellenzék a lehetőségekhez képest jól hajrázik, ám az igazi kérdés az, hogy…..
Biztosan neked is lennének kérdéseid ahhoz a politikushoz, aki téged készül képviselni a választásokon. Sokan vannak ezzel így. Mégis kevesen jutnak el odáig, hogy fel is tegyék a kérdéseiket, és tájékozódjanak a jelöltek programjáról, vagy bármilyen személyes benyomást próbáljanak szerezni egy…..
Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá 2018.03.07 12:02:16