Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpetya

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iskolakezdés idején az albérlet árak emelkedése szinte kimeríthetetlen beszédtéma. Sokan kezdik külföldön is a tanévet, vagy akár eddigi életüket feladva próbálnak szerencsét máshol. Itthon 250ezer Ft környékén már elég menő helyet tudunk bérelni, de vajon milyet kapunk…..
Belsőség Visszanyal a bringasáv 2014.11.11 15:44:54
Nagyon nem kell ehhez írni kommentárt. François Gissy nem szívbajos. 333, jól jegyezzék meg.  ..
Mi is megírtuk korábban, hogy a Discovery Channel egyik legsikeresebb műsorának, a Man vs. Wild (Ember a vadon ellen) című dokurealitynek maximum a címe veszélyes, hiszen a főszereplő Bear Grylls a vadon helyett pihepuha ágyban alszik a forgatás alatt, és a nyersen elfogyasztott…..
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
Facebook Utálom... 2010.04.23 12:06:00
Facebook klubok górcső alatt, az utálom címszó keretein belül... Vajon mit utál a magyar nemzet a Facebookon? Mekkora IQ-ra vallanak a klubok? Mai keresésünk az utálom szóra irányult, és meglepő 169 találat érkezett a dologra. Lássuk hát Mit utál a magyar nemzet a facebookon…..
Atya. Úr. Isten. Ezt írtam sms-ben Licának, miután elindultam hazafele a Gyradikóból, számban a gyros ízével. Lica magyarázta el, hogyan kell eljutni a helyre, amit egyébként pont ti ajánlottatok a sorozat múlt heti kezdőepizódjában, és ami visszaadta a gyrosba vetett hitem. A…..
szpetya 2011.04.26 18:22:04
Ha nem akartok kimenni az isten háta mögé gyrost enni akkor tessék ide ellátogatni:
www.antalyakebab.hu/
A nyugati és a jászai között található és állítom hogy itt ehető a legfinomabb gyros :)
Válogatást láthattok a francia utcaművész, Oakoak munkáiból. ..
szpetya 2011.04.19 12:09:49
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
szpetya 2011.03.07 10:32:23
Szolgálati közlemény:Köszönöm a magán emailekben küldött észrevételeket.Többen kifogásolták, hogy induló minőségű honlapokat is felteszek a kritikára. Néhány napon belül ezt orvosolni fogom. Lesz külön egy homokozó rovat. Ide kerülnek át azok az oldalak, amelyeken első…..
Ezt minden alkalommal el fogom mondani, ha olyan oldallal találkozom, ami ingyenes tárhelyen van. Kattints ide és elmondom, hogyan tömöd más zsebét, ahelyett, hogy a sajátodba tennéd a pénzt! És akkor vesézzük ki az oldaladat Kezdjük a főmondatoddal: Miről is szól az oldalad?…..
Egy speciális témában már két honlapkritika érkezett. Ez a téma az SAP.   <--->…..
Kritikus honlapkritika: baudocu.hu 2008.06.10 09:30:00
Nem vagyok szakmabeli, de annyi érdekeset találtam az oldaladon, hogy el is telt jó néhány perc, amig végignéztem a számomra érdekes termékeket...Tényleg semmi kifogáolni valót nem találtam így elsőre ezen a szakmai portálon. Valahogy ilyennek kell lennie...Háháááá! Azért…..
Ehhez az oldalhoz nem kell semmit sem hozzáfűznöm... Minden benne van... Én nálad szereltetnék...De azért van valami, amit javítani javaslok: A menü sárga lapon fehér betűk... Csak azért nem esett ki a szemem, mert a szemüvegem megfogta...És még egy: Ha ilyen jó a honlapod, akkor…..