Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piglets

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan cikkek, amiknek nagyon nehezen állok neki, és vannak olyanok, amiknek kezdetét nem győzöm kivárni. Ez most az utóbbi lesz, így alig egy hét használat után próbálok véleményt alkotni az eddigi legszebb telefonomról...
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Tóni nem az a spúr fajta, na. Szereti a luxust és van ízlése is hozzá. Tóninak James Bond volt a jele az oviban, és úgy gondolja, hogy korlátlanul szórhatja az adófizetők pénzét bármire. Tóni már csak ilyen. Vannak neki gyengeségei. Elcsábul könnyen.  ..
piglets 2016.10.05 21:50:48
@Ballib cenzúrázók réme 18:

Ja, de a Kóka azt előbb vette, mint politikus lett, de mindegy Te ezt úgy sem fogod fel... Olyan cégekbe volt benne, mint az Elender, ami akkor magasan piacvezető internetes cég volt. Bár gondolom ebből a mondatból nem sokat értettél.
(Mottó, utólag:Hogy irjuk azt, hogy bammeg?1. Ha ige, sz-szel és külön, ha rémakiemelő partikula, z-vel, és egybe.2. Három ponttal.) Subject: kerdes Date: Wed, 23 Feb 2005 15:03:16 +0100 From: angelday To: zsb@mail.index.hu Bela, „3 órára kell menjek a fogorvoshoz” vs…..