Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gico

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a jó gazda magot vet, tudja mit kell tennie, hogy a növény erőssé, széppé fejlődjön. Nem tesz bonyolult dolgokat, de azokat szerető gonddal, odafigyeléssel és következetesen teszi.  Nem is okoskodik bele senki a dolgába, mert látják, hogy a termés szép. Amikor a rossz gazda magot vet tudja…..
Gico 2018.08.24 14:21:45
@Tompahawk:
Igazából arra akartam rávilágítani, hogy a káros is relatív. Testileg valószínűleg igen (merev vállak, nyak, kézfájdalmak). De mondjuk a mai társadalomban való boldoguláshoz nagy kérdés, hogy szükséges-e az a szocializáció, ami a nagy családban, természetközelben felnövő ember sajátja. A modern világ egyre jobban individualizálódik, már ott tartunk, hogy a jó értelemben vett érzékenység és szociális fogékonyság gyakorlatilag hátrány a boldoguláshoz.
   Van az úgy, amikor az ember már egy ideje figyeli az állásokat, hogy egyszer csak kiég. Egy idő után észreveszi, hogy még a kreativitást igénylő pályázatok túlnyomó része is végtelenül sablonos, egymás mellé ésszerűtlenül és átgondolatlanul pakolt szavak mind az elvárások, mind az „amit…..
Szép csöndben felszámolták az egyórás ingyenes parkolást az Allee bevásárlóközpontban. Nemrégiben még hatvan percre be lehetett állni, korábban pedig két órára is. Az új rendszerben hétfőtől csütörtökig 19-22 óráig ingyenes a parkolás. A vasárnapi mentesség maradt. További lehetőség, ha valaki 25…..
A "Winter is coming"-elszólás nem csupán a Trónok harca elhíresült mondata, egyúttal jelenti ruhatárunk, és cipőink kényszerű reneszánszát is. Uraim, mit tegyünk ha  a megfelelő elegáns téli cipő megtalálása nem könnyű, hiszen stílusosak szeretnénk maradni esős, havas,…..
Mióta elvált Tom Cruise-tól, a színésznő és kislánya egy New York-i lakást béreltek (persze nem valami 1,5 szobás bérleményre kell gondolni – olyannyira nem, hogy inkább a másik véglet a jellemző, ide kattintva megnézheti, hol éltek eddig). Most azonban megtalálták álmaik…..
Gico 2014.08.26 15:37:26
@degeco: "lakberendezés a műmediterrán - álparasztromantika jegyében" rajongóhoz van szerencsénk személyedben? :)
Gico 2014.08.26 16:23:25
@degeco: Az ízlés már csak ilyen dolog, sokféle van :)
Nyárspolgár BBQ Smoke ring 2014.03.05 00:12:14
A barbecue-technika egyik védjegye. Közvetlenül a külső húskéreg alatt keletkező, 2-8mm vastag rózsaszín gyűrű, amely a hosszan tartó alacsony sütési hőmérséklet és a minőségi, tiszta, finoman kezelt és adagolt füst eredményeként születik meg. A 110-120C körüli…..
Első kérdés, hogy lehet-e állást keresni egy ingyenes Linkedin accounttal, vagy fizetős account kell? Lehet ingyenessel is, mégpedig sikerrel. (Íme a saját esetem) Mivel a Linkedin karrierkapcsolatok kezelésére van kitalálva, egyértelműen alkalmas álláskeresésre is. Főleg, hogy…..
A magyar élelmiszeripar további pozícióvesztés elé néz, részben a "hard diszkontok" további térnyerése miatt, hiszen ott igen alacsony a magyar termékek aránya.A magyar élelmiszeripar az EU-csatlakozás nagy vesztese - fogalmazott előadásában Raskó György,…..
Gico 2011.12.03 15:49:32
@Jankove:

"Nem élnek jobban. Van a látszat, és a tény. " "Mi aki benne élünk, azért tudjuk, hogy a szép irodák, a hangzatos reklámok, a látszólagos jólét mögött azért keserves dolgok mennek."
Kikről beszélsz, ki az a mi?

Az EU az egy lehetőség a gazdaságnak, főleg belépéskor. Hihetetlen baszki, hogy egy kinyíló piacot fenyegetésként vagyunk képesek értékelni. Aki meglátta benne a lehetőséget, annak a jólét valóság. Aki meg nem...az másban sem fogja meglátni, csak sír, h korlátozzák be a többieket. Ilyen ez a mentalitás kérem szépen.

Vegyen a nép szart, drágán, ez aztán a gazdaság! Most legalább olcsón veszi a szart, ne vegyük el ezt a lehetőséget tőle, hagyjuk meg neki a piacot.

Nem ellened szól ez, csak úgy általában egy jelenség ellen.
Az IKEA hackerek újra támadnak. Néha agyament ötletek is elsülhetnek jól, és olyan dolgok kerülnek a falra, amiknek abszolút nem ott van a helye. Egy önjelölt hobbiasztalos az IKEA VIKA OLEBY asztalláb felhasználásával készített előszobai kabátakasztót. A beruházás…..
A céges gyorsulásra minimálisan készültem. Az adatok alapján az 1,4 literes karbis, benzines, 22 éves Fiat Tipótól nagy csodát nem vártam, az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a versenynek. Vagyis: kicsit lemostam, kiporszívóztam és lepucoltam a gyertyákat a látszat kedvéért.…..
Gico 2011.09.16 14:28:29
@srank: Nem járhat mindenki Bugattival...btw nem roncs, nekem is volt, a-ból b-be elvisz. Jobb mint egy 0-ás kezdőrészletes frankhiteles Astra classic.
 Szombat reggel egy holland tag föltette a Badger & Blade-re ezt a (nem új, néhányszor már használt) Rooney Style 3-3 Finest Badger pamacsot, csekély 450 amerikai dollárért. Szinte még meg sem emészthette szegény a reggelire evett tortadarás vajaskenyeret, amikor már írhatta is…..
Pamacs és penge Kölcsönpenge 2011.08.28 07:00:00
 Egy kis irodalom vasárnapra – tudjátok: táplálék, szellem, lélek... Weöres Sándor: Fabula Karinthy Gábor zsilettpengét kér kölcsön Kosztolányi Ádámtól. – Odakölcsönzöm, ha okvetlenül kell – mondja Kosztolányi Ádám –, de nem szívesen:…..
Találja meg a képen a napszemüveget!  Na jó, végem van. A Persol már kora tavasszal publikálta az őszi kollekció képeit, de akkor egyrészt még nem létezett blogunk, másrészt most van meg a magyarországi forgalmazás időpontja. A mintakollekció szeptemberben érkezik,…..
Árpád csak egy jó hobbiautót akart. Volt is egy kivételesen szép állapotú, majdnem veteránkorú, 1982-es Toyota Carina Coupéja, egészen múlt csütörtökig. Akkor lopták el az autót Budapestről, a XI. kerületből, a Mohai útról. Mivel testületileg tagadjuk, hogy a szerelem csupán…..
Geekblog The Woman - előzetes 2011.07.26 18:25:00
Az év legizgalmasabb horrorfilmjének ígérkezik Lucky McKee (MAY) botrányhullámokat keltő legújabb eposza, amelyet a legendás Jack Ketchum együttműködésével hozott össze. A trailer enyhén szólva hatásos, végre egy horrorfilm amely mer tökös lenni (igen, tudom hogy The Woman a…..
  A gyöngyöspatai Csikágó igazából egyetlen földút, a Hegyalja utca, bár állítólag terjeszkedik a szomszédos Bajcsy-Zsilinszky utca felé. Az biztos, hogy ha majd egyszer építési telket veszünk, az nem pont itt lesz, és nem is a szomszédos egy-két utcában.   Itt…..
A Főzdefeszt sikere nem múlt el nyomtalanul, azóta két fesztivál is a zászlajára tűzte a kézműves söröket, és egy harmadik – a Budavári – is ezerrel épít a kézműves sörfőzőkre. Több bolt is tart már magyar kézműves söröket, a specialistákon kívül a Katona…..
Gico 2011.07.14 09:46:17
@lilakutyak: Nem vagyok törzsvendég, de órákat semmiképpen nem kell várni, egy forgalmasabb kocsma várakozási ideje a reális. Odaállsz a pulthoz, és pár perc alatt sorrakerülsz.
Egészségedre előre is:)
Amerika azért autóbuzi szempontból nem egy rossz hely. Talán sehol a világon nincs annyi különféle bajnokság, látványos és hülye verseny, mint az USA-ban (na jó, a holland kombájn-rali azért egész szép próbálkozás). Ezek közül persze vannak, amelyek jobban…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
Gico 2011.05.17 19:09:14
@bz249:

Én inkább úgy mondanám, h azt erdemes megvenni HITELBŐL, ami mar a vegleges lesz es soha tobbet nem akar onnan elkoltozni az ember.

Kp estén még akár (reál) nyereséggel is kijöhet az ember az eladásból.
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..