Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalmiv

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem is tudják ezekről a helyekről, hogy független államok, pontosan azért, mert Olaszország és Franciaország teljesen körülöleli őket. Mindegyikben van valami azon túl, hogy dobogósak az Európa legkisebb országai versenyben. Főként a turizmusból tartják fenn magukat és kitartanak…..
Már nem kell sokat várni a Jurassic Park rajongóknak, hiszen június 7.-től a teljes filmet megnézhetik, nincs szükség találgatásokra az előzetesek alapján. A Jurassic World: Bukott birodalom utolsó előzetese is napvilágot látott, és ha csak ezt látnánk, azt hinnénk egy horrorfilmbe csöppentünk. A…..
Kevés olyan horror kedvelő van, aki ne látta volna már legalább egyszer Alfred Hitchcock Psycho-ját. A film híres zuhanyjelenete rengeteg más horrorfilmet inspirált, sőt még vígjátékokat is.  De vajon miért lett fekete-fehér, ha a korabeli technológia már bőven lehetővé tette volna, hogy színes…..
Magyarország számtalan tehetséges rendezőt tudhat magáénak, akik nem csak filmekben kamatoztatták tudásukat. Az ifjúsági sorozatok igazi családi kikapcsolódást jelentettek a XX. században. Jellemzően 4-8 részt élt meg egy-egy magyar sorozat, de annál kalandosabbak és szórakoztatóbbak voltak. ..
Az állatkertek világszerte nyújtanak kikapcsolódást a családok, párok, gyerekek, idősek számára egyaránt. Egyre modernebb megoldások és projektek léteznek arra, hogy ezekben a komplexumokban minél komfortosabban érezzék magukat az állatok. Fontos küldetésüknek tekintik az állatparkok, hogy minél…..
A cigaretta reklámok nem nyerhettek túl nagy teret, hiszen Amerikában 1969-ben Nixon elnöksége alatt megszületett a közegészségügyi cigarettatörvény. A törvény többek között a dohányáruk reklámozásást tiltja (TV-ben és rádióban) és egyben kötelezővé teszi a figyelmeztetéseket. Magyarországon az…..
Akadnak világszerte ismert színészek, akikkel bizony nem könnyű együtt dolgozni, de mivel profik a szakmájukban, nekik mindenki elnézi. Van, aki modorával vált ki negatív véleményt másokban, van aki stílusával és akad olyan, aki egész egyszerűen csak nehéz eset. Egy-egy film forgatásán jelentősen…..
A magyarok fesztiváljai híresek Közép-Európában színvonalas fellépőikről, jó helyszíneikről és kedvező áraikról. Rengeteg külföldi fiatal választja például a Sziget fesztivált vagy a Volt-ot. Akadnak azonban világszerte sokkal nagyobb volumenű fesztiválok is, ahol a legnagyobb partiarcok legalább…..
Az utóbbi néhány évben nagyon divatosak lettek az úgynevezett "barber shop"-ok és a hipster szakállak. A megnövesztett arcszőrzet nem volt kimondottan népszerű  XXI. században ezidáig. És ha hódít a szakál, akkor hódít a bajusz is, de nagyon nem mindegy, milyen.....
Ezen a héten került mozikba a Marvel várvavárt filmje, a Bosszúállók: Végtelen háború. A film amerikában már tarol, Magyarországon pedig kíváncsian várjuk a mozis statisztikákat. Mindenesetre az biztos, hogy látványban ütős lesz, ahogyan azt eddig is megszokhattuk a Bosszúálló filmektől. Gyűjtöttünk…..
A tavaszi fáradtság előbb-utóbb mindenkit utolér. Ilyenkor nincs is jobb, mint meglátogatni az egyik közelben lévő gyógyfürdőt, hogy kipihenjük a tél fáradalmait. Szerencsére hazánk nem szenved hiányt a természetes termál- és gyógyfürdők terén. Na de mi a helyzet a világ többi részén? Most…..
Quentin Tarantino filmben először 6 éve láthattuk Leonardo DiCapriot, Calvin Candie-ként (Django elszabadul). A rendező és forgatókönyíró elmondása szerint DiCaprio-t tartja az egyik legtehetségesebb színésznek, nem véletlen tehát, hogy legújabb filméhez is őt választotta. ..
Sokszor egyszerűbb interneten kiválasztani az álomruhát, mint végigjárni az üzleteket és órákat tölteni próbálgatással. Különben is a képeken mindig olyan csinosak és álomszépek a ruhák. Ezek a lányok legközelebb kétszer is meggondolják, hogy rendeljenek-e online ruhákat.....
Az interjú Nem meglepő, hogy a 2014-es Az interjú című film kiverte a biztosítékot bizonyos országokban. A film ugyanis arról szól, hogy két újságíró megpróbálja megölni Észak-Korea államfőjét, Kim Dzsongun-t. Oroszországban betiltották és természetesen Észak-Koreában is, ahol egyébként elvből…..
Grill szendvicset nem csak reggelire lehet enni, laktató, ezért akár egy ebédet is kitesz. Ha már unod a sonkás-sajtos verziót, érdemes valami újjal próbálkozni. Variálhatod a sajtféléket, tegyél bele gyümölcsöt, gombát, sonkaféléket, zöldséget...
A tavaszi kertnek megvan a maga varázsa, csak kiülni egy könyvvel, egy hideg üdítővel és élvezni a napsütést. A kertet nem csak növényekkel lehet feldobni, egy kis kreativitással mesébe illő udvart varázsolhatunk. Ezúttal inspiráló ötleteket gyűjtöttünk kerti…..
Sokszor amit a vásznon látunk illúzió, a színészeknek jó érzéke van ahhoz, hogy megmutassák a nézőknek azt a bizonyos "kémiát". De van, amikor a valóságban is elindul valami és nem csak a filmben születnek ütős párosok. ..
Idén nagyon divatosak a színes, kissé derék alá érő farmer kabátok. Egy szellős napra vagy tavaszi estékre tökéletes választás lehet. Nem kell megijedni a színektől, bátran lehet kombinálni a különböző árnyalatokat. A farmer kabát jól mutat szoknyával és nadrággal…..
Amióta filmek vannak, azóta léteznek az igaz történeteket feldolgozó alkotások. Hátborzongató az az érzés, amikor tudatosul bennünk egy-egy film végén (legyen az műfaját tekintve bármilyen), hogy igazából megtörtént mindaz, ami a képernyőn csak kitalációnak tűnt. Olyan filmeket gyűjtöttünk, amiknek…..
Zöldségekből, gabonafélékből,túróból sokkal változatosabb köreteket lehet készíteni, mint azt elsőre gondolnánk. Adunk néhány ötletet, hogy mivel dobd fel a tányérod, ha unod a sült krumpli és a rizs váltogatását. ..
Az okos háztartási gépek megjelenésekor úgy tűnt, bármi, amit "okosítaninak" biztosan sikeres lesz. Vannak tárgyak, eszközök, amiknek az egyszerűségében rejlik a praktikusságuk. Gyűjtöttünk néhány tárgyat, amiknek teljesen haszontalan funkcióik vannak. A kitalálók kétszer is meggondolhatták volna,…..
A japán anyukát megihlették alvó gyerekei, ezért lefotózta őket, de nem az ikrek voltak a fotók érdekességei. Ayumi Omori felöltöztette a gyerekeket, vicces és aranyos kontextusba helyezte őket. ..
A tavaly megjelent Stephen King regény alapján készült film hatalmas siker volt, Halloweenkor is minden tizedik ember Pennywise-nak öltözött. A könyvből már készült egy film 1990-ben, azonban az új verzióban a cselekményt ketté választották. ..
A főfogás előtt étvágy-serkentőnek érdemes néhány gusztán tálalt hideg falatot rakni a vendégek elé. Ezek az előételek nem igényelnek sok időt vagy szakmai háttértudást. Nasiként, beszélgetések mellé is jó ötletek, vagy akár uzsonnának. ..
Gyakran alulértékeljük az előszoba atmoszférájának fontosságát. Csak egy kicsi szoba, ami összeköti a bejáratot a többi helyiséggel. Némi kreativitással azonban különleges és vidám külsőt kölcsönözhetünk előszobánknak, így garantáltan pozitív lesz az első benyomás annak, aki belép a lakásba. ..