Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadess

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jöhet még? RTL Klub reklám a TV2-n? Midnen ötödik Coca-Cola-kupakkal nyer egy doboz Pepsit? Minden LMP-önkéntesnek ingyenes Jobbik-tagság? Rejtély! Hamarosan utánajárunk... ..
Azt mondja Hajdú János, a TEK vezetője: ma nincsenek Magyarországon olyan fegyveres csoportok, amelyek olyan problémákat tudnának okozni, amelyekkel kormányok lennének megdönthetők, vagy amelyek emberéleteket követelhetnének.Lehet, hogy ma nincsenek, de tegnap voltak, és ebből…..
Egy kérdésem lenne: ma reggel láttam, hogy bontják a Metro Klub homlokzatát. Tudsz erről valamit? Egy molinó szerint kávézónak akarják kiadni a helyiséget. De mi a csöcsért verik szét? Megköszönném, ha tudnál válaszolni. Üdv: BBalázs.   Nos tegnap többen is jeleztétek,…..
Ahogy arról az Urbanistán is szó volt, Erick van Egeraat "kissé módosította" a Városháza Fórum tervét és egy 65 méteres tornyot biggyesztett az épülethez. Hogy hogy fog kinézni azt mostanáig nem tudtuk, de a hg.hu-ra ma feltették a látványtervet. További részletek…..
Elkészült az Insane Fonogram díjas Our Island Our Empire nagylemezről a második videoklip a 33 című dalra. A felvételek idén júliusban zajlottak Béres Gergely irányításával, a már szokásosnak mondható balti államokbeli Insane-turnén. A kamera végig pörgött, közel hétórányi…..
A 4-es metró két fúrópajzsa már elhagyta Budát és mindkettő a Fővám téri állomás dobozszerkezetében áll. Eközben zajlik a kiszolgáló telep átköltöztetése Kelenföldről a Műegyetem rakpartra és lassan a Fővám tér is kezdi elnyerni végsó képét. Lássuk, hogyan is…..
Begördült az első belga busz Budapestre. A nyár folyamán még 31 társa követi. Éjszaka megérkezett az első használt csuklós Belgiumból, értesültünk a BKV közleményéből. A közlekedési cég képeket is küldött, ezek lentebb láthatók. A korszerű, alacsony padlós jármű…..
Budapesten egyre több közterület újult meg az utóbbi évtizedben. Sajnos ezek a felújítások teljesen koncepciótlanok, és hihetetlenül rossz kivitelűek. Viszont a most következő projekt, a 2002-ben  elkészült Szabó Ervin tér-Reviczky utca-Ötpacsirta utca felújítás mindig is…..
"Több száz divatmárkával várja a vevőket az ősszel megnyíló Allee. Több nemzetközi cég a budai Skála helyén felépült bevásárlóközpontban debütál a budapesti vásárlók előtt." - írja a Napi Gazdaság. Azon gondolom senki sem lepődik meg, hogy lesz benne C&A,…..
Már nagyon rég óta szerettem volna feltenni egy Tudta-e Ön vajon, hogy... kezdetű kérdést, amelyet úgy folytattam volna: ...Calvin Klein még él? meg ...a szülei kivándorolt magyar zsidók voltak? Sajnos mindezidáig nem volt lehetőségem erre, na de most itt az apropó! Ugyanis a múlt…..
     Bershka Unalmas a Promod? A könyöködön jön ki a Zara? A New Yorker túl gagyi? Nem szereted a kis boltokat? A megszokottnál drágábban viszont eszed ágában sincs divatozni? A Bpbutik leánysága alternatívákat keresvén ezúttal a Bershkában kötött ki. Hol:…..
Mivel egyes férfi olvasóink panaszkodtak, hogy túl kevés poszt foglalkozik az ő igényeikkel, most örömmel muatjuk be Gábor új szerezményét, amit a Reserved-ben vett az Árkádban. Egyrészt a világoskék nagyon szexi szín pasikon, másrészt pedig a 9990 forintos pulcsit most 3990-ért…..
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..