Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pzs79 (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nálunk jobban senki nem érti a felzúdulást, a pokoli, gyilkos indulatok zabolátlan felszínre törését egy-egy cikk kapcsán. Az anyázási lehetőség csak egy kattintásnyira van, sokan nem is várják meg, míg csökken a fejükben a nyomás. Ezekből pedig mi karácsonykor mindig…..
Kétszer is jártam hétfőn Ferihegyen: egyszer korán reggel, családi ügyben, egyszer dél körül, immár hivatalból, hogy az önök szeme lehessek, kedves olvasók. A lényeg: mindkét alkalommal az M0-án mentem.   Dombnak fölfelé kapaszkodósáv nyílik Sok rosszat el lehet…..
kár-park SX4 elölről, hátulról 2008.07.05 08:09:00
A legnagyobb itthon gyártott Suzukink, az SX4 nem volt szerencsés. Egy teherautó támadta meg hátulról, gyakorlatilag mindent kilapítva, kisajtolva belőle, a bal hátsó lámpától kezdve, módszeresen előrefelé haladva.A teherautó sajnos elkapta a bal hátsó futóművet is. Az egészet…..
pzs79 (törölt) 2008.08.06 08:48:35
Egy Sz@r kocsi meg egy jó kocsi között még mindig sokkal kisebb a különbség (mindenki helyettesítse be azt, amit akar), mint egy sz@r kocsi meg a gyaloglás között
kár-park Víz, olaj, téká 2008.08.03 07:25:00
  Állítólag aznap több autó is elvérzett azon az olajtócsán, amin ez a Meriva is. Igazából nem történt semmi különös, az Opel jött lefelé a lejtőn. Aztán az egyik kanyarban volt egy kis olaj az úton, meg esett az eső is. Hát ez lett a vége: padka és oszlop. A hasonló…..
Feleségem nem szereti a BX-et. Minden áldott nap elmondja, hogy vegyek valami rendes autót, mert a télen ezzel nem fogok tudni bejárni. Némi igaza lehet, mert a szomszédok szép sorjában veszik az összkerékhajtású kocsikat. Biztosan telebeszélték a fejét. Automata váltós,…..