Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chrom

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
Szia! Az előbb akadtam a blogodra, s nagyon tetszik, mivel én is szívtam/szívok eleget.   Volt egy érdekes nyaram, amikor megint munkát kerestem. A hirdetés: asszisztens egy logisztikai cégnél. Két és fél egyetemi diplomával meg tanári tapasztalattal gondoltam megpróbálom. Én…..
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..
október 1. Barátom, Misi gyalog jár munkába a Lánchídon keresztül. Ráérős ember, ballagás közben kitalálta, hogy minden nap rögzíti a híd melletti munkaterületet, hadd derüljön ki, mennyire csipkedik magukat a Budapestet lebénító építkezés főszereplői. Jó hírem van, itt…..
Chrom 2008.10.07 15:21:09
LBI egy új telefonos lehúzásra hívta föl a figyelmünket: emelt díjas külföldi számról hívják a mobilokat, amit se fölvenni , se visszahívni nem szerencsés. A +3598-as számokkal legyünk gyanakvóak, kivéve ha tényleg megváltoztattuk egy cseh hölgy életét az utóbbi időben.…..
Marciék biciklivel túráztak volna Passautól Bécsig, de Bécsben sem német, sem osztrák IC-re nem engedték fel őket, pedig online még helyjegyet is vettek rá: Az egész úgy kezdődött, hogy gondoltuk, elmegyünk biciklitúrára, Passautól akartunk Bécsig a kék Duna partján tekerni,…..
B.Cs. nem fizetett időben, hát szerződést bontott vele a T-online. Megteheti, megtette. De vajon megéri egy több éve nagyjából rendszeresen fizető, nem panaszkodó, türelmes ügyfelet elveszteni?Íme egy levél. A T-online szamla@-ának küldtem ma, elküldöm nektek is, hátha jó lesz…..
Pontokba szedett magyarázatokkal ellátott levelet kaptunk egy olvasónktól, akit megszivatott a Dagály Strandfürdő cseppet sem felhasználóbarát belépődíj-rendszere. Van téli, meg nyári pénztár és számtalan féle konstrukció, amin a Homár így elsőre nem igazodott ki, de hát mi…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Jó lehet IX. kerületi polgárnak lenni, de a Nagy Világháló ismert tulajdonságai miatt a Föld összes magyarul tudó embere hasznos ismereteket meríthet abból a weboldalból, amit Moon véletlenül talált meg. A gondos ferencvárosi elöljárók a "Viselkedési normák…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Attis egy hitelkártyát szeretett volna a Raiffeisentől, de a csendes bankfiókban már megneszelték a gazdasági világválságot, úgyhogy inkánn ideoda tologatták a papírjait, amíg meg nem unta és elment máshoz: Tudom, nem vagyok sikeres ember, de nemrégiben igényeltem egyik…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
Chrom 2008.08.18 22:54:43
Hiába vitte bíróság elé a hazugságon kapott cég a Bonux mosópor versenyfelügyeleti ügyét, a tábla jóváhagyta az ítéletet, csak bírság összegét csökkentette. Ha valaki emlékezne, a reklámokban "rendkívüli tisztítóerővel" ruházták föl a terméket. Részletek az…..
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..