Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boldizsár Ági

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Go.Flow.Coach Szerelem. 2019.04.15 11:04:49
Szerelem? Szerelem.  Van az a szitu, amikor az összetalálkozásból szerelem lesz. Elsőre. Nincs semmi kérdés. Nincs kétség. Tudod, hogy amit ad neked, az jó, hasznos. Persze az sem árt, ha nyitott vagy. És, amikor megengeded magadnak, hogy hasson rád.  És nincs szükség szavakra, mert az illatával…..
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Boldizsár Ági 2018.05.21 13:22:28
@Macska_fogó: szia.
Rendszer van: ugyanakkor kap enni, reggel es este. A jatek akkor van, amikor hazaerek, a munkabol, egyeb talalkozokrol, es ha igenyli. Kuckoja nincs, mert persze nem megy bele es ott alszik, ahol akar :D tobb helyen a lakasban, ejjel velem, az agyban. Arra is gondoltam, h keves neki az inger.
Boldizsár Ági 2018.06.04 18:30:16
@Macska_fogó: koszonom szepen. Igen, nezelodik ablakban, akkor lefekvesem elott jatszom vele, rendszeresen, ahogy lehet. Egyebkent, este lefekveskor jon az agyba es velem alszik, de nem mindig. Az ajto kaparaszasa altalaban este kezdodik, de a szomszed nemi szerint nappal is tolja :/. Remelem, megszunik ez a "hobbija".
Koszonom a segitseget. Agi
Go.Flow.Coach A változások kora 2018.05.16 11:37:21
Érzem a változást magam körül. Eddig is éreztem - utólag. Utólag észleltem és raktam össze a darabkákat. Most, a jelenemben észlelem. Olyan, mint amikor egy vízzel teli kádba befekszel. Ellepi a testedet a folyadék. Érzed. De nem tudod megfogni, csupán körbe ölel a víz.  A mostani változás is…..
A napokban egy régi mintámhoz kapcsolódó felismerésem jött le infóként: rólam azt kell tudni, amit szinte mindegyik posztomban - akár itt, akár a facebook oldalamon - megjegyzem, híve vagyok az önmunkának. Azaz, hogy a régi mintáimat és hiedelmeket önmunkával tudom kipucolni magamból. Ehhez számos…..
Ma van nőnap, pontosabban 1917 óta van nemzetközi nőnap, hazánkban 1948 óta tartjuk. Apukám kislány korom óta hozott nekem, tesómnak, anyukáinknak, nagymamáinknak virágot - ma is megköszöntött. A mai napig én pedig ezt az egész nőnaposdit egy kényszernek éltem meg. Mert számomra(!) egyszerre volt…..
Kivel ne lett volna már úgy, hogy egy negatív gondolat befészkelte magát az elméjébe, és aztán szépen meg is valósult az? Tuti te is voltál már ebben a cipőben. Én is.  Ez a bejegyzés azonban nem a negatív gondolatok mentesítéséről szól, hiszen, emberek vagyunk, vannak negatív érzéseink,…..
Apukám mondta még tini koromban, hogy "kislányom, nem kell siettetni semmit, mindennek eljön az ideje". Akkor nem értettem, mit is jelent ez a mondat, sőt, idegesített is. Ezt a mondatot, azonban nem használhatod mentségként, bullshitként. Ha nincs mögötte önfejlesztés, önismeret, akkor bullshit…..