Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thíra

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemünket behunyjuk, mélyen beszívjuk a levegőt, le a hörgőcsillocskákig, elménket tisztára sikáljuk és valami szépre gondolunk, például legbensőbb énünkre, a bennünk lakozó rózsabimbóra, vagy egy tányér borsólevesre. Érezzük, ahogy lassan eggyé válunk…..
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..
Liptai Claudia kicsit belefáradt, és inkább egy celebbébivel támogatná a showbizniszt, egyébként is nyár van, ilyenkor Havas Henrik legnagyobb gondja, hogy foltot hagy napozás közben a nyakában lógó aranykereszt, arról nem is beszélve, hogy olyan rossz inget húzni, miközben a…..
Tulajdonképpen mindenről lehet reality műsort készíteni, még a kazánkovácsok vagy az üvegfúvók mindennapjairól is (lehet érdekesebb lenne, mint mondjuk a Győzike-show), miért ne legyen egy olyan, amiben le kell fogyni? 2004-ben debütált az NBC-n a The Biggest Loser nevű, fent…..
Az RTL Klub sportközvetítéseit szidni már lassan olyan, mint belerúgni a földön fetrengő Thürmer Gyulába, és közben az hajtogatni röhögve, hogy csak fél százalék baszd meg, csak fél százalék! De azért azt még sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy tegnap a Forma-1 montreali…..
thíra 2006.06.27 18:08:30
Mindenkit idegesítenek Havasnak azok az egymás hátát paskolós, bratyizós interjúi a politikusokkal, amikor baromi oldott a hangulat, pártállástól függetlenül. Persze azt se lehet mondani, hogy nem szokott néha durván beszólni, ha olyan a hangulata, ha ballábbal kelt…..
comment:com Hétvégi ajánló 2006.05.20 14:17:00
Ha valaki föl tud kelni szombaton korán, akkor semmiképp ne szalassza el Az eltüsszentett birodalmat, amely kilenckor kezdődik a Dunán. A Filmarchívum által felújított, '56-ban készült mesefilm ez, sokáig be is volt tiltva. A színek majd kicsattannak, és olyan színészeket…..