Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyúúúlacska

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Magyarország lelépett a színpadról, ezzel pedig elhalkultak a Dalfesztiválban kétkedő hangok is. Pontosabban azért időről időre még felbukkannak véletlenszerű oltások, így legutóbb a Will Ferrell és csapata által készített Netflixes film kapcsán. De miért szúrja sokak szemét ez a nagy múltú…..
Ellie Goldstein 18 éves, brit, szeret olvasni, táncolni, és modellkedik. Ez a leírás eddig sok lányra ráillene, Ellie Goldstein azonban Down-szindrómával él. És nem mellesleg: őt választották ki arra, hogy a Gucci Beauty új szempillaspirálját reklámozza. Nőként nehéz nem érezni azt a nyomást, amit…..
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
Otthon sem maradunk anélkül az agyalás nélkül, hogy megrendeljük-e az új iPhone-t? Az Apple szerdán mutatta be az új iPhone SE készülékét amit külsőre igen könnyen összetéveszthetünk az iPhone 8-al, de közel sem róla van szó. Az új telefon fekete, fehér és fekete/piros színben lesz elérhető. Mint…..
Ha fizetünk egy külön szolgáltatásért, amit aztán a szolgáltató hibájából nem tudunk igénybe venni, akkor elég jogos követelésnek tűnik visszakérni a szolgáltatás árát. Na nem úgy a Wizzair-nél! Olvasónk is bebukta a 20 eurós külön helyét, amikor a Wizzair másnak is eladta azt. A légitársaság…..
Már a nemzetközi szaksajtó is azon mulat, hogy a nagyságára és olcsóságára oly büszke Ryanair elkezdett szinte minden Wizz-járatnyitásra ugyanazzal az útvonallal reagálni. Kommunikációs szinten továbbra sem vesznek tudomást a kistesóról, de elég nehéz már tagadniuk, hogy erősen szemmel tartják. Mi,…..
nyúúúlacska 2019.09.13 11:21:18
@Fillér B. Gusztáv: Miért? Én special akkor sem ülnék fel fapadosra, ha nekem fizetnének érte. Mert ha minden rendben, akkor okay - de ha valami gáz van, akkor magadra vagy hagyva. Én ezt nem kockáztatom, eddig is remekül bejártam a világot úgy, hogy soha nem ültem még fapadoson - ezután is menni fog.
Szakszervizes, ügyfélszolgálatos, eladó: mindenkinek megvan a saját véleménye Lilláék hűtőajtó-szigeteléséről. A cserélhető, ám mégsem cserélhető szigetelés eközben nem tudja, mit is csináljon. Az élet tele van bizonytalanságokkal. A mi kis történetünk egy költözéssel és a hozzá ajándékba kapott…..
János a munkájához rendelt az Extreme Digital-tól egy kis faszenest szép nagy grillsütőt, aztán hiába várta a futárt. Illetve jött az, csak nem akkor, amikor várta, és ezzel vége is, nincs több esélye arra, hogy valaha is süssön ezen a grillsütőn. De miért kell azonnal törölni a rendelést? Kedves…..
Ha egy drága holmit vásárolunk, különösen szeretjük tudni, hogy valóban azt kapjuk e a pénzünkért, amiért fizettünk. Vásárlónkat nem hagyja nyugodni, miért hiányzik a megszokott felszerelés a felsőről, a boltban viszont hiába kérdezte és utólag sem kap választ. A napokban anyukám vásárolt egy…..
nyúúúlacska 2019.08.23 10:03:24
A repülőgépek vészkijárata melletti üléseken 18 éves kor alatti utas nem ülhet, ez minden gépen így van. De tegyük fel, hogy erre nem gondolsz, amikor online megveszed a jegyeket. És? Majd a rendszer úgyis szól, ha valami nem stimmel, igaz? Na, a kiwi.hu rendszere nem, bár születési dátummal kellett…..
nyúúúlacska 2019.08.22 09:57:35
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Maradjunk annyiban, hogy jó nekem. És mivel őszinte ember vagyok bevallom, mélyen lenézem a fapadosokon vergődő, fillér****ó aljanépet. Csak mert jogom van hozzá, ahogy jogom van a saját véleményemhez is meg ahhoz is, hogy bármelyik nyilvános fórumon leírjam. Akinek nem tetszik, az bek....., izé, görgethet tovább. Bocs.
nyúúúlacska 2019.08.23 05:20:06
@hidegsegg: te szerencsétlen, egymástól függetlenül mindegyiknél törzsutas vagyok, tényleg ennyire hülye vagy..? :DDDDD
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
Ne mindig csak a botrány és a mérgelődés! Kellenek néha azok a kérdések is, amik segítenek eligazodni a fogyasztóvédelem zavarosnak tűnő világában. Ezért örültünk Dani kérdésének, aki a szavatosság borzongató fogalmáról kérdezett minket. Egész pontosan arról, hogy mit takar a bizonyítási…..
nyúúúlacska 2019.05.10 10:16:39
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
A webkettőnek köszönhetően ma már néhány kattintással tömegeket tudunk invitálni, hogy álljanak egy jó ügy mellé, vagy határolódjanak el egy másiktól. A TV-s társadalmi célú közlemények netre exportált verziójának megjelenésével egyre több fórumon tudunk segítséget nyújtani rászorulóknak, jótékony…..
nyúúúlacska 2019.04.24 10:04:31
@Eugene Horse: Egyetértek. Nem az én feladatom, hogy pl. a blikk.hu napi tarhálós cikkjeinek végére odab@szott számlaszámra pénzt küldjek.
Először is had' kérjek átlátszó módon, pökhendi bocsánatot, amiért a tegnapi napon, nem tiszteltem meg kiteljesedett női identitásodat. Bocsáss meg, amiért nem kopogtattam be aranyesővel kidíszített ajtódon, hogy valami netről nyúlt, de kevésbé ismert rímpárral, esdekeljek térded előtt, hogy olyan…..
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Kevés pocsékabb dolog van, mint hosszan várakozni egy repülőtéren, pláne egy hosszú út közben átszálláskor, vagy késő este. Erre kínál most megoldást a washingtoni nemzetközi repülőtér...
Hazánkban többen olvasnak egy-egy fogyiblogot, mint kortárs szépirodalmat. A kellően kitartó és kellően megosztó alternatív életmódváltók előbb-utóbb mainstreammé válnak. Hatalmas rajongótáborral rendelkező, fiatal YouTube, Insta, Facebook-életmódváltók közül választhatunk. De Schobert Norbi…..
Bár jó ideje élünk a permanens akciók, leárazások, kuponos hétvégék, szezoneleji- és végi sale-k világában, a lakosság egy részére továbbra is mágikus vonzerővel bírnak a figyelemfelkeltő táblák, áthúzott árak és minuszolt százalékok, amik sajnos sokszor csak mézesmadzagok. Nincs jobb tanácsunk:…..
Ha valaki csak azt engedheti meg magának, hogy turista osztályon utazzon, a repülés valamennyire kényelmetlen lesz a toleranciaszinttől függően. Azonban akik egy kicsit szélesebbek, legalábbis a repülőgép elrendezéséhez mérten, azok különösen kényelmetlen útra készüljenek.…..
Mi lapul a valóságban az álmok szigetén? Érdemes jönni? Szeretjük: 1) Tökéletes és egyenletes hőmérséklet. Szeretem Egyiptomot is, de ott a 29 fokos víz mellé 40-45 fokos levegő van, amibe bele lehet halni. Itt a víz meg a levegő most nagyjából azonos hőmérsékletű, szóval nem veszed észre, ha…..