Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSZP Magyar Szemkilövők Pártja

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• A magyarországi tiltakozások sikeréhez döntő, hogy az ellenzék a maga oldalára állítsa a vidéket  • Elszabadultak az osztrák szélsőjobbosok, Orbánt Európa megmentőjének tekintik és a legközelebbi választáson le akarják nyomni a Néppártot  • Nem tudni, mi okból, de a német liberálisok főtitkára…..
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
Ma már kormányoldalon sem fecsérelnek időt és energiát annak a ténynek a tagadására, hogy minden, ami a Fideszben történik, egyedül Orbán Viktor döntéseitől függ. A miniszterelnök hatalmának kiteljesedése azonban nem pusztán saját pártjára, hanem a kétharmados parlamenti többségén keresztül az egész…..
Az Y,és a Z generációt sajnálatos módon kevésbé érdekli a politika,és a politikai közélet.Én,mint 15 éves "kiskamasz" kerestem a miértjét,és a miértre a választ.Mindig is kitűntem a tömegből azzal,hogy engem érdekelt a politika,hogy én igen is beszéltem róla! Úgy gondolom hosszú keresgélés…..
Kezdem azzal, hogy én nem tartozom azok közé, akik szigorúan helytelenítik, ha valaki nem vesz részt egy parlamenti választáson vagy népszavazáson. Tiszteletben tudom tartani az álláspontodat, mert szerintem egy többé-kevésbé működő demokráciában teljesen elfogadható az is, ha az emberek bizonyos…..
MSZP Magyar Szemkilövők Pártja 2018.03.29 15:21:48
@_B_: "Az egyetlen valós alternatíva a Jobbik lenne, ""
Hat persze kivallo alternativa lenne, az iszlam fanatista Vona Gabor, aki 0-24 oraban retteg allahtol.
Csak azon csodalkozom, hogy meg nem robbantotta fol magat a parlamentben, egy szoges bombaval.
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
  Már két éve, hogy önkormányzatunk úgy döntött, hogy szeretne bekapcsolódni Európa vérkeringésébe. Ezért rendszeresen részt veszünk különböző közvetlen EU-s pályázaton. Néha pályázóként, néha projektpartnerként. Ezért pár napja Brüsszelben voltam egy háromtagú küldöttség élén. Egy olyan…..
MSZP Magyar Szemkilövők Pártja 2018.03.19 17:00:23
@Vírusbácsi: "De valaki mondja már el, hogyha bevándorlás ne legyen, akkor mi legyen helyette? 50000 fő évente a természetes fogyás magyarországon. "

Eloszor is megoldjuk.

Masodszor pedig 10 even belul ugyis mindenki helyett robotok fognak dolgozni, es tobb szaz millio munkanelkuli lesz Europaban.

Harmadszor pedig ha nincs mas, akkor inkabb pusztuljunk ki termeszetes nepeseg fogyassal.
Ha most idekoltoztetnek tobb tiz millio arabot, hiaba marad meg nevleg az orszag, azok mar ugyse mi leszunk. Szoval elobb haljunk ki, aztan foglaljak el a teruletet, most meg tul korai.
MSZP Magyar Szemkilövők Pártja 2018.03.19 17:28:46
@Vírusbácsi:
Igen 10 ev mulva mar a munkak nagyreszet robotok fogjak vegezni, programozastol az autovezetesen at az agysebeszetig barmit.

Es ha vegul 670-en maradunk, akkor halalunkig vedjuk az orszagot. Aztan ha minden magyar halott, akkor felolem johet barki, nem fog zavarni.
De addig amig itt van egyetlen elo magyar is, addig egy negyzetcentimetert nem adunk at az araboknak.
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
MSZP Magyar Szemkilövők Pártja 2018.03.03 16:38:40
Hogy az EU használni tudja eszköztárát Magyarország ellen, ahhoz szükség volna Orbán együttműködésére is. A Fidesz mégsem tágít Sorostól a kampányban. Ausztria nem szeretne a magyar kormány farvizén haladni...
MSZP Magyar Szemkilövők Pártja 2018.03.03 16:32:12