Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Migráns Szopok Pártja MSZP

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta egyértelmű, hogy Orbán Viktor fügefalevélként használja a kereszténydemokrácia eszmeiségét annak érdekében, hogy minél több ideig élvezhesse az Európai Parlament legnagyobb frakciójának védelmét. Ha a jövő héten az uniós képviselők kétharmada megszavazza a holland képviselőnő által…..
Bár a legnagyobb fellépő még meg sem szólalt, a tusványosi Fidesz-bulin Orbán előtt is sikerült vad dolgokat mondani a résztvevőknek...
Csak egy baráti figyelmeztetés volt, semmi több...
Migráns Szopok Pártja MSZP 2018.07.26 19:04:58
@Brix: "hiszen ugyanaz az ostoba kisember tartja Orbánt is hatalomban, mint annak idejèn Kádárt... "

Ja mert a liberalis, internacionalista Kadarra aztan baromi sokan szavaztak, annak idejen.
Ma már kormányoldalon sem fecsérelnek időt és energiát annak a ténynek a tagadására, hogy minden, ami a Fideszben történik, egyedül Orbán Viktor döntéseitől függ. A miniszterelnök hatalmának kiteljesedése azonban nem pusztán saját pártjára, hanem a kétharmados parlamenti többségén keresztül az egész…..
Nem kaphat szót olyan képviselő, aki pártelnöknek szólítja Orbán Viktort, egy nap alatt eltüntetik azt a graffitit, amely a miniszterelnököt ábrázolja, a külügyminiszter pedig azzal magyarázkodik egy külföldi újságíró előtt, hogy ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett. Mindez két napba…..
Vajon a pályakezdő újságírók tudják-e, ki az a Baló György? Tudják-e, hogy a nagy öregek (Szepesi György, Vitray Tamás, Szilágyi János, Mester Ákos) közül ő az egyedüli, akitől még tanulni lehet a kérdezés mesterségét? Igaz, hogy műsorát az RTL Klub az éjfél körüli sávba dugta, aki azonban nem…..
Migráns Szopok Pártja MSZP 2018.04.06 13:37:59
Blogosz #mocskosfidesz 2018.04.05 09:13:10
Ezt még 2015-ben fotóztam a szentendrei HÉV-en. Azóta egyre csak aktuálisabbá lett, és egyre elviselhetetlenebb az, amit művelnek. A bal oldalt lévő delikvens a saját országával is. Persze megvoltak ennek az előjelei. Láttam is azokat. Mégsem gondoltam, hogy idáig jutunk. Pedig még messzebbre is…..
Migráns Szopok Pártja MSZP 2018.04.06 00:49:55
@Peter Götz: anyád=büdöskurva
B1 BLOGCSALÁD Hogyan szavazzunk? 2018.04.04 12:19:49
Most, hogy olvasom valahol: Bayer Zsolt kilépett a Magyarországi Evangélikus Egyházból, s betért katolikusnak, valamint a brüsszeli Politico azt írta, hogy a választások után Orbán Viktor hosszú börtönbüntetésre számíthat, a közelgő, április 8-i országos képviselőválasztások előtt pár nappal már…..
Reflektor Kire érdemes szavazni? 2018.03.19 11:06:53
Hatalmas a tolongás a választáson indulni kívánó jelöltek és pártok között. Igen komoly szinten megy a helyezkedés, beszólogatás és az egymás nyírása. Még 3 héttel a választás napja előtt is tárgyalások, egyeztetések folynak, azonban ezt most már be kell fejezni, irány a startvonal. A legutóbbi…..
Migráns Szopok Pártja MSZP 2018.03.21 13:35:59
@VáradiJános: " szexuálisan vagy ököllel? Nem zavart, hogy 9 éves? "

Okolel, de szekszualisan.
  Már két éve, hogy önkormányzatunk úgy döntött, hogy szeretne bekapcsolódni Európa vérkeringésébe. Ezért rendszeresen részt veszünk különböző közvetlen EU-s pályázaton. Néha pályázóként, néha projektpartnerként. Ezért pár napja Brüsszelben voltam egy háromtagú küldöttség élén. Egy olyan…..
Személyesen nem ismerem Czeglédy Csabát. De látom mi történik körülötte, és abban nagyon együtt tudok vele lenni. Éjszaka jönnek érte, még egy napot sem tölthet szabadon, máris viszik vissza a cellájába. Sötétben ragadják el a családjától, akiket már több mint nyolc hónapja nem ölelt magához. Mert…..
JogÁsz A jognak asztalánál 2018.03.03 12:31:34
Czeglédy Csaba ismét börtönben van. De hogy ez miként, s hogyan történt, ahhoz a hatóságoknak nem mindennapi törvénysértések sorozatát kellett elkövetniük. Kép: 24.hu Haladjunk lépésről lépésre. Czeglédy Csaba 8 hónapja volt már előzetesben a NAV által indított büntető ügyben, melyet az…..
„A sajtónak a népet kell szolgálnia, nem a kormányt!” Ha tippelned kéne, ez a mondat honnan való, nagy valószínűséggel valami ellenzéki blogot, hírportált mondanál, igaz? Csalódást kell okoznom… Ez a szöveg csak azt bizonyítja, hogy nincs új a nap alatt. És hogy érdemes megnézni a mozikban a…..