Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicko

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tisztító léböjt kúrát megfelelően kell bevezetni, a kúra végén pedig fokozatosan kell a szilárd ételekre visszatérni.  Mielőtt elkezded a tisztító léböjt kúrát feltétlen kérdezd ki háziorvosod vagy táplálkozás szakértő véleményét! Léböjt…..
  A helytelen táplálkozás az emésztőrendszer túlterhelődése, a rendszertelen vagy túlhajszolt életmód, a kipufogógázok, cigarettafüst, a gyógyszerek a tartósítószerrel teli élelmiszerek, az UV-sugárzás és a káros szokások mind befolyásolják testünk, szervezetünk…..
Életmód Húsvét utáni léböjt! 2015.04.06 21:26:49
  Sok finomság kerül ilyenkor az asztalokra. Te döntöd el, hogy miből és mennyit eszel.  Szinte elkerülhetetlen, hogy ilyenkor ne együk túl magunkat. Ha van kedved, időd és energiád, illetve ha érdekel a böjtölés, akkor kérlek csatlakozz hozzám ebben a pár napban és…..
Ma már köztudott, hogy az élelmiszerek nagy része nem tartalmaz megfelelő mennyiségű és minőségű vitamint, ásványi anyagot, amely az egészséges élethez nélkülözhetetlen. Ezért szükségessé vált minden ember számára a táplálék-kiegészítők fogyasztása. Az emberek…..
A boldogsághormonok egyike, a dopamin javítja idős embereknél a hosszú távú memóriát  Emrah Düzel idegkutató vezetésével 65 és 75 év közötti emberek bevonásával zajlott a vizsgálat, amelyben a résztvevők egyik csoportjának a dopamin előanyagát adták, míg a másik…..
Sokan nem tudják, hogy környezetünkben mennyi civil szervezet tevékenykedik értünk, helyiekért, betegekért, nyugdíjasokért, hátrányos helyzetűekért, fiatalokért, kulturális értékeinkért, környezetünkért, természeti értékeinkért. Sokan támogatják e csoportok működését…..
Oxigénhiányos környezetben élünk, szervezetünk, szöveteink oxigénellátottsága rendkívül alacsony. Az orvosi kutatások már több mint egy évtizede foglalkoznak azzal, milyen élettani hatásai vannak, ha plusz oxigént juttatunk a szervezetbe, és így minden sejtnek…..
 Egy csésze egészség!    Zöld tea: a hosszú élet titka!   A tea kortyolgatásának szertartása a régi japán mondás szerint: út az egészséghez! Bár manapság a teától népszerűbb ital a kávé, mégis a világon több ember iszik teát, mint a vízen kívül…..
  Igen, Magyarországon népbetegségnek számít a csontritkulás, de megelőzhető! A csontritkulás hazánk lakosságának kb. 10 százalékát, majdnem egymillió embert érint. A csontritkulás (oszteoporózis) néma, de nagyon veszélyes betegség, amely az ép és…..
  SELFBANK FINANCIAL - SBFMobilos új fizetési rendszer indul a világban, a SELFBANK MOBILE!Bankkártya helyett Mobilbank!  Az SBF új fizetési eszközt vezet be a piacra, a MOBILTELEFONT,amit ugyanúgy használhatunk pénzátutalásra, pénzfogadásra,vásárlásra,mint a…..
  Korrekt, legális, otthon végezhető Internetes munkát ajánlok, valós, kézzel fogható készpénzért. Tisztelt Érdeklődő! Korunk legértékesebb árucikke az információ, programunk ezt az értékes árucikket kínálja Önnek! A termék, amelyet Ön is…..
Nicko 2008.07.23 11:02:57
"Már megint nerm aludtam egy szemhunyásnyit sem az éjjel!Ugye nem ismeretlen ez a mondat?Ráadásul a "szemhunyás" köszönő viszonyban sincs a pihentető alvással. Rohanó világunkban egyre több ember, a felnőtt lakosság egyharmada szenved az álmatlanságtól. Ilyenkor a…..
A szer az idegrendszert is károsíthatja A szépségipar a ránctalanító kezelésekhez alkalmazza a botulinum toxint (botox), amelyről bebizonyosodott, hogy befolyásolja az idegi jelátvitelt. Olasz kutatók arról számoltak be, hogy az anyag a bőr rétegeiből az agyi idegrostokig is eljut.…..
Ha jobban megnézzük, az arcon árulkodó jeleket találunk szervezetünk állapotáról. Szem, az egészség tükre KARIKÁK A SZEM ALATT - Ha egy áttáncolt éjszaka után próbálunk lelket verni magunkba, ne feledjük,hogy a vízháztartást is helyre kell állítani. Igyunk minél több…..