Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baberta

50 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nyáron férjhez mentem, elmondhatatlanul jó érzés volt minden pillanatát magamba szívni annaka napnak. Magabiztos voltam és élveztem, hogy olyan hajam lehet, amiről álmodtam, nem kellettfélnem, hogy beleakad a szemüveg, kihúzgálja a tökéletes műgonddal helyreigazgatott tincseket. Nem csillant…..
Tisztánlátok Menyasszony dilemma 2019.10.24 11:44:10
Régen, amikor elképzeltem magam menyasszonyként sohasem volt a kép része a szemüvegem. Mikor még csak tervezgettem az esküvőt, sokat dilemmáztam, hogy kontaktlencsére cseréljem-e erre a fontos napra, de mint tudjuk a lencse nincs kibékülve a könnyekkel, a sminkkel és a hajnalig tartó táncolással.…..
Tisztánlátok Strandon szabadon 2019.09.23 09:57:23
  A nyár az az évszak, ami a legtöbb mókát tartogatja az embernek. Most, hogy véget ért összegezném nektek, hogy miért vagyok felszabadultabb nyáron a strandon mióta lézerszemem van. A forróságban, a legjobb hely, ahol a szabadságunkat tölthetjük a vízpart, de sajnos a szemüveg és a kontaktlencse…..
A Budai Szemészeti Központban, ahol a szemem műtötték, minden páciensnek felajánlják a lehetőséget, hogy írásban, vagy egy videóban mondja el véleményét a lézeres kezelésről. Velem is készült két videó, ezeket szeretném veletek is megosztani: Ezt a videót közvetlen a műtét előtt és kicsit több…..
1 éve műtötték a szemem. A legtöbb szemklinikán ez az utolsó kontroll alkalamat is jelenti. Egy kicsit aggódtam hogy mit fognak kihozni a vizsgálaton, mert a téli hónapokban eléggé száradt a szemem és féltem, hogy ez hatással lesz az eredményre. Hamar kaptam időpontot és egy doktornő megvizsgálta a…..
Tisztánlátok Első szemszülinap! 2019.05.14 11:40:32
Úgy elrepül az idő, hogy majdnem elsuhantam a szemszülinapom mellett. De egyik nap belém hasított: Már egy éve lézer szemű vagyok, egy éve hogy túlestem a lézeres szemműtéten. Így hát gyorsan foglaltam is időpontot az utolsó kontrollomra. Nagyon reménykedtem benne, hogy minden rendben, nem romlott a…..
  Sziasztok! Eljött az első szemszületésnapom, erről még írok majd, de ennek kapcsán összeszedtem az árakat. Mivel én teljes mértékben FEMTO eljárás párti vagyok, ezért most erre az eljárásra fókuszáltam!    ALKALMASSÁGIVIZSGÁLAT FEMTO LASIK INTRA…..
Újra összehasonlítom a lézeres szemműtétek árait! Én eleve a kedvezményes árakat írom be, nem az eredeti árakat. Kép formátum: Táblázat formátum:  (ne feledjétek: a Sasszem, a Focusmed és az Első Pesti lézerközpont ugyanaz a tulajdonosi kör) KLINIKA ÁRAK (az árak szemenként…..
Belejöttem az új posztok írásába. Összeszedtem, hogy hol mennyi kontrollvizsgálatot írnak elő a műtéti típusnak megfelelően. Sajnos nem tudom, hogy miért ennyire változó, mindenesetre azért vidékről megterhelő lehet a sok vizsgálat - minden alkalommal szabadságot kivenni, Budapestre…..
Sziasztok! Az egyik barátom felhívott, hogy hova menjen alkalmassági vizsgálatra szerintem. Próbáltam megint nagyon objektív lenni (bár ez szerintem olyan, mintha nem a szerelmemet választanám 5 pasi közül, hiszen már őt választottam és boldog vagyok vele), de rájöttem, hogy nem tudom fejből hogy…..
Tisztánlátok 2 hónapos kontroll 2018.06.22 06:08:00
Nagyon ideges voltam a 2 hónapos kontrollom előtt, mert a vizsgaidőszakom kellős közepén kellett visszamennem a Budai Szemészeti Klinikára.  Azért izgultam, mert úgy éreztem, hogy nem teljesít 100%-osan a szemem, estére nagyon elfáradt és időnként az egyik szememmel egy kicsit…..
Budai Szemészeti Központ oldalán itt találjátok KATTINTHATÓ!   Sziasztok! Kaptam hírlevelet a klinikától, hogy új kedvezmény elérhető. Én jó szívvel ajánlom nektek a DiamondFEMTO eljárást, a Budai Szemészeti Központban, ahol én csináltattam a szemem. Ha elmentek nyáron, akkor a műtétkor…..
Tisztánlátok Rémálom! 2018.06.18 19:24:10
A múltkor azt álmodtam, hogy megint rossz a szemem... Talán mondanom sem kell, hogy szörnyű volt. A legrosszabb az egészben az volt, hogy olyan valóságos volt. Végig azon gondolkoztam, hogy hogyan lehetséges ez miután megműtötték a szemem. Minden homályos volt, a tárgyak helyén csak elmosódott…..
Tisztánlátok 1 hetes kontroll 2018.05.07 11:46:00
Pont egy héttel a műtétem után mentem a második kontrollra. Nagyon izgultam előtte, mert ezen derül ki, hogy mennyire is látok jól a műtét óta. Én úgy éreztem, hogy minden rendben van, mert teljesen panaszmentes voltam, de azért egy kicsit izgultam a vizsgálat előtt. Amit odaértem behívtak, és…..
Tisztánlátok Árak - műtétek 2018.05.04 06:30:00
Lézeres szemműtétek árai:     Objektív számokat hoztam nektek. Van egy blog amit mindig  olvasok ezzel kapcsolatban, a pasi mindig frissíti a kedvezményeket, és mindent. Ellenőriztem az adatokat én is, de a táblázatos formát átvettem…..
Nagyon fontos téma a garancia szerintem a lézeres szemműtétek kapcsán. Én erről kifejezetten kérdeztem az orvosomat a Budai Szemészeti Központban. Sikerült összeszednem, hogy pontosan mit is jelent a garancia:   Tervezhetőség:  A lézeres látásjavítás során, az előzetes orvosi vizsgálatot…..
Egy picit szárazabb blokkal érkezem. Nekem nagyon fontos volt, hogy pontosan mit lehet, mit kell, mit tilos csinálni a műtét után. Ezeket bár ezer helyen megtalálhatjátok, szeretném ha az én blogomon is itt lenne.   Szemcseppek használata:      Az első héten: 5x/nap Oftaquix és 5x/nap Flucon…..
A műtét után egy Doktornő, Dr. Tóth Emília megvizsgálta a szemem, hogy minden rendben volt-e a lebennyel, és miután elmondta hogy mit szabad és mit nem szabad csinálnom, hazaengedett. Sajnos én azok közé a kevesek közé tartozom akiknek kellemetlen volt a műtét utáni…..
A műtét napján már eléggé izgultam, így kicsit görcsösen érkeztem a klinikára. Amikor odaértem, alig volt pár percem üldögélni, egyből szólítottak. Az optometrista hölgy nagyon kedves volt, a szemem minden értékét újra megvizsgálta, és beállította a lehető legjobb…..
  Nagyon felgyorsultak az események, el sem hiszem, hogy egy hét múlva már megszabadulok a szemüvegemtől. Amióta ez tudatosult bennem valamennyire, még jobban megfigyeltem hogy miben is zavart a szemüvegem. Nagyon várom már hogy túl legyek rajta, mert azért őszintén szólva egy…..
Boldog vagyok, mert meghoztam a döntésemet! Nagyon sok mindent figyelembe vettem a döntésnél, mint ahogy ezt ti is olvashatjátok. Alaposan utána néztem a kezeléseknek, a klinikáknak és 3 helyen alkalmasságin voltam.    Amikor már egy kicsit többet tudtam az egészről, eldöntöttem hogy…..
Helyszín: Az eddigiek közül ez a klinika volt a legnehezebben megközelíthető. A pontos helyszín a Bécsi út 183., ami Óbudán van. Elég hosszú utazás volt nekem amíg odaértem, kb. 1 óra.  Időpontfoglalás: A weboldalukon szintén online tesztet töltöttem ki az alkalmasságról és a call…..
  Helyszín: A Budai Szemészeti központ Budapesten, Tartsay Vilmos u. 14.- ben van, gyakorlatilag a Mom park mögötti utca, ami nekem nagyon jó, mert az iskolám a Móricz Zsigmond körtér mellett van és így egy villamossal oda tudok menni. Időpontfoglalás: Én…..
Helyszín: A St. James elég jó helyen, a Széll Kálmán tér mellett a Szilágyi Erzsébet fasor 33.-ban van. Ez könnyen megközelíthető autóval vagy akár tömegközlekedéssel is.   Időpontfoglalás: Itt is online alkalmassági tesztet töltöttem ki azután pedig megkerestek a call centeresek.…..
Az előző részben részletesen elemeztem a PRK és a NO-TOUCH PRK kezeléseket a 3 általam kiválasztott klinkán. Jöjjön a FEMTO LASIK avagy INTRALASIK kezelések összehasonlítása a 3 szemészeten.   Mind a 3 klinika végez femtolasik, kétlézeres eljárásokat. Saint James Budai…..