Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenderbass

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FTC-Telekom–DVTK Jegesmedvék 4-3 Fodor Szabolcs: – Nagy fegyvertény, hogy jelen helyzetünkben is sikerült megszereznünk a bronzérmet, alig tizennyolc órával az elődöntő után. Kevesen voltunk, nem voltunk frissek, nem is volt egy szép meccs – az ilyeneket csak szívvel lehet megnyerni, az…..
DVTK Jegesmedvék–DEAC 0-2 Tokaji Viktor, vezetőedző, DVTK Jegesmedvék: „Csak magamat tudom ismételni, ha nem lövünk gólt, nem fogunk meccset nyerni! Ennél többet a győzelemért, a játék tekintetében egyszerűen már nem tudunk tenni. Gólt kell lőni, a helyzeteink megvannak, a játékelemek minden…..
fenderbass 2021.10.30 20:37:01
Élőben ott voltam a meccsen. A srácok mentek rendesen. A hozzá állással nem volt baj. A tehetségből ennyire futja. A fiatalokat, akik mentek mint a mérgezett egér, így nem lehet beépíteni egy csapatba. Nincs befejező csatárunk aki a tucatnyi helyzetből gólt tudna ütni. ( Vojtkó Matyi világ életében védő volt, ne tőle várjuk a befejezéseket) Állítólag idényenként max 1-2 tehetség tud a tapasztalt játékosok mellet beépülni és fejlődni. A mostani depressziós helyzetben csak elamortizálódnak és elmegy a kedvük.
A mostani magyarázat arra, hogy ezzel és csak ezzel a kerettel indulunk az a pénztelenség. Nincs kitöltve a légiós keret sem. Minek is, akár még nyerhetne vele a csapat.
1, Ha nincs pénz akkor mitől lett volna az extra ligára. Ezek szerint az is csak egy kamu volt, csak hivatkozni lehet rá és szidni a körülményeket.
2, A dvtk-nál van kiegészítő támogatás a női focira 500 millió. SZÉGYEN!!!! A korongra nem jön semmi. Nem ismerem esetünkben az együttműködés keretét, de ha onnan semmi pénz nem jön, akkor miért is nem vagyunk sárga-feketék?
3, Pofozó gépnek indulni egy bajnokságban nem túl tervszerű lépés. Ami korábban fel lett építve - jól rosszul - az most leépül és nagyon nehéz lesz újra felépíteni.
4, Nem csak a csapat fog leépülni, hanem a közönség is. Meg lehet nézni a nézőszámokat. Nem túl izmos.
5 Voltam idegenben az Újváros meccsen. Üres lelátó, gyenge csapat. Mi néhány évvel később, de nagyon hasonlónak tűnő utat kezdünk bejárni. Igaz, most nyugodt a vezetés, mert meg van az akadémia projekt. Ne legyen igazam.
A román bajnokságban nem lesz rájátszás..
fenderbass 2021.08.17 09:27:17
@rikkitikki: ezt én is olvastam. A román szövetség döntését nem látom sehol, hogy végül is engedi indulni a két csapatot vagy továbbra is ragaszkodik a három csapathoz. A mi döntésünk világos.
A Jegesmedvék nem indulnak az Extraligában..
fenderbass 2021.07.26 23:46:03
@korxi: így igaz, nincs külső forrás, de én úgy tudom Pistaek osszesepertek a szükséges összeget.
fenderbass 2021.07.28 10:05:15
@Határbíró: ilyen nincs, csak az engedélyt sem adták ki. Szóval a Brassó jól megszivatott minket. Nélkülünk és az erdélyi csapatok nélkül sovány bajnokság lenne.
DVTK Jegesmedvék–Dukla Michalovce 2-1 Glen Hanlon: – Izgalmas meccset láttak a szurkolók. Hol működött az emberelőnyös és -hátrányos játékunk, hol nem. Egyenlő erők küzdelme alakult ki, a ráadásban nekünk ment jobban.Miroslav Chudy: – Mindkét csapat nyerni akart. Örülök, hogy egy nulla után…..
fenderbass 2020.02.29 10:00:18
fenderbass 2020.02.25 11:57:18
@freddyD: Ugyanezt csináltuk az elmúlt pénteken a MAC ellen. Úgy látszik nem csak mi vagyunk képesek ilyen baklövésre.
Mennyivel kevésbé terheli a környezetet egy elektromos autó, mint egy hagyományos? Nem könnyű kérdés, mert mindenkinek megvan a maga hite és az ezt alátámasztó statisztikája. Az egyik értelmezés szerint óriási a különbség, a másik szerint pedig nincs is érdemi differencia. Minden számsor igaz lehet…..
Vay Ádám elhagyja a DVTK Jegesmedvéket..
Ez egy rosszul sikerült világbajnokság lett..
Mikael Tisell távozik a Gyergyói HK-tól..
fenderbass 2019.04.25 17:24:16
@Consiglieri74:

Állítólag tőlünk a felesége miatt kellett hazamennie, majd még távolabb szerződött. Lehet, az asszony nem is tudott róla hogy Gyergyóban van. Biztos azt mondta csak a szemetet viszi ki a kukába, aztán most már ideje haza menni.
Glen Hanlon elhagyja a DVTK Jegesmedvéket..
fenderbass 2019.04.19 17:50:09
@Fermentátor: Nem voltak tőle elájulva.
fenderbass 2019.04.19 17:51:04
@Kegy: Ezt most minek értsük? Örülünk Vincent, vagy sem?
fenderbass 2019.04.19 17:51:54
@Fermentátor: Nem a taktikához,hanem az erőnléthez értett.
Magyarország–Lengyelország 2-1 Jarmo Tolvanen: – Beszéltünk arról, milyen fontos a jó rajt, de valamiért gyatránkezdtünk. A lengyelek nagyon jól játszottak az első harmadban és a második egyrészében is. Új játékstílust próbálunk elsajátítani, de ez most nem ment túl jól, csak aharmadik…..