Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirHónajj

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Jogában áll hallgatni 2008.09.02 09:59:00
Óriási buli lehetett a sikondai jogász gólyatáborban hétvégén! Kozsót egy hangulatos barkácskordonnal kellett megóvni, mert ugye ki tudja mire képes egy leendő jogász két boroskóla után? További remek képek a kattintás után...
Subba Hit és basszus 2008.08.08 10:56:00
A világ végezetéig tudnánk ezeket a debil emberekről debil embereknek készült debil videókat nézni. Valaki rázzon fel bennünket, ordibálja a fejünkbe hogy elég! Mit lehet tenni ha ennyire retardáltak vagyunk?   ..
Subba Minden eladó 2008.08.06 16:39:00
Ismét felbukkant egy érdekesebb hirdetés. Ha valaki mostanában egy kis tábortűz melletti zsíroskenyérre vágyik, itt be lehet szerezni egy nagyobb adaggal a hozzávalóból. ..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
Subba Szopj jól! 2008.07.23 09:47:00
Tegyük félre, hogy miről énekelnek az alábbi videóban szereplő ifjak, mert még a végén szimpatikusak lesznek. Felejtsük el, hogy akár ti is ülhetnétek ott közöttük squash-ütő tokkal a fejeteken. Persze valószínű, hogy a Subbás csürhe - kedves olvasóink - minimum egy tagja…..
Ez a videó már pár napja itt hánykolódik a szerkesztőségben, sok szabad pillanatunkat tette már tönkre és most úgy döntöttünk útjára engedjük, rontsa meg a ti málé fejeteket is. Hogyan is tarthatnánk tovább vissza mikor megtaláltuk az internet…..
Zsoltitól kaptuk ezt a lenyűgöző képet, amihez nem is fűznénk semmit, mert. Sziasztok, Kis, videki falunkban, felujitva a hivok adomanyaibol. Keresztre kicsit kevesebb jott ossze a szuksegesnel...
Subba Munka utáni megnyugvás 2008.07.14 13:01:00
Mert mit is tesz a friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet? A friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet, a csendes kis utcák és a remek kirándulásokat igérő Halomi erdő elsősorban a nyugodt életet kedvelőknek teremti meg az otthon, és a munka utáni megnyugvás…..
Subba Zabálj lógva 2008.07.10 09:34:00
Újabb teljesen értelmetlen dologgal bővült a Haszontalan Szolgáltatások tára. A Dinner in the Sky egy vacsorát kínál ötven méter magasban. A józan eszű paraszt - kedves olvasóink - természetesen ilyenkor arra gondol, hogy felviszik őt valamiben, ott eszegethet és közben…..
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
Nem akarunk itt túlbeszélni dolgokat, nincs mit.   ..
Vajon melyik vicces nevű Playboy lány - különösen a weboldala címe nevettet meg bennünket - az, aki az egyik rendezvényen arra a kérdésre, hogy miért csókolózik egy vadidegennel amikor komoly kapcsolatban él, azt a választ adta, hogy azért mert "olyan szépen kérték"? Ha…..
Lássuk csak:- "Majd eladom ezt a randa kannát az interneten" közepes ötlet- Fotózáshoz előkészített terep: fotelra terített bézs színű asztalterítő jó ötlet- Nem felöltözve tükröződő felületet fotózni KIBASZOTTUL ROSSZ ÖTLET..
Micsoda mondat! Mi ettől persze egyből a Blikk címlapján érezzük magunkat, mocskosnak és butának pont ahogy mindig, csak most kicsit olyan SZENZÁCIÓSAN is. A szóban forgó szerkezetet egy régi drogos bütykölte azért hogy szebbé tegye a világot. Az…..
SirHónajj 2008.06.18 19:16:33
Subba Szuperbéna 2008.06.16 09:44:00
Ha még nem definiálta senki sem a teljes bénaság fogalmát, akkor a következő videó alaposan bemutatja mire képes kettő darab rengeteg idővel rendelkező idióta. Amennyiben a felvételt óvodások követték el akkor visszavonjuk, azonnal felfokozzuk őket szuperpumává. Mivel nem…..
SirHónajj 2008.06.16 20:19:24
Ha ezt előbb tudjuk, hogy a Nightwish ennyire jó zenekar, akkor már rég hardcore rajonganánk értük. A kérdés mindenestre örök: mi a fenét gurított szervezetébe táncosunk az alább látható produkció előtti órákban? De végülis mindegy is, inkább figyeljük meg a rendelkezésre…..
Subba EB: Latex búslakodó 2008.06.09 09:53:00
Hétfői termékajánlónk az EB kapcsán jelentkezik, Latex Búslakodót minden háztartásba! Az a rengeteg meccs amit mostantól közvetítenek, és az a rengeteg otthon búslakodó asszony. Ebbe kell behelyezni őket amig a mérkőzés zajlik. Nagyszerű viselet, esetleges…..
SirHónajj 2008.06.09 21:02:00
hp
SirHónajj 2008.06.09 21:17:26
Pinát mindenkinek, és egy animgifet, de gyorsan: Hoppá!..
Subba Fekete Pákót megverték 2008.06.06 09:25:00
Valami óriási háttérmunkát tapogatunk ki az alábbi hír mögött. Csokis Tibor már nagyon régóta szimpatikus nekünk. Na jó, igazából a szimpátiát csak a primitív névválasztás miatt nyerte el. Nem sokat tudunk róla de az biztos, hogy pont ennyit érdemes. Egy komolyabb összeget…..
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..
A műanyag strandpapucsokat és olcsó nejlonmelegítőket még elnéztük. Az idegborzoló hangon vernyákoló műanyag és plüss vacakokat már nem annyira kedveltük. A műszaki cikkeket elfogadtuk, az éttermeket még néha szerettük is. De hogy már borban is a kínai importtermékkel kelljen…..