Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sramenzikarbonát

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..
sramenzikarbonát 2016.02.22 07:41:42
@évisokk: Bocs, tényleg nem tartom számon mikor került be a médiába, akár igazad is lehet.
@bmakszim: Rákerestem, nem lettem sokkal okosabb. :) (Tudom, ez nem ezen múlik ;) )
A két héttel ezelőtt befejezett Dexter utolsó jelenete úgy felháborította a sorozat rajongóit, hogy az írói szinte az utcára sem mernek kimenni azóta, na jó, túlzunk, de a lényeg az, hogy egy héten át ezen kattogott az internet népe, és gyártotta a gúnyos mémeket sorban. Aki…..
sramenzikarbonát 2013.10.08 15:36:10
Ott ültünk a tévé előtt, majszoltuk a cseresznyét, amit nagypapám fájáról szedtünk. Izgatottak voltunk, hisz alig vártuk, hogy kezdődjön a Tenkes kapitánya. A germersdorfi cseresznye édes volt, Eke Máté nyelve csípős, kardja hegyes, kalandjai pedig felejthetetlenek. Tudod, Taki…..
Azt már tudtuk, hogy Sherlock szerepében parádézó Jonny Lee Miller korábban nemet mondott az Elementary (nálunk Sherlock és Watson) című sorozat főszerepére, de most kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen, aki elsőre passzolta a témát. A CBS egyik legsikeresebb idei sorozata kicsit…..
Jó lesz ez a záró évad, bár től sok azért nem derül ki a videókból. ..
sramenzikarbonát 2013.05.02 15:55:13
Vasárnap érkezik a Showtime-ra a Dexter hetedik, a friss Emmy-díjas Homeland második évada. Van két előzetesünk. ..
sramenzikarbonát 2012.09.27 12:57:45
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.20 09:30:00
Tegnap este óta megint van The Amazing Race, fuck yeah.Lindsay Lohan (képünkön, tényleg) rábeszélte Lorne Michaelst, hogy negyedjére is vezethesse a Saturday Night Live-ot. A True Blood új évadában végre megismerjük a sokszor emlegetett Hatóságot, aminek tagjai: Cristopher Meloni…..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
A 24 óta nagy a hiány igazán pörgős és fasza akcióból, de Válaszcsapás címen érkezik január 3-án a Cinemax pörgős, macsó akciósorozata. A főszereplőkkel Londonban beszélgethettünk, és kinyomoztuk, hogy a budapesti éjszaka maradandóbb emlék, mint bármi más. Macsósorozat…..
sramenzikarbonát 2012.01.03 18:09:40
Mától vasárnap estig kódolatlan az HBO adása, kismillió sorozat és film mellett pedig ez lesz a napja annak, hogy saját gyártású fikciós sorozatuk, az izraeli alapanyagból gyúrt Társas játék első két epizódját is levetítik. A kínálatból az új sorozat mellett kiemelkedik a…..
sramenzikarbonát 2011.10.21 13:51:08
Az előző Fringe-epizód végén visszatért végre Peter, erre most egy hét kimarad a sorozatból, nehogy építhessen a nézettségén egy kicsit. Jövő pénteken viszont megint lesz rész, és amennyire a promóból megállapítható, pöpec kis történetet kapunk.  ..
sramenzikarbonát 2011.10.21 13:49:04
Mától egy héten át 3D-ben jelenik meg a Blikk, mármint a papíralapú, nyomtatott bulvár, nem a netes, még mielőtt. Mindez annyit tesz, hogy a lapban megjelenő képeket igyekeztek három dimenzióban megjelentetni, ehhez mellékeltek a laphoz egy speciális szemüveget, na jó, abbahagyom a…..
Október 2-án indul a Dexter hatodik évada a Showtime-on, de a kulisszák mögött már javában mással vannak elfoglalva a főszereplők. Michael C. Hall, a sorozat címszereplője már hónapok óta tárgyal a Showtime-mal, mert úgy véli, a mostani szerződése lejárta után (azaz az évad…..
sramenzikarbonát 2011.09.12 12:42:43
Ilyen kamionnal reklámozták a The Walking Dead-et a Comic Con alatt. Állat...
sramenzikarbonát 2011.07.25 10:30:08
Amikor a mostani idény elején a Gyilkos elmék producerei kijelentették, hogy költségtakarékossági és kreatív okokból két női karaktertől megszabadulnak, a rajongók alaposan felbőszültek, hiszen két közönségkedvencet, A.J. Cook-ot és Paget Brewstert akarták kitenni a…..
A császáriak berendezkedtek a várban, vajha Isten segedelmével mielőbb sikerülne őket kiebrudalniuk onnan Bottyán generális kurucainak! A labancok most még ugyancsak vígan vannak, e szép májusi reggelen éppen céllövészetet gyakoroltak az egyik bástyán. A húsos képű…..
Forest Whitaker főszereplésével érkezik a Suspect Behavior című újonc, amiben még elvetemültebb gyilkosokat keresnek az FBI ügynökei, mint az anyasorozat Gyilkos elmékben, pedig abban is annyi nyomorult van, hogy ha egyszer összefognának, a fél világot kiirthatnák egy hét alatt.…..
sramenzikarbonát 2011.02.16 12:45:33
Véget ért a Showtime zászlóshajójának ötödik évada, a rákból felgyógyult Michael C. Hall alakította szociopata vérnyomszakértő (vagy mi) a kissé döcögősre sikerült negyedik évad után biztató, határozott kaszabolással nyitotta az ötödiket, de aztán sajna az írók úgy…..
Nem nagy meglepetés, de hírnek hír: a Showtime (természetesen) úgy döntött, hogy még egy évad mindenképpen kell nekik a Dexterből, így be is rendelték azt, még azelőtt, hogy a jelenleg látható ötödk évad véget ért volna. A legutóbbi epizód 2,5 milliós nézettsége minden…..
sramenzikarbonát 2010.12.03 17:41:29
A szimpatikus sorozatgyilkosról szóló Showtime-sorozat új évada elég álmosan indult, az első két epizód valahogy olyan volt, mintha a színészek is sokkban lennének a negyedik évad végkifejlete óta, és alvajáróként mozogtak a díszletek között, kivéve persze Debrát, aki…..
A SpoilerTV-rőél loptuk a listát, betűrendbe van szedve, így kissé nehézkes a keresés benne, már ha az ember napok szerinti lebontást akar, de ne legyünk telhetetlenek - míg a Tv Addict ki nem hozza a szokásos naptárszerű, háttérképnek is kiválóan alkalmazható verzióját, addig…..
sramenzikarbonát 2010.08.04 15:46:28
Csak azoknak, akik naprakészek, azaz a sorozatot a Viasaton követők NE nézzék meg! ..
sramenzikarbonát 2010.07.28 14:17:37
Tengerpart, csöcsök, seggek, cápák és polipok, sőt, cápolipok! A hadsereg új szuperfegyvere! Eric Roberts főszereplésével újabb mérföldkőhöz érkezett a SyFy zsékategóriás tévéfilmdömpingje, ennél jobb nyári szórakozást el sem tudunk képzelni nagy hirtelen. ..
A BBC kínálatában érkezik július 25-én a legenda kalandjainak legújabb feldolgozása. Arthur Conan Doyle regényét Steven Moffat és Mark Gattis vették gondozásba, a szereplők közt pedig olyan arcokat láthatunk majd, mint Martin Freeman. A mesterdetektívet Benedict Cumberbatch, a Vágy…..
sramenzikarbonát 2010.07.20 15:45:17
Korábban beszámoltunk arról, hogy a Gyilkos elmék készítői változtatásokat kívánnak eszközölni a hatodik évadban, és úgy gondolták, az lesz a legjobb, ha AJ Cook karakterét (JJ) kiírják a sorozatból, Paget Brewstert (Prentiss) pedig átminősítik visszatérő szereplőnek, és…..