Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyal Vica

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a varázsló varázslata. Az tényleg egy varázslat, amikor feloldódom benned és úgy vagyok én, hogy nem vagyok én. Minden alkalom, amikor elmeséled a félelmeidet, a kételyeidet, a dühödet, az aljas húzásaidat, a gyávaságaidat, legyen egy gyógyító lelki spirituális utazás, hogy jobbá válhass ÁLTALA,…..
A férfi legnemesebb feladata védelmezni a nőt. A nő legnemesebb feladata elvezetni a férfit a saját szívéhez…” Tudom. Innen nézve már nem is annyira szimpatikus a női spiritualitás, és sokaknak kényelmesebb lesz angyalkázni. Nem baj. Az univerzum akkor is szeret, ha a homokba dugod a fejed azzal a…..
Az embereknek különböző elképzeléseik vannak a nőiességgel kapcsolatban, de ezek közül a legtöbb ne állja meg a helyét. A nőiesség tartalmának egy konzervatív nő megfogalmazásában nem sok köze van egy radikális leszbikus feminista megfogalmazásához ,ami megint csak sokban különbözne egy…..
Minden történet mögött száz és száz előző történet lapul, melyekre talán sosem derül fény. Ezek a történetek fájnak ott belül. Mindaddig amíg valaki áldozatot hozva ott legbelül fel nem tör egy pecsétet...Mindenkiben van egy történet legalább, amit azt mondja, majd egyszer…..
- Szia! Vedd le a kabátodat, és gyere be, örülök, hogy elfogadtad a meghívásomat! Marci: - Ó, milyen kis művészbarlang van itt! Nóra már sokat beszélt rólad, olyan cuki vagy, hogy engem is meghívtál! Milyen gyönyörű képeket festesz, és ez Nóráról! - De jó!  Marci máris otthon érezte magát. A…..
Bár csak egy tucat férfival foglalkoztam, ennyi tapasztalat is elegendő volt ahhoz, hogy felismerjem, mekkora tévhit élt bennem azzal kapcsolatban, hogy a férfiaknak jobb dolguk van a szexben. Úgy gondoltam ugyanis, hogy ők mindig könnyedén eljutnak az orgazmusig, még akár alkalmi szex esetén is, és…..
Amikor tudatos szexualitásról van szó, a pénisz olyan ,mint a kocsi motorházának tetejére szerelt dísz. Nehéz fel nem ismerni motorháztető díszed üzenetét ,amint egyenesen az ég felé mutat. Néha a pasikban nem tudatosul ,hogy szexuálisan fel vannak izgulva ,amíg nem érzik,hogy kezdenek…..
A dolgok ahogy öregszenek ,általában elkezdenek keményedni, vagy kövesedni. Így van ez a farönkökkel, az őskori leletekkel, és az emberi aggyal is. De sajnos nem vonatkozik az emberi péniszre...Amint ugyanis a pénisz eléri az ötödik évtizedét ,mintha kevésbé keményedne meg ,mint amennyire előtte…..
Hatvan titkos perc A nagy Ő 2018.05.16 09:50:00
Hogy ki az? Rejtély. De ha vele vagyok, nem érzem magam egyedül. Miért olyan sok az idegen? És miért olyan kevés az ismerős? Én vagyok az oka? Vagy ilyen világban élünk? Azt hiszem, mindkettő igaz. Én azt tapasztaltam, hogy minél tágabb a lelkem és minél szabadabb, annál több az ismerősöm is. A…..
Férfiasság, és nőiesség a kultúrával kapcsolatos fogalmak, így tulajdonképpen kevéssé tudományos vagy természeti meghatározottságúak, de erőteljes hatással vannak arra, ahogyan magunkat, és egymást vizsgáljuk. Társadalmunkban mindenkinek van egy „igazi férfi” képe ,de valójában csak kevesen tudnák…..
A nők általában azt feltételezik, hogy merevedés esetén a férfiak mindig szexuálisan izgalmi állapotban vannak, ha meg nincs dudorodás a gatyában, akkor nem. Bár ilyen egyszerű volna! Nézzünk pár véleményt:   „Látszólag minden ok nélkül a péniszed egyszer csak elkezd merevedni, és hihetetlenül…..
Amikor vetkőzésre kerül sor, a férfiak bizonytalanságérzete elég erős abban a tekintetben, hogy Farok királynak vajon merevnek kéne lennie, vagy sem. Lényegtelen szempont. Az is jó, ha az, meg az is, ha nem. A fontos, ha már mindenáron kell valami fontos,hogy megtanulj megbarátkozni a meztelenség…..
Az emberi kapcsolatokban többféle meztelenséget különböztetünk meg. Egyéjszakás kalandok esetén a levetkőzés nem több a bőr felfedésénél.  ..
Hatvan titkos perc Hol csókolj? 2018.04.29 07:09:33
A szokásos csókolózási zónákon kívül vannak más élvezetes területek, amelyekre érdemes hangsúlyt fektetni. Az ajkakon kívül ott vannak még a mellbimbók, és a nemi szervek is. Azok a szerelmesek, akik valóban élvezik egymás szexualitását, gyakran módszeresen haladnak a fejtől a lábfejig miközben…..
„Kedves Nóra! Szeretném tőled megkérdezni, hogy mi a véleményed, másoknak kell megfelelnem, vagy inkább saját magamnak?” (46 éves nő) Idővel rájössz, hogy két lelkiismereted van. Az egyik, amit beléd nevelt a világ: ez a másoknak való megfelelés érzése. És a másik: a saját lelkiismereted,…..
Ez a rész a csókolózásról szól, szűkebb értelemben a felsőtestre irányuló csókolási tevékenységről, nem foglalkozik tehát a nemi szervek csókolásával, bár az egyik gyakran kiegészíti a másikat. Egyes párok éppenséggel felváltva gyakorolják a kettőt… Olykor a csókot…..
  „Kedves Nóra! Ettől a románc dologtól megőrülök. Egy csodálatos lánnyal járok éppen, Annának hívják, tegnap este elvittem őt egy romantikus estére egy drága étterembe. Több, mint húszezer forintot kötöttem kettőnkre. Úgy látszott, jól érzi magát. Abban reménykedtem, hogy még azon az éjszakán az…..
Az „előjáték” kifejezést olyan emberek találták ki, akik szexszel foglalkozó könyveket írtak. Az előjáték az a folyamat, amelynek segítségével egy nőt elég nedvessé tehetsz a közösüléshez. Tulajdonképpen semmi fontoskodás nincs az előjátékban. Ha ugyanis a nők…..
Fiatal korunkban a szexuális élménynek három különböző típusát ismerték. Az első típusa az volt, amikor saját kezűleg kielégítette magát. Ez nagyon erős jóleső élményt nyújtott, ami után nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak érezhette magát. Ehhez nem volt szükség társas…..
Hogy az emberek szeretkeznek egymással,annak bizony számos oka lehet. Egyesek szerelemből teszik, mások nem. Sokan közülünk például azért szeretkeznek, mert remek szórakozás ,különösen olyannal, aki tetszik is nekik. Emellett ez egy olyan cselekvés is, amelyet a párok akkor végeznek, amikor erős…..
Mivel ez a blog a szexről szól, talán nem volna haszontalan, ha meghatároznánk, mi is az a szex. De a szexet magyarázni ahhoz hasonló, mint amikor megpróbálsz felhúzni egy falat. Amikor már azt hiszed, hogy készen vagy, kiderül, hogy még sehol sem tartasz. Itt van öt alapkérdés, amelyekre választ…..
”Viràgnak hívnak,negyvenkét éves elvàlt nő vagyok. Két éve van egy négy évvel idősebb szerelmem, akivel összeköltöztünk, és nagyon szeretjük egymàst. Az eddigi életemben még nem volt olyan férfi, aki így tudta volna, hogy hogyan kell hozzàm érni. Mind testileg, mind…..
Nóra ma egy kicsit később jött, mint szokott. (Az első részt itt találod.) Lassan vetkőzött, én pedig kikészítettem addig a festékeimet, ecseteket, és a vásznamat, amelyen már felismerhető volt Nóra. Nem lett volna muszáj mindig eljönnie, elég lett volna lefényképeznem ahhoz,…..
- Egy nagyon kényes témáról szeretnék veletek beszélgetni most...A múltkori alkalommal  beszélgettünk a testbeszédről, és aztán ennek kapcsán szóba került a gyermekek bántalmazása is… Mint kiderült, van köztünk egy valaki, méghozzá Nóra, aki ezt a saját bőrén is megtapasztalta… - néztem Nórára. A…..
Kell egy nap. Egy pillanat. Egy hirtelen elszánás. A kávéház félhomályában újra itt vannak velem ők négyen. Egy előadás sorozaton ők az előadók, Zsuzsa, aki párkapcsolati tanácsadó, Nóra, aki prostituált, Gábor, egy sikeres párkapcsolattal foglalkozó könyv írója, és Péter, a pszihológus. Én most…..