Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edina Laki

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt mered mondani egy bajai kocsmában, hogy a szegedi halászlé jobb, az is lehet, hogy kést fognak a torkodhoz – mondta egy szekszárdi ismerősöm, miután ajánlást kértem tőle a legjobb bajai csárdára vonatkozóan. Feleslegesen, teszem hozzá, mert végül nem fogadtam meg a tanácsát...
Szépen lassan csökken a hőmérséklet idén, de azért már elég vacogósak a reggelek és az esték is. Ilyenkor szeretünk meleg ételeket fogyasztani, és legegyszerűbb és legfinomabb megoldás erre, ha megfűzzük a kedvenc levesünket. A legnépszerűbb még mindig a húsleves, ami pedig elképzelhetetlen egy jó…..
Azt gondolom Krakkóban praktikus olyan szállást keresni, ahonnan könnyű gyalogszerrel eljutni az óvárosba. Pénztárcától függően lehet a szállás hotel, panzió vagy akár egy garzonlakás is. Mi a booking.com-on kerestünk és találtunk egy jól felszerelt kis lakást, mely a Grunwald híd közvetlen…..
E blog indításának célja praktikus tanácsokat adni azoknak, akik a közeljövőben Krakkóba vagy annak környékére tervezik utazásukat.  Eddigi 33 évem során volt szerencsém már kétszer is meglátogatni ezt a várost. Természetesen másodjára azért tértem vissza, mert annyira megtetszett elsőre. A piacon…..