Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nightm@re

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, amint látható elindult a blogom, több-kevesebb sikerrel. A cudar kezdetektől talán eljuthatok, a cudar végig boldogan, vagy nem! Gondolom ilyen helyekre szokás hírt, bölcseleteket vagy ilyesmit írni, na olyat itt nem fog senki találni...Bizonyos szempontból az elveim ellen szól,…..
 Érdekes dolog: ráleltem egy régi költeménynek nem nevezhető alkotásomra, melyet a Sárga Csikó-nevű népdal formájára írtam:az olvasáshoz érdemes tudni, hogy egy időszakban a Csenge nevet használtam...Élvezkedni!Sárga csikló, Csenge rajtad,vajon elmegyek-e rajtad?Huzsedári,…..
Álmoskönyv Éles váltás 2008.06.12 23:24:00
  Nagyon rosszat álmodtam, és furcsa is volt.Előzményként annyit, volt egy nagyon öreg kutyusunk, aki nem rég halt meg. Én Szegeden voltam és nem tudtam, h már nem él.Először az utcánkban futottunk, sok kiskutya meg én, furcsa volt futni, olyan volt mintha nem is járnánk, csak…..
Álmoskönyv HáZi FelaDaT 2008.06.12 07:57:00
Az álmok írója teljesítette, amit kértem, hogy egy érdekes és Káemmes álmot adjon nekem éjszakára, bár csak egy részlet maradt meg, de ez is elég lesz. Me há tudunk mi óvasni, csak nem szeretünk uggye??? :DSzóval hatalmas berregő asztali számítógépre érkezett az ímél, ami…..
Álmoskönyv zaklatott és oszlik 2008.06.09 06:39:57
Nem igazán emlékszem rá. Úgy dereng, egész éjjel a Hugival tanultam, fejlődéslélektant. Aztán rájöttem, hogy volt még egy olyan részlet, hogy emberek jöttek-mentek, ismeretlenek. És fagyiztak. Én is szerettem volna fagyit. És akkor jött a hír, hogy van egy Lidl fagyizóhely, ahol…..
Nightm@re 2008.06.12 22:24:26
Gondolom volt valami előznény. Aztán egy tömött vonaton? Villamoson? Lényeg, hogy megérkeztem egy idegen városba, lepusztult volt, meg kihalt. Sebaj, én a postát kerestem, egy csomagot szerettem volna föladni a családnak. Volt benne egy csomó jó cucc, ahogy emlékszem. A posta is olyan…..
Hát szóval az első helyszín a határátkelőhely, és a fotóstársak mentek kirándulni, valahogy Bé is ott volt és ment ő is tev szerint, én viszont csak az utolsó pillanatban csapódtam hozzájuk bakancs és egyéb felszerelések nélkül, viszont így is tökéletesen örültek nekem,…..
Nightm@re 2008.06.07 22:53:00
Kettőt is álmodtam. 1. álom:Szegeden battyogtunk nagy kacagások közepette pár emberkével, köztük talán Almival, de Timi mindenképp ott volt; abban az utcában mentünk, ami az újszegedi Sportcsarnoktól megy a híd felé, és bementünk egy emeletes házba, ami belülről már a…..
Álmoskönyv Humix levéltrágya 2008.06.03 07:54:00
Már megint csak homályos foszlányok maradtak, a fenébe is. Amire emlékszem, az egy olasz lány, akivel beszélgettem. Angolul és németül. (azért vicces, ma egész éjszaka angolul és németül társalogtam) De abban nem voltam biztos, hogy tud németül, de ahogy fáradtam (mert ugye ha…..
Ma délután aludtam - mer' mér' ne, nem mintha akartam volna - s álmot láttam vala (többek között). Amelyből a következő részleteket bírom rekonstruálni:Először valami előadáson voltunk (nem fejedelmi a többes, legtöbb álmomban érzem, hogy van velem valaki, még ha nem is tudom,…..