Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angorsky

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
Hidat ígért a szegedieknek, de rosszabbul szerepelt, mint Botka László korábbi kihívói. A függetlenként induló, ám komoly kormányzati hátszéllel kampányoló Nemesi Pál vereségéhez olyan baklövések járultak hozzá, melyeket gyengébb ellenfelekkel szemben sem engedhet meg magának a Fidesz, nemhogy a…..
Angorsky 2019.10.29 07:40:27
@Cycmen: te mekkora egy tudatlan paraszt vagy ember,nem is értem miért nem vagy innen kitiltva
Engem teljesen hidegen hagy a Swarovski-féle kristályok világa, de a nagyhírű cég nevét így is ismerem. Tudom, hogy a legnevesebb divatházakkal dolgoznak együtt, tudom, hogy az imídzsük fontos része a minőség, tudom, hogy mindennek köszönhetően megengedhetik maguknak, hogy meglehetősen drágán adják…..
Angorsky 2019.02.28 08:00:59
@Zed is not dead yet: szerintem te vagy az pontosan aki nem is egy lepukkant panelba,hanem igazi szarkupac tanyán laksz...
A netet a mekibe lopod egy kis sültkrumpli mellett??
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Angorsky 2019.01.27 19:30:09
@élhetetlen: te mekkora egy tökéletes minta szülő vagy!
Egy igazi hülye mellette,mert ha elolvastál volna mindent,látnád mit írtam,de gyenge elméd miatt a lényege az volt,hogy túl tolta az író ezt az egészet,csak szélsőségről ír tudatlanul...
Angorsky 2019.01.27 19:30:12
@élhetetlen: te mekkora egy tökéletes minta szülő vagy!
Egy igazi hülye mellette,mert ha elolvastál volna mindent,látnád mit írtam,de gyenge elméd miatt a lényege az volt,hogy túl tolta az író ezt az egészet,csak szélsőségről ír tudatlanul...
Angorsky 2019.01.28 15:49:36
@Hörömpő cirkusz világszám: gyogyszert te meg anyád szedsz!
El se olvasod te paraszt és irogatsz nekem??
Dehogy neveltél,azt se tudod mi az!
Egy magadnak való gyök2 vagy
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
Angorsky 2018.09.22 08:21:19
@TentacleVortex: a buzik menjenek is...
Angorsky 2018.09.22 08:27:34
@TentacleVortex: te kajak buzi vagy és itt próbálod védeni a társaid...
Az óvodások szülei valószínűleg hallották a nyáron, hogy módosítottak az „ovis Nat-on”, azaz az Óvodai nevelés országos alapprogramján. A sajtóban főleg arról lehetett olvasni, hogy „előírták a nemzeti nevelést”. Posztunkban részletezzük, milyen változások léptek életbe, és megkérdezünk egy…..
Nem tudjuk, jó hír-e, de egy friss kutatás szerint a többi ember sem szexel olyan gyakran (és sokat), mint gondolnánk. Mást ne mondjunk, az emberek azt feltételezik, hogy a fiatalok sokkal többet szexelnek, mint amennyit valójában; a férfiak különösen vadnak képzelik el a fiatal nők…..
Angorsky 2018.08.26 09:09:31
@czerka: “Házasságban pedig nem normális, ha 7 év utan is ugyanannyira kívánja a férfi a nőt“
Nem normális???
Mennyi beteg ember van,köztük te is...
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Tombol a nyár. A hőmérő higanyszála az egekben, aki csak teheti valamilyen vízpartra menekül. Nincs is ezzel semmi baj, de ha gyerkőccel indulsz neki, nem árt néhány dologra odafigyelned, hogy valóban problémamentes legyen a pihenés...
Ha már Splitben járunk, ne hagyjuk ki a tőle komppal alig 1 órányira, katamránnal fél órányira fekvő szigetet. Brač nem csak kiegészítője lehet a nyaralásnak, de akár célpontja is, hiszen önmagában is megállja a helyét a legnépszerűbb horvát üdülőhelyek között. A sziget elsősorban kis…..
Angorsky 2018.06.06 11:55:06
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
Angorsky 2018.05.21 20:53:50
@nyúúúlacska: te pont abba a 8 beteg emberbe tartozol,barom állat!
Vagy egy tizenéves takony vagy,vagy tényleg beteg...
Sexy Asian Girls Li Moon 2018.03.26 23:39:09
Angorsky 2018.03.28 08:33:27
A február végi havazás miatt megnőtt a balesetek száma, és voltak olyan dunántúli útszakaszok, ahol alig maradt hely az árokban a sok autótól. Az egyik Skodán 19 éves nyári gumit találtak a helyszínelők… Most attól függetlenül, hogy ahhoz aztán már sok ész kell, hogy valaki nyári gumival induljon…..